- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Eşimin yeğeni çok güzel bir genç kız. Kalp şeklinde bir yüzü var. Minicik kalkık bir burnu, küçücük ağzı, hülyalı bakışları. Ama fotoğraflarda güzel çıkmıyor. Fotoğraf hiç bir ifadesini yakalayamıyor. Aynı ortamda kimse ondan gözünü alamaz, o kadar güzel. Ama fotoğrafla sıradan görünüyor.Ayna genellikle banyoda oluyor ve ışık açısı uygun geliyor; güzel görünmemizi sağlıyor. Ama fotoğrafı her yerde çekilmiyoruz ve profesyonel olmadığımızdan ışığı ayarlayamıyoruz. Fark burada sanırım. Görüntünün tek olayı ışık.
Fotojenik değilsin ve bu çok normal :)
Bence ayna haklı...
O zaman neymiş, hepimiz güzeliz kahrolsun kameralarEşimin yeğeni çok güzel bir genç kız. Kalp şeklinde bir yüzü var. Minicik kalkık bir burnu, küçücük ağzı, hülyalı bakışları. Ama fotoğraflarda güzel çıkmıyor. Fotoğraf hiç bir ifadesini yakalayamıyor. Aynı ortamda kimse ondan gözünü alamaz, o kadar güzel. Ama fotoğrafla sıradan görünüyor.
Ayyyynenn böyleyim. Fotoğraftan soğudum. Videoda bile öyle görünmüyorum yani ayna bir değişik diye de değil. Fotojenik değiliz demek ki.Ayyy sacma gelecek simdi
Duzgunce anlatmaya calisiyim sizde sizde de oluyor mu soyleyin bakalim
Simdi makyaj yaptim hazirlandim diyelim aynaya bakiyorum okey hersey iyi guzel hos gorunuyo
Ama ayni sekilde bi foto mu cekiyim ayni tipte amaan allahim sapsal boyle alik alip bakan gozum yuzum kayip bi tufah cikiyo
Valla bakin harbi oyle aynadaki benle fotoraftaki ben ayni degil gibi sizede oluyomu esimede soyledim cok inceliyosun kendini cok kusur buluyosun iyi iste diyo ama fotoraftan nefret ettim valla
Hani bariz cidden fark var aynada gozun burnum gayet iyi normal ama fotoda cok kotu
Hic boyle dusunen var mi kendinde ?
Oluyor tabi :) aynaya bakarim "Heh tam fotoluk" der aynı şekilde kameraya bakarım sonuç hüsran :) açıyı değiştirip çekmek zorundayım. Fotoğraflarda soldan poz verince daha iyi çıkıyorum :) ayna da fark etmiyor ama fotoğraflarda şart oldu.Ayyy sacma gelecek simdi
Simdi makyaj yaptim hazirlandim diyelim aynaya bakiyorum okey hersey iyi guzel hos gorunuyo
Ama ayni sekilde bi foto mu cekiyim ayni tipte amaan allahim sapsal boyle alik alip bakan gozum yuzum kayip bi tufah cikiyo
Valla bakin harbi oyle aynadaki benle fotoraftaki ben ayni degil gibi sizede oluyomu esimede soyledim cok inceliyosun kendini cok kusur buluyosun iyi iste diyo ama fotoraftan nefret ettim valla
Hani bariz cidden fark var aynada gozun burnum gayet iyi normal ama fotoda cok kotu
Ayyy sacma gelecek simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?