aynadaki goruntu ve foto arasinda fark

Ayna genellikle banyoda oluyor ve ışık açısı uygun geliyor; güzel görünmemizi sağlıyor. Ama fotoğrafı her yerde çekilmiyoruz ve profesyonel olmadığımızdan ışığı ayarlayamıyoruz. Fark burada sanırım. Görüntünün tek olayı ışık.

Aynanın yanılttığını- ters görüntü olduğundan-gerçek olanın fotoğraf olduğunu duymuştum ben de.

bahsettğiniz durum daha çok videolarda oluyor bana mimimkler jestler ay bu benmiyim diyorum:)

Bende aynada kendimi çok beğenirim hatta özenip makyaj yaptığımda vay be süper oldu dur bi foto çekeyim derim ve aynada müthiş görünen makyajdan eser yok
Fotojenik değilim ve aynada beğendiğim görüntüyü telefonda ayna modu yapsam dahi sonuç hüsran o yüzden kalpkalp üsttençekim

Ya aynı şey bende de var aynada iyi hoş fotoğrafta bir garip kaşım gözüm falan oh be yalnız değilmişim

Yaaa yalnız değilmişim çok sevindim. Foto da kötü çıkma profesörü olduğum için sevmiyorum çekilmeyi.
Aynada fena değilim, çirkin değilmişim ozaman yaşasın

Ya aynı şey bende de var aynada iyi hoş fotoğrafta bir garip kaşım gözüm falan
Valla inşallah aynadaki gibiyizdir

Insanlar kendilerini normalden çok daha güzel görürmüş..

Ayyy sırf bu yuzden videosunu çekmiyorum suratımın . Arkadaslarım şarkılar videolar sözler bişyler yapar hep. Benim hiç yok aslnda çokta severim. Aynaya bakıyorum bi parça iyi. Ama kameradaki insan olamaz. Emin ol yalnız değilsin.... :)

Insanlar da bizi fotoğraftaki gibi mi görüyor :O
Bunu okudugumdan beri resmen var olan güvende gitti ayna da da pek bi seye benzemem.Ama foto daha fena ya resim bile cekmem o derece.Gozlerim sagolsun cekikligi oyke bi cekiklik ki makyaj yapsam bike ağır uykulu gibi duruyor

Ayni durumdayim hic sevmyrm o yuzden foto cektrmeyi hic fotojenik degilim heleki baskasi ceksin kasılıyorum poz veremiyorm cok cirkin cikiyorm aynadakiyle hic alakasi yok habersiz cektyse biri o zaman guzel çıkıyorum ama

Aynısı bende de oluyor. Bazı insanlar diğerlerine göre daha az fotojenik demek ki.

Ben katılmıyorum. Dur fotoğrafını çekelim böyle hoş duruyorsun derler bana sonra çektikleri fotoğrafı onlarda beğenmez. Olmadı yakalayamadık derler. Demek ki gerçeği yansıtmayan fotoğraf. Fotoğraflarda kötü çıktığım için bende kamera görünce strese girip ağzımı burnumu daha beter yamultuyorum.

On kamerayi kullaniyorumsol ust kosede
Ama bildigin embesil gibi cikiyo gercekte bu kadar salak olamam diye takildim yani

Buna benzer bi konu acilmisti yine. Ayni cevabi vericem.
Kamera sol ust kosede olursa acisi sizi cirkin gosterir bu bi gercek. Cunku yuzunuzun sol bolumunu zoomlayip, cirkin gosterir. Sol tarafi daha bi idare eder diyorsunuz dimi?
Asymetrik olarak bakiyorsunuz yuzunuze cunku. O kdr cirkin degilsiniz merak etmeyin

Evet aynı. Bemide beğenirler. Ama gotoğraf falan çekilsek sen niye böyle çıktın ki diye yorumlar aldığım oldu. Tabi bütün fotoğraflarda kötü çıkmıyorum. Ama çoğunluk kötü. Çevremdekilerde doğal durmuyorsun ondan böyle kötü çıkıyorsun diyorlar. Demek ki neymiş doğal halim fotoğraftan güzelmiş. O zaman suçlu makineler oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…