- 21 Mart 2012
- 788
- 118
- 323
Hem yaş 24 hemde işletmeyi bitireli çok olmuş.Çok anlayışınız nedir acaba sizin?? 1 yıl mı 2 mi?
senin o burslu okuduğun beyin varya kusura bakma ozaman sosyal hayat çalışmıyor birinin bu gerçeği söylemesi gerekiyordu %100 burslu olman senin çok zeki biri olduğunu ortaya koymaz ayrıca çok güzel bir fiziğe sahip olmak seni çok iyi model yapmaz Allah aşkına o kafa bunlara çalışmasın okadar insanız burda ozaman %100 burslu okuduğun için napalım sana nasıl bir tebrik beklersin kusura bakma onu yapmak kazanmak zaten senin görevin
Hem yaş 24 hemde işletmeyi bitireli çok olmuş.Çok anlayışınız nedir acaba sizin?? 1 yıl mı 2 mi?
Rüyadaki yılları sayamamıştır canım
Neden öyle diyorsun ablası?
Beyin var arkadaşta... erken başladı belki?
YA şimdi kimse burda yok para önemli değil AŞK AŞK AŞK yalanlarına girmesin herkes evlenecği kişinn maddi durumunu ÖNEMLE dikkate alır.he şöyle bişi olabilir babasınn evnde durumu iyi değildr asgari ücretle vs geçinmiştir zaten o insan çok zengnlk istemez görmemiştir öyle şeyler zaten.ama maddi durumu baba evnde iyiyse o durumn altına düşmez İSTEMEZ.YADA zengn birinin tercih edeceği kadar güzel olmayabilir:)
maddi manevi dünyalara girersek benim kadar maneviyata deeğer verdiğini sanmıyorm çoğu kişinn..
2 yıl oldu bitireli evet erken kazandım.o araba dolusu laftan bn cvbmı güzel bi şeklde verrm de burda olmuyor işte
lise mezunu olarak düşüncem ne kadar dikkate alınır bilemiyorum, eskiden konular hep dine bağlanırdı ama artık sen benim hangi okuldan mezun olduğumu biliyormusuna bağlanıyor, konu sahibi ya da diğer üyeler tarafından(genel bir yorum)
şöyle bir düşün zengin koca bulacak fizik demişsin ya, senine fiziğin için evlenecek zengin koca sen 40 devirdikten sonra napar?
Şu parayı savunan arkadaşlara nacizane bi sorum olacak...
Birine aşık oldunuz çok sevdiniz.
Adamın alnında yazmıyor aldığı maaş evi arabası vs olup olmadığı malum.
Atıyorum bi beş altı ay sonra öğrendiniz ki sizin o pembe rüyalarınızı süsleyen 5000-10000 hatta 15000 kazanan
evli arabalı yatlı katlı zengin adam değil .
Normal memur maaşlı geçinen bi daire sahibi yada kirada oturan biri...
Ayrılır mısnız ?
Yoksa devam mı edersiniz?
Yada ilk tanışığınızda ilk soracağınız sorulardan biri ne kadar maaş aldığı olacağı için umursamaz mısınız?
Hadi bakalım şu paraseverlerden yanıt rica edeyim ...
OOOOOv 2 yıl harbiden çook olmuş ya çok pardon.Ben seni kendim gibi düşündüm çok afedersin.Ben erken kazanamadım çünkü 29843985639252 girişimde kazandım ondan biraz geç bitti benim.
Lise mezunu olarak nasıl fikir beyan edersin sen?
Lütfen.. Git bi % 100 burs al oku öyle yaz reca edeceğim...
29843985639252 girişinde mi?
Ne yapayım ben o fakiri?
Beynim var benim bi kere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?