Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Aynalara küstüm :( priorin! Saca katkisi nedir?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Evli misin? Boyle durumlarda dogum kontrol hapi veriyorlar duzene giriyor. Bi dra git mutlaka. Dusuk yaptim adetimi bekliyorum bende hap icin. Benimde 5 6 gun ve yoğun gecer

geçmiş olsun canım çok üzüldüm:( inş yeni bebiş gelir..

yok değilim ben de nedense olur arada 17 18 yaşlarımda sanırım kullanmıştım doğum kontrol hapı epeydir düzenliydi bu ay böyle oldu. kadın hastalıklarına gitmem lazım.

Evet fazlaca :( yogun dusuncelerim var gelecekle ilgili. Stres yapıyorum. Oglum zor bir cocuk. 2 yasinda cok sukur onu bana verene iyiki var. Problemlerimiz var. Yemek yemez hala uyku problemimiz var yanimda yatar :( gunduz yanliz basina asla oynamaz devamli birlikte oynamamiz gerekir. Üstüne temizlik yemek utu :( bekarken hazira alistigim icin yorucu ve stresli geciyor gunlerim :(

bir bayan icin sacin ne kadar onemli oldugunu biliriz. Aynaya bile bakmak istemiyorum. Giyinmek bakimli olmak istemiyorum. Saclarim oyle berbat durumda ki :KK43: karsilastigim insanlar saclarimi gorunce vitaminsiz oldugunu bu yuzden dokuldugunu söylüyorlar. 7 senedir dokulmem var son 2 senedir doğumdan sonra inanilmaz artis oldu. Dipler yogun uclar incecik tel tel şeklinde. Yavas yavas sakaklarimda seyrelmeler basladi. Bu priorin ne ise yarar? Saca katkisi nedir? Beni aydinlatirmisiniz lutfen.
Merhabalar
Ben yeni kullanmaya başladım. Sonucu 21 gün sonra ancak farkederim dendi, ama saç dökülmesi karşıtı şampuanlar ve serumlar ile destekliyorum.
Tabi öncesinde hormonlarımı kontrol ettirdim, bir sorun olmadığı için bu takviyeye başvurdum. Sebep stress olunca ara ara mutlaka olacaktır yine ama çok aşırı olmasını engeller diye düşünüyorum bu ürün. Ben kapsül kullanmaya başladım

6Ay sampuaniyla birlikte priorini kullandim. 2aya kadar dokulmem durdu bende ise yarayacak diye sevindim.daha sonra dokulmeler artti gucsuz saclar dokuluyo diye dusundum 6aya tamamladim ama saclarim okadar cok dokulduki sac cikarmasi biyana dahada kotu hale geldi saclarim.herkeste ayni etkiyi yapmaz tabi

Ben çok uzun süredir kullanıyorum.diyet yüzünden çok fazla saç dökülmesi yaşadım ve birden oldu.sonra priorin'e başladım ama diyete devam ettim hiçbir şekilde dökülmem durmadı. ama diyeti bırakınca, vitamini sağlıklı beslenmeyle destekleyince dökülmem tamamen durdu. abartmıyorum günde 300-400 tel saçım gidiyordu,kısa olmasına rağmen yumak yumak topluyordum. şimdi 1-2 tel dökülüyor sadece. hala kullanmaya devam ediyorum çünkü saçlarım seyrek ve eski gürlüğüne getirmeye çalışıyorum.ben açıkçası memnunum lakin başka yerlerde tüylenme yapıyor. kollarımdaki kıllar arttı,ellerimdeki bebek tüyleri bile arttı sanki. favori denilen kısımdan çeneye kadar ufak ufak tüylenmeler var.bunlara rağmen devam ediyorum çünkü saç cidden benim için çok önemli.tek handikapı bu,paylaşayım dedim.

6Ay sampuaniyla birlikte priorini kullandim. 2aya kadar dokulmem durdu bende ise yarayacak diye sevindim.daha sonra dokulmeler artti gucsuz saclar dokuluyo diye dusundum 6aya tamamladim ama saclarim okadar cok dokulduki sac cikarmasi biyana dahada kotu hale geldi saclarim.herkeste ayni etkiyi yapmaz tabi
priorin genelde besin eksikliğinden dökülen saçları topluyor,sizin sorununuz başka olabilir. tahlil yaptırdınız mı? yoksa kesinlikle iyi beslenip bu vitamini alınca dökülmeyi kesiyor.

priorin genelde besin eksikliğinden dökülen saçları topluyor,sizin sorununuz başka olabilir. tahlil yaptırdınız mı? yoksa kesinlikle iyi beslenip bu vitamini alınca dökülmeyi kesiyor.
Ben tahlillerimi yaptirdim vitamin eksikligi var hatta depolarim bile bosalmis oyuzden dokulme oluyomus.ben priorini kullandigmda ilkbaslarda cok memnundum 5.aydan snra dokulmeler basladi 6aya tamamladim israrla ama sonrasinda dahada fazla dokuldu herkeste ayni etkiyi gostermez dmistim zaten sizin icin faydali olmasina sevindim ins boyle devam eder

Ben tahlillerimi yaptirdim vitamin eksikligi var hatta depolarim bile bosalmis oyuzden dokulme oluyomus.ben priorini kullandigmda ilkbaslarda cok memnundum 5.aydan snra dokulmeler basladi 6aya tamamladim israrla ama sonrasinda dahada fazla dokuldu herkeste ayni etkiyi gostermez dmistim zaten sizin icin faydali olmasina sevindim ins boyle devam eder
ayy korktum böyle yazınca siz. benim de 5 ay kadar oldu,1 sene kadar kullanma kararı aldım gürleştirmek ve eski haline getirmek için. umarım aynı etki devam eder.
onun dışında depolarınız fazla boşsa multivitamin yerine ayrı ayrı takviye kullanın bence.
çinko,demir vs gibi

ayy korktum böyle yazınca siz. benim de 5 ay kadar oldu,1 sene kadar kullanma kararı aldım gürleştirmek ve eski haline getirmek için. umarım aynı etki devam eder.
onun dışında depolarınız fazla boşsa multivitamin yerine ayrı ayrı takviye kullanın bence.
çinko,demir vs gibi
Priorinden sonra cok asiri dokulmelerim olunca tekrar doktora gittim medobiotin vitamin hapini verdi icinde biotin b12 demir cinko magnezyum varmis 4.ayimi tamamlamak uzereyim 5sene once kullanmistim zaten bu hapi baya bi toparlamisti sacimi ama zamanla tekrar eski haline dondu.simdilik iyi gidiyo minik minik saclarim cikmaya basladi.sampuanima bemikx bepanten evigen ve camtelebentin ekledim oda iyi geldi

Priorinden sonra cok asiri dokulmelerim olunca tekrar doktora gittim medobiotin vitamin hapini verdi icinde biotin b12 demir cinko magnezyum varmis 4.ayimi tamamlamak uzereyim 5sene once kullanmistim zaten bu hapi baya bi toparlamisti sacimi ama zamanla tekrar eski haline dondu.simdilik iyi gidiyo minik minik saclarim cikmaya basladi.sampuanima bemikx bepanten evigen ve camtelebentin ekledim oda iyi geldi
çok sevindim,umarım gürleşir saçlarınız.bana priorin iyi geldi ama sürekli aynı vitamini alma taraftarı değilim. sonra ben de deneyebilirim medobiotin'i. yazarım görüşlerimi de.
vücutta tüylenme yaptı mı peki?

çok sevindim,umarım gürleşir saçlarınız.bana priorin iyi geldi ama sürekli aynı vitamini alma taraftarı değilim. sonra ben de deneyebilirim medobiotin'i. yazarım görüşlerimi de.
vücutta tüylenme yaptı mı peki?
Ben oyle bisorunla karsilasmadim. Sadece kaslarim biraz daha sert ve gur cikmaya basladi

Back
X