- 30 Nisan 2017
- 280
- 225
- 103
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
bahsettğiniz durum daha çok videolarda oluyor bana mimimkler jestler ay bu benmiyim diyorum:)Bence bu oyle bisey degil ne oldu uda bilmiyorum ama mesela aynanin karisinda konusurum soylenirim sarki soylerim bu benim gayet iyiyim severim kendimi
Ama telefonu elime alip bi selfi ceksem bi video ceksem allah diyorum bu nasil salak sapsal bi ifade bu kim yaa ne alaka olmus diyorum sinirim bozuluyove merak ediyorum disardan bakinca aynadaki gibi mi yoksa videoyada fotodaki gibi mi gorunuyorum diye
Ya aynı şey bende de var aynada iyi hoş fotoğrafta bir garip kaşım gözüm falan oh be yalnız değilmişimAyyy sacma gelecek simdi
Duzgunce anlatmaya calisiyim sizde sizde de oluyor mu soyleyin bakalim
Simdi makyaj yaptim hazirlandim diyelim aynaya bakiyorum okey hersey iyi guzel hos gorunuyo
Ama ayni sekilde bi foto mu cekiyim ayni tipte amaan allahim sapsal boyle alik alip bakan gozum yuzum kayip bi tufah cikiyo
Valla bakin harbi oyle aynadaki benle fotoraftaki ben ayni degil gibi sizede oluyomu esimede soyledim cok inceliyosun kendini cok kusur buluyosun iyi iste diyo ama fotoraftan nefret ettim valla
Hani bariz cidden fark var aynada gozun burnum gayet iyi normal ama fotoda cok kotu
Hic boyle dusunen var mi kendinde ?
Ya aynı şey bende de var aynada iyi hoş fotoğrafta bir garip kaşım gözüm falanAyyy sacma gelecek simdi
Simdi makyaj yaptim hazirlandim diyelim aynaya bakiyorum okey hersey iyi guzel hos gorunuyo
Ama ayni sekilde bi foto mu cekiyim ayni tipte amaan allahim sapsal boyle alik alip bakan gozum yuzum kayip bi tufah cikiyo
Valla bakin harbi oyle aynadaki benle fotoraftaki ben ayni degil gibi sizede oluyomu esimede soyledim cok inceliyosun kendini cok kusur buluyosun iyi iste diyo ama fotoraftan nefret ettim valla
Hani bariz cidden fark var aynada gozun burnum gayet iyi normal ama fotoda cok kotu
Valla inşallah aynadaki gibiyizdirBence bu oyle bisey degil ne oldu uda bilmiyorum ama mesela aynanin karisinda konusurum soylenirim sarki soylerim bu benim gayet iyiyim severim kendimi
Ama telefonu elime alip bi selfi ceksem bi video ceksem allah diyorum bu nasil salak sapsal bi ifade bu kim yaa ne alaka olmus diyorum sinirim bozuluyove merak ediyorum disardan bakinca aynadaki gibi mi yoksa videoyada fotodaki gibi mi gorunuyorum diye
Ayyy sırf bu yuzden videosunu çekmiyorum suratımın . Arkadaslarım şarkılar videolar sözler bişyler yapar hep. Benim hiç yok aslnda çokta severim. Aynaya bakıyorum bi parça iyi. Ama kameradaki insan olamaz. Emin ol yalnız değilsin.... :)Bence bu oyle bisey degil ne oldu uda bilmiyorum ama mesela aynanin karisinda konusurum soylenirim sarki soylerim bu benim gayet iyiyim severim kendimi
Ayni durumdayim hic sevmyrm o yuzden foto cektrmeyi hic fotojenik degilim heleki baskasi ceksin kasılıyorum poz veremiyorm cok cirkin cikiyorm aynadakiyle hic alakasi yok habersiz cektyse biri o zaman guzel çıkıyorum amaBence bu oyle bisey degil ne oldu uda bilmiyorum ama mesela aynanin karisinda konusurum soylenirim sarki soylerim bu benim gayet iyiyim severim kendimi
Aynısı bende de oluyor. Bazı insanlar diğerlerine göre daha az fotojenik demek ki.Ayyy sacma gelecek simdi
Ben katılmıyorum. Dur fotoğrafını çekelim böyle hoş duruyorsun derler bana sonra çektikleri fotoğrafı onlarda beğenmez. Olmadı yakalayamadık derler. Demek ki gerçeği yansıtmayan fotoğraf. Fotoğraflarda kötü çıktığım için bende kamera görünce strese girip ağzımı burnumu daha beter yamultuyorum.bu hemen herkese olur.
fotoğraf dediğin aynadakinin aksi yönde gösteriyor değil mi? yani saçın aynada sağa ise yatıkise foto onu ters çevirip sola yatık gösteriyor.
ama maalesef insanlar bizi aynadaki gibi görmüyor, fotoğraftki gibi görüyor.
Yanına birini alıp ona önce aynadan bak, sonra fotoğrafını çek hangisi o kişiye daha çok benziyor.Bence ayna yanıltıyor
Kameradakı halımız gercek halımız
On kamerayi kullaniyorumsol ust kosede
Ama bildigin embesil gibi cikiyo gercekte bu kadar salak olamam diye takildim yani
Evet aynı. Bemide beğenirler. Ama gotoğraf falan çekilsek sen niye böyle çıktın ki diye yorumlar aldığım oldu. Tabi bütün fotoğraflarda kötü çıkmıyorum. Ama çoğunluk kötü. Çevremdekilerde doğal durmuyorsun ondan böyle kötü çıkıyorsun diyorlar. Demek ki neymiş doğal halim fotoğraftan güzelmiş. O zaman suçlu makineler oluyor.Şuraya bir fotomu koysam Allah yardımcınız olsun, sokakta pek görünmeyin dersiniz.
Bir gün bir hastane bankosundaki kıza ödeme yapıyordum, yüzümde de sadece gözaltı kapatıcı var. Kız bana döndü dedi ki, hayatımda gördüğüm en güzel kadınlardardan birisiniz.
Tamam kendimi beğenirim aynada ama yine de hayretler içinde kaldım, fotoğraflarıma göre bildiğin çirkinim yahu
Bende de oluyor bazen aynada angelina jolie gibi hissediyorum fotoda kezban gibi cikiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?