bazen 0 bazen 5000
Aynen, her market çıkışında eşimle birbirimize soruyoruz ne aldık ki yav.Beni market alisverisi bitiriyor bacilar. Aglamakli cikiyorum marketten her seferinde, kisisel alisveris dusunmeye firsat kalmiyor
Beni anlatmışsınız artı 1 diyip gidiyorumValla bir kaç aydır 0 desem yeridir . Oğlumun ihtiyaçlarından bana sıra gelmiyor kendime alasım da gelmiyor . Doğum kilolarımı verip kıyafetlerimi öyle yenileyeceğim makyaj malzemelerimi uzun süredir kullanmadığım için attım . Muhtemelen Ağustos ayı gibi 3000 i bulur ama bu aralar 0 . Birikimimiz yok ama arabamız var onun da kredisini ödüyoruz . Sabit bir sayı yok yani
Seni gidi kokoş. Kıskanmadık kiBen bekarım o yüzden beni baz almayın yanarsınızBenim belimi tek başıma kira ödemek büküyor yoksa tüm dükkanları fantilerim
Parfüm - 30ml 1 ay gidiyor
Fondoten, pudra - kullanmıyorum sadece bronzerım var ten makyajı olarak o da uygun fiyatlı
Far, ruj - her mevsim 1/2 tane alıyorum ama sağlam alıyorum Allah affetsin
Göz ve cilt kremi : Clinique 1er kutu 5 ay gidiyor
Şampuan : 1 şişe iyi gidiyor. Saç bakımı evde yağ ve ampulle yapıyorum onun dışında günlük bir şey sürmem
Kuaför: Almanyada hem pahalı hem tatmin edici değil zaten saçımın doğal şekli fena değil gitmiyorum (ya da gidemiyorum)
Mani-pedi : 3 haftada 1
Güzellik salonu : Keza, 3 haftada 1 kaş yaptırırım yüz temizletirim
Giysi - Her mevsim alıyorum Allah affetsinBu kış kendimi tuttum pantalon almadım mesela ihtiyacım yoktu sadece 2 kazak, 2 etek, 1 gömlek, 1 şal, 1 ayakkabı aldım
Takı, mücevherat : ne siz sorunnnn ne ben söyleyeyim
Spor salonu : yıllık üyelik
Kitap dergi: alırım severim
Uçak bileti : 3 ayda 1 aile ziyareti
Yeme içmem canım ne çekerse o ama para genelde balık, et, meyve, sebzeye gider. Dışarda da et, balık vb besin değeri olan şeyler yerim haftasonları.
Valla yazınca gözüm kanadı her yerim amsrafmış keşke erkek olsaydım hiçbirinden kısamam arkadaş
Böyle kalem kalem yazıp harcamalarımla yüzleşememBen bekarım o yüzden beni baz almayın yanarsınızBenim belimi tek başıma kira ödemek büküyor yoksa tüm dükkanları fantilerim
Parfüm - 30ml 1 ay gidiyor
Fondoten, pudra - kullanmıyorum sadece bronzerım var ten makyajı olarak o da uygun fiyatlı
Far, ruj - her mevsim 1/2 tane alıyorum ama sağlam alıyorum Allah affetsin
Göz ve cilt kremi : Clinique 1er kutu 5 ay gidiyor
Şampuan : 1 şişe iyi gidiyor. Saç bakımı evde yağ ve ampulle yapıyorum onun dışında günlük bir şey sürmem
Kuaför: Almanyada hem pahalı hem tatmin edici değil zaten saçımın doğal şekli fena değil gitmiyorum (ya da gidemiyorum)
Mani-pedi : 3 haftada 1
Güzellik salonu : Keza, 3 haftada 1 kaş yaptırırım yüz temizletirim
Giysi - Her mevsim alıyorum Allah affetsinBu kış kendimi tuttum pantalon almadım mesela ihtiyacım yoktu sadece 2 kazak, 2 etek, 1 gömlek, 1 şal, 1 ayakkabı aldım
Takı, mücevherat : ne siz sorunnnn ne ben söyleyeyim
Spor salonu : yıllık üyelik
Kitap dergi: alırım severim
Uçak bileti : 3 ayda 1 aile ziyareti
Yeme içmem canım ne çekerse o ama para genelde balık, et, meyve, sebzeye gider. Dışarda da et, balık vb besin değeri olan şeyler yerim haftasonları.
Valla yazınca gözüm kanadı her yerim amsrafmış keşke erkek olsaydım hiçbirinden kısamam arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?