aylık gelir sizce ne kadar olmalı?

okadar zekiymişin ki gerçekten bi araba dolusu laftan sadece yaşının kaç olduğunu anlamışın
YA LÜTFEN HADİ HEP BİRLİKTE BİRER ALKIŞ YOLLAYALIM ARKADAŞA

al bakalım buda alkışın aferim sana

elbette görevim ama burda cahil eğitimsiz muamalesi yapanlara ithafen söyledim onu.iyi bi model oldğmu söylemedim ki o nerden çktı şimdi

Herhalde çok zeki burslu ve güzel olunca matematik böyle oluyor.
Güzelim sen okuluna güvenme burda senin hayatında duymadığın diplomaları olan nice insanlar vardır.Ama sende haklısın çünkü gözünle görsen bile anlayamazsın ne olduklarını.sen 5000 liranla senin adına konuşacak aklı başında birini tut bence.

dünyası küçük insanlar ısrarla herkesin kendileri gibi düşündüğünü zannederler....

insanlarda diye bi genelleme yapma ozaman tamamı :)
bak okadar insan laf söylüo sana lütfen artık yani
yaptıkların için aferin bekleme ister zenginle evlen ister orta halli biriyle istersen hiç evlenme
ama o kafayı değiştir anladın mı
senin o genelleme yaptın insanlar içinde bir azınlık dahi değilsin
aacaba burası net ortamı diye canın sıkıldı milletlemi uğraşıyosun ben hiç anlamadım

lise mezunu olarak düşüncem ne kadar dikkate alınır bilemiyorum, eskiden konular hep dine bağlanırdı ama artık sen benim hangi üni. den mezun olduğumu biliyormusuna bağlanıyor, konu sahibi ya da diğer üyeler tarafından(genel bir yorum)
şöyle bir düşün zengin koca bulacak fizik demişsin ya, senine fiziğin için evlenecek zengin koca sen 40 devirdikten sonra napar?

Son düzenleme:
2 yıl oldu bitireli evet erken kazandım.o araba dolusu laftan bn cvbmı güzel bi şeklde verrm de burda olmuyor işte

OOOOOv 2 yıl harbiden çook olmuş ya çok pardon.Ben seni kendim gibi düşündüm çok afedersin.Ben erken kazanamadım çünkü 29843985639252 girişimde kazandım ondan biraz geç bitti benim.

Fiziğine güvenerek zengin koca bulma peşinde olanlar...hmmm bir sıfat vardı bunun için ya ama neydi çıkaramadım :)
Halbuki manken ve süperzekalı olsaydım hemen çıkarırdım ama napalım benimde kaderim buymuş.

Lise mezunu olarak nasıl fikir beyan edersin sen?

Lütfen.. Git bi % 100 burs al oku öyle yaz reca edeceğim...

neden olmuyor söle sen hayret bişey utanmamış böle bi konuyla dalga geçirttiriyonda o bir araba dolusu lafa cvp vermeye mi cekinion bak herkes diyo diyceni sahsen benim sana söylediklerimi gelse biri bana sölese sinirimden duramam yerinde
zekiyim fiziğim güzel demeyi biliyosan çekinme söle sen

Şu parayı savunan arkadaşlara nacizane bi sorum olacak...

Birine aşık oldunuz çok sevdiniz.

Adamın alnında yazmıyor aldığı maaş evi arabası vs olup olmadığı malum.

Atıyorum bi beş altı ay sonra öğrendiniz ki sizin o pembe rüyalarınızı süsleyen 5000-10000 hatta 15000 kazanan
evli arabalı yatlı katlı zengin adam değil .

Normal memur maaşlı geçinen bi daire sahibi yada kirada oturan biri...

Ayrılır mısnız ?

Yoksa devam mı edersiniz?

Yada ilk tanışığınızda ilk soracağınız sorulardan biri ne kadar maaş aldığı olacağı için umursamaz mısınız?

Hadi bakalım şu paraseverlerden yanıt rica edeyim ...

Ne yapayım ben o fakiri?

Beynim var benim bi kere...

hadi bakalım söyleyin :)
aaa benim adım x
acaba ne kadar maaş alıyorsunuz
düşükse memursanız haberim olsun ben sizle evlenemem olmaz yani:)
babanızdan mal mülk varsada olur hee odamı yok hiç şansın yok civanım :)))))
hadi sana güle güle
ama bir gün olurda lotoyu falan tuttursan numaram 00246513246513232132 bu ara olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…