Şükret hamilesin diyenler zaten şükrediyor..
hamilelik dışardan göründüğü gibi lay laymlom değil stres süreci..ağırlık halsizlik insanın kendine bakmasına engel olabiliyor malesef..
ben artık ev işi yemek iyice bıraktım elimi yüzümü yıkıyorum duş alıyorum temiz giyiniyorum dişimi fırçalıyorum zaten enerjim bunlara gidiyor evi temizlesem ben pis kalcam seçimimi kendimden yana yaptım..
evi haftada 1 eşim süpürüp siliyo..
5kilo çok değil ayrıca bi 5 daha alsan eder 10..doğumda 5i gider saglık olsun sonra verirsin inş..
50 kiloyla hamile kalip 90 kiloyla doguma girdim. Ustelik kilo takintili bir insanim 52 olunca diyete giren tiplerden...
hayatimda bir tek selulit belirtisi yasamamis, yasamamak icin universiteden beri haftada 5 gun spora giden bir kadinken popomdan ayak bileklerime kadar selülit oldu.
yine popomdan ayagima kadar varis doldu.
yuzum lekelendi, tansiyon sorunu nedeniyle sisti bi de, patatese agiz goz cizmissin gibi gorunuyordu
ayaklarimda nasirlar olustu, 37 numara zarif ayaciklarim 40 numara oldu, zaten nasirlar yuzunden ayakkabi giyemiyordum, kış gunu corap ustu erkek terligiyle geziyordum.
bir ara urtiker oldum bi de, kirmizi noktali patatese donustum yani
simdi kizim 3 yasinda ben 47 kiloyum, ne selulitim var ne varisim. Yanaklarimda minnacik ciller kaldi, ugrassam onlar da gecer. Ayaklarim yeniden 37 numara, stilettolarimla saliniyorum, nasirlarin izi bile kalmadi.
yani hepsi gecer, tadini cikarin, kendinize zehir etmeyin bugunleri
Bncs once sukretmelisin cunku senn yerinde olmak icin ne paralar ne goz yaslari doken insanlar var rabbim sana mucizeni vermis bnde 68 hamile kaldim 100 geciyodu doguma girdim iki ay oldu dogum yapali 15 kilom gitti bile az yediklerine dikkat ederek ve spor yaparak kilo cozulmiyck bi durum degil lekeler icinde logusa terinle bol bol sacinla sil geciyo gecmezse artik onlar icin bit suru kremler var bana kalirsa aynalara bol bol bak muzicn icinde nasil buyuyo ben her karemi fotoladim simdi bakiyorum ve insan ozluyo karnini disari cikincada farkli oluyo tabi ama hamilelikde bambaska bi duygu kendini sansli hissetmelisin cnm