Aylık geliriniz ve giderleriniz?

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
208
İsviçre
sorumu değişiyorum canlar.
eve giren maaşlarla artıda oluyor musunuz yada eksiye düşüyormusunuz ödemeleriniz yüzünden?
şutarafagitti

Son düzenleme:
cnm eşim esnaf olduğu için değişebiliyor
tabiri caizse ayağımızı her zaman için yorganııza göre uzatan bi çiftiz
zaten evlendikten sonra sebep neden hala çözebilmiş değilim çok fazla cimrileştim
dolayısıyla ödemelerde çok problem yasamıyoruz cnm

Özel olacak be Böceğim..
Ben susma hakkımı kullanacağım izin verirsen:1closedeyes:

sorumu değişiyorum canlar.
eve giren maaşlarla artıda oluyor musunuz yada eksiye düşüyormusunuz ödemeleriniz yüzünden?
şutarafagitti

Heee şimdi de soruyu değiştirmiş..:roflol:
İyi ki evdesin hee,şimdi ne muhabbetler çıkar senden..:1hug:
Buna cevap vereyim bari..
Eksiye düşmüyoruz çok şükür. Bir kaç tane taksidimiz vardı,özel zevklerim yüzünden.. Onları da tamamladık, şimdi kenara bilem atabiliyoz 3,5 kuruş:nazar:

malesef evlenirken yaptığımız taksitleri ödemekle uğraşıyoruz 4-5 aydır ve bu daha 3-4 ay daha devam ediceksenağlama
eksiye düşüyoruz ama ailelerimiz azıcık ucundan yardım ediyo allahtan yoksa bu borçlarla geçinmek çok zor tatlicadiarzu

Eksiye düşmüyorum.Aylık artırımlarımda oluyor.Allah herkese yardım etsin...

tam tamına 1 melyon dolar :1closedeyes:
hayırdır böcük borç mu isteyecen :tomato:

ooo borç istemek ne demek seni oğluma alabileerem laa
ama kartsın sen vazgeçtimtatlicadiarzu

malesef evlenirken yaptığımız taksitleri ödemekle uğraşıyoruz 4-5 aydır ve bu daha 3-4 ay daha devam ediceksenağlama
eksiye düşüyoruz ama ailelerimiz azıcık ucundan yardım ediyo allahtan yoksa bu borçlarla geçinmek çok zor tatlicadiarzu
borçsuz bişe sahibi de olunmuyor güzelim naapcan:içelim:

Heee şimdi de soruyu değiştirmiş..:roflol:
İyi ki evdesin hee,şimdi ne muhabbetler çıkar senden..:1hug:
Buna cevap vereyim bari..
Eksiye düşmüyoruz çok şükür. Bir kaç tane taksidimiz vardı,özel zevklerim yüzünden.. Onları da tamamladık, şimdi kenara bilem atabiliyoz 3,5 kuruş:nazar:

zaten ishal filan hikaye ben sizin için geldimŞeniztatlicadiarzu

biraz borcumuz var ama Allah' a şükür ödeyebiliyoruz..

ev kira, faturalar, kredi kartı vs harcamalar say say bitmez..ama yine de çok şükür sağlık problemimiz yok çalışıyoruz bakalım :1rolleyes:

ara sıra eksi olacak gibi oluyo ama bi yerden denk geliyo toparlıyoruz..hiçbişeyden kısmadan (yeme-içme-gezme-alışveriş) idare edebiliyorum..

sanırsam tutumluyum :uhm:

bazen eksi, bazen arti yuvarlanip gidiyoz iste.
burda melyonluk biri vardi yanina hizmetci neyim lazimmi acep.

şimdilik çocuk filan yok bizde borçsuzda evlendik o yüzden eh işte artıyor biraz buarada ikimizde eğitimciyiz maaşıda ortalama bilirsin artık

daha birkaç ay önce evlenirken yaptığımız borçları kapattık allah şükür.. bunun dışında elekç su tel. ev kirası var.. bi şubatta araba aldık onun taksitleri 3 yıl ödenecekk.. allah izin ederse... allah herkese borçlarında ödeme kolaylığı versin.... şimdi bebeğimizde olacak ve mecbur bebeğimizin geleceği için köşeye para atamaya başlayacagız........

böcekcim biz de bi eksi bi artı idare ediyoz iştetatlicadiarzu.ben şu an çalışmadığım için hep artıda olamıyoruz yani.artıda olunca da ekside kapanan aya gidiyo zaten:roflol:

çok şükür eksiye geçmeden hallediyoruz herşey
ciddi anlamda çok yüksek aylık masrafımız var yeni eve ödemeye başladığımızdan beri ama ödüyoruz allahıma şükürler olsun
ikimizin maaşida çok iyi
allah sağlık versinde ödiyelim önemli değil

Back
X