aynadaki goruntu ve foto arasinda fark

Daha bugün aynisini yasadim desem.Aynaya bakiyorum kasim goz makyajim iyi duruyor.Bi foto cekineyim diyorum agzim yuzum kayiyor.Burnum buyuk ama fotografta 5 kat daha buyuk çıkıyor.Esasen fotojenik olmakla alakali.Teyzem bile bana demisti."Sen aslinda guzelsin ama niye fotografta agzun yüzün degisik cikiyor."diye.Siz fotografa takilmayin aynadaki görüntuye bakin.

Ben olsam telefoncuya giderim em guzel hanginkamerali telefon fotomu guzel cekiyorsa onu alirim marka vermek istemiyorum kisac sunu soyleyeyim sadece o telefonda var 23 megapilsele sahip kamerasi var. ve mithis cekiyor 3 mikuarlik telefona tas cikariyor bu konuda

Ay birde şu selfie modası çok fena değilmi ya insan kendi kendini çekince kocaman bir surat koca burun kaş göz bir değişik çıkıyor Hiç sevmiyorum selfie çekinmeyi

On kamerasi 16 megapilsele sahip bir telefon gayet guzel cekiyor selfie cekilmesi gerekiyorsa da mecbur selfie cubugu kullanmak gerek daha hos cikiyor

Bunun ters yüz gibi bi durumu vardı yanlış hatırlamıyosam teknik bi açıklaması vardı ama bulamadım

Aynadan fotonu cek

Aynanın yeri bile farkediyor hatta fotoğraf çekildiğiniz ortam ya da o an ki ışık. Ben bir kaç farklı yüz çıkartabilirim mesela kendimden ve hiç bir montaj, ayar ya da oynama yapmadan sadece ışığın açısıyla. Mesela güneşi tam olarak almaysn bir oda da aynadaki görüntüm ya da fotoğrafım çok farklı, tam pencerenin önündeki görüntüm çok farklı oluyor. Kiminde hoş, güzel bir yüze sahipken kiminde kendimden iğreniyorum, o derece yani
En objektif halimiz en çok gün ışığı alan pencere önündeki halimiz bence "aaa bıyıklarımı, kaşlarımı alma vakti çoktan gelmiş" diyorum o zaman . Ayda bir kere pencere kürünü tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…