Şu an evdeyim,bebeğime bakıyorum.Esimin ek kredi kartı var üstümde.Cüzdanımda ki para en son haziranda aldığım ekders ücretine ait.Esim cimri değildir.Hafta sonu ve bazen hafta içi asla yemek pişirtmez bana .Dışarda yer içeriz ,sadece ne istediğimi söylemem yeterli.Ama bana 50 tl bile vermesini saglayamadim bu güne kadar
Yok canım en son geçen hafta doğum param yatti 400 TL. birlikte çektik ve aldı bendenneden nakit vermiyor esiniz? veya sizde bir gun belirleyin ve ornegin her ayin 5inde isteyin aylik nakit parayi, boylelikle surekli soylemek hatirlatmak zorunda kalmazsiniz. insan kotu hissediyo yoksa.esinizde unutmamis olur
Evet doğma buyume ıstanbul dayim . Benim tum ailem burda ama herkes geçim derdine dusmus çalışıyor kimse kimseyle gorusmuyor bile .14 yıldır ayni yerde muhasebe sorumlusu olarak çalışıyorum ama oğlum icin gecen ay istifami acikladim . Son zamanlarda burdan sıkılmıştim kalabalik trafik hersey pahalibenzer durumlarimiz sizde yer degistiriyorsunuz, cocuk varmis sizde Allah bagislasin.
bencede 1000tl yeter ve artar, benim hedefim 800 tlyi gecmemek o zaman baya bir birikim yaparim. indirimleri takip edicem hep kozmetik ve giyim icin. onun disinda spora gitmeyi dusunuyorum oda aylik 150 tlyi bulur bence..
bakalim.
siz Istanbuldamisiniz
Neden bir rakama sabitliyorsunuz? Hem hesap kartının hem de kredi kartının ek kartları sizde olsun ben öyle yapıyorum çok rahat eşimden para da istemiyorum bilmez ne harcıyorum. Bazı ay 50 lira bile olmaz kişisel harcamanız bazı ay 1000 lira yetmez.
Yok canım en son geçen hafta doğum param yatti 400 TL. birlikte çektik ve aldı bendenparaya ihtiyacım var dedim,bana söylediği biriktirdiklerinden harca canım!!
Evet doğma buyume ıstanbul dayim . Benim tum ailem burda ama herkes geçim derdine dusmus çalışıyor kimse kimseyle gorusmuyor bile .14 yıldır ayni yerde muhasebe sorumlusu olarak çalışıyorum ama oğlum icin gecen ay istifami acikladim . Son zamanlarda burdan sıkılmıştim kalabalik trafik hersey pahali
Oğluma dogal organik yediricem diye göbeğim çatlıyor . Saglik hizmetini bile devletten zor alıyoruz . Ee durm böyle olunca eşime burda tek maasla yasam kalitemiz dusene kadar ki büyük ihtimal duser tasi taragi toplayalim gidelim dedim . Esim kayseri li yani oraya yerlesicem . Bu teklifi ben yaptimama ben zaten surkeli oraya gider gelirim iki üç ayda
Seviyorim orasini aileyi onlarla meraklıyız birbirimize. Hem oğlum kalabalik aile de buyur hemde ikinci cocuk yapmam daha kolay olur diye dusundum . Esime de haksızlık evlendihimizden beri ist. Onun ailesinden cevresinden uzak kaldi hep
. Yilbasinda oğlumu alip bir hafta kaldik biz önümüzde ayda onlar gelecek hem torunun doğum gunu icin hemde ramazan hazırlığı icin . Ay cenem düştü.
Ama idareni bilirsen hesabını tutarsan yeter diye düşünüyorum . Cunku her ay bakim kozm kıyafet alınmıyor tabi kisinin hayat standardı da önemli . Liste halinde git fiyat arastirmasi yap . Once birikim sonra harcama seklinde git . Ev ekonomisi de böyle ayarlıyorum ben
Nasil yani bu ne demek?Şu an evdeyim,bebeğime bakıyorum.Esimin ek kredi kartı var üstümde.Cüzdanımda ki para en son haziranda aldığım ekders ücretine ait.Esim cimri değildir.Hafta sonu ve bazen hafta içi asla yemek pişirtmez bana .Dışarda yer içeriz ,sadece ne istediğimi söylemem yeterli.Ama bana 50 tl bile vermesini saglayamadim bu güne kadar
Afiyet olsunvalla bizim burda kari koca bi raki baliga cikmanin bedeli min 300 lira
tesekkur ederimAfiyet olsun
vala gelir gidere dogru orantılı olmalı yoksa borçtan kurtulamazsın...Merhaba,
Bi suredir yurtdisindaydik esimin isinden dolayi Turkiye'ye tasiniyoruz, bende isi birakiyorum yakinda, maddi olarak bir sorunumuz yok cok sukur. Ilk defa calismayacagim evlendigimden beri, esimle konustuk bana her ay belli bir miktar verecek harclik gibi istemeyeyim diye biraz rahatsiz edici bi durum gibi geliyo simdi, siz nasil yapiyorsunuz bunu?
Aylik harcamalariniz nasil ? mutfak masrafi haric kisisel bakiminiz, alisveris, kuaforunuz, disarda yeme-icmeniz , veya varsa spor/ hobi masraflariniz?
ne kadar gider totalde merak ediyorum , birde mumkunse her ay para biriktirip altin almak istiyorum olabildigince, paylasirsaniz cok sevinirim fikir olur banada.
benim ongordugum ayda 1000tl harcarim gibi geliyor.. fazlami sizce?
Kredi kartı verdim ya oradan harca diyor.Elime 50 tl bile vermiyor.İstedim de üstelik vermedi.Calisirken ben de 600/800 TL arasi ekders alıyordum .Tum kişisel harcamalarimi ve yazın harçlığımı bu o paradan karsiliyordum.Bu parayı eşime vermedigim için benimle tartistigi oldu,evliliğimizde ayrı kese yapıyorsun dedi.Oysa lensimden kuaforume,işyerindeki sosyal fondan ,çay parasına,kiyafetime,kızımla dışarıda yedigimize kadar ben tüm kişisel harcamalarimi bu paradan yapıyordum.Neyse konuyu sabote ettim sanırım,kusura bakmayın konu sahibiNasil yani bu ne demek?
Anlamadigim bir seyler var sanirim.
Insanin paraya ihtiyaci olmaz mi hic, ya basiniza bir sey gelse acil bir durum olsa?
Istediginiz halde mi vermiyor?
Çok çok üzüldüm durumuna.Kredi kartı verdim ya oradan harca diyor.Elime 50 tl bile vermiyor.İstedim de üstelik vermedi.Calisirken ben de 600/800 TL arasi ekders alıyordum .Tum kişisel harcamalarimi ve yazın harçlığımı bu o paradan karsiliyordum.Bu parayı eşime vermedigim için benimle tartistigi oldu,evliliğimizde ayrı kese yapıyorsun dedi.Oysa lensimden kuaforume,işyerindeki sosyal fondan ,çay parasına,kiyafetime,kızımla dışarıda yedigimize kadar ben tüm kişisel harcamalarimi bu paradan yapıyordum.Neyse konuyu sabote ettim sanırım,kusura bakmayın konu sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?