Canım bendede çok sivilce oldu hiç üzülme hemen aktardan 1 tane halis zeytinyağı sabunu al .. Fiyatı 4 tl civarı olması lazım .. 2 günde 1 duş al ve bu sabunla köpürt bir güzel kendini 2 haftada geçiyor .. Çatlak ve sıkılaşma sorunun varsa yeni bir konu açtım onada bir bak istersen http://www.kadinlarkulubu.com/forum...likte-catlaklara-care-servet-odemeden.796412/Merhaba arkadaşlar ; 5 aylık hamileyim... kilolu hamile kaldım şuanda 5 kilo aldım ... oğlum olacak basenlerim de büyüyor ; göbeğim zaten büyüyor ... hamileliğimden beri yüzümden sivilce eksik olmadı ; şimdide yüzümde lekeler aldı başını gidiyor. .. dünden bugüne lekeler coştu git benim ... aynaya yakından bakmaz oldum ... hatta aynalara bakmaz oldum... bu lekeler iyice moralimi bozdu ... kendimi bakımsız ve çirkin hissetmeye başladım ....
Yaa canim gebelik psikolojisimi olustu sende.dur bak ben sana hamileyken ne hale geldigimi ve suan ne halde oldugumu anlarayim. 2 yil once cok guzel bi fizikle hamile kaldim.benimde oglum olacakti.ilk 3 ay falan hicbisey yok bende tabi.daha sonra yuzum cene kismim sivilcelendi.yanagimda lekeler olustu ama cok abarti degildi.geleyim asil konuyaaaa :) manken gibi fizikle hamile kalip taaaam 31 kilo aldim.gorsen fil gibiydim.bogazimi tutamadim bi turlu napayimmmMerhaba arkadaşlar ; 5 aylık hamileyim... kilolu hamile kaldım şuanda 5 kilo aldım ... oğlum olacak basenlerim de büyüyor ; göbeğim zaten büyüyor ... hamileliğimden beri yüzümden sivilce eksik olmadı ; şimdide yüzümde lekeler aldı başını gidiyor. .. dünden bugüne lekeler coştu git benim ... aynaya yakından bakmaz oldum ... hatta aynalara bakmaz oldum... bu lekeler iyice moralimi bozdu ... kendimi bakımsız ve çirkin hissetmeye başladım ....
Merhaba arkadaşlar ; 5 aylık hamileyim... kilolu hamile kaldım şuanda 5 kilo aldım ... oğlum olacak basenlerim de büyüyor ; göbeğim zaten büyüyor ... hamileliğimden beri yüzümden sivilce eksik olmadı ; şimdide yüzümde lekeler aldı başını gidiyor. .. dünden bugüne lekeler coştu git benim ... aynaya yakından bakmaz oldum ... hatta aynalara bakmaz oldum... bu lekeler iyice moralimi bozdu ... kendimi bakımsız ve çirkin hissetmeye başladım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?