aynalara küstüm :(

kaç kilo ile hamile kaldın.doktor aldığın 5 kilo ile ilgili ne dedi.bebeğin sağlıklıysa,buna değer.sağlıklı kremlerle yumuşar

Keşke bende şuan hamile olsam da yüzümde lekeler oluşsa bolca kilo alsam doğumdan sonra hepsi zamanla gidiyor zaten sıkmayın canınızı hiç tadını çıkarın bebişinizin Hayırlı ve sağlıklı doğumlarınız olsun inşallah

kaç kilo ile hamile kaldın.doktor aldığın 5 kilo ile ilgili ne dedi.bebeğin sağlıklıysa,buna değer.sağlıklı kremlerle yumuşar

diyetisyene göre gayet iyi bi kilo alımım varmış ... arkadaşlar şekerli şeyler yemiyorum zaten suyuda 3 litre falan içiyorum ama devamında kilo alımım nasıl olur bilmiyorum

Hamilelik giy karnini sev bebegini dusun ben 76 ile hamile kaldim en son 100 kiloydum 100 u gordukten sonra bidaha tartilmadim kimbilir kac kilo olmusumdur ama kendimi cirkin bulmuyordum gobegimle mutluydum. Lekeleri kafana takma sivikceler icin sabunlar var kilo almamak icin diyetisyene git kilon fazla olmazsa catlaginda fazla olmaz

hiiiç üzülme , ben 30 kilo aldım 40 ım cıktıgında 10 u gıtmıstı, son haftalarda nefes alamıyordum, dogumdan sonra sende yenıden doğuyorsun.seneye bu zamanları dusun, cocugunu kucagına aldıgını dusun ve mutlu olmaya calıs

Canim benim bende bu aralar aynalara küstüm.
Bakmiyorum , kilo aldim onceden yaptigim seyleri yapamiyorum .
Gececek sebebsiz degil , bebislerimiz geldikten sonra tekrar eski halimize donecez:)
Kafana takma , icinde bir can tasiyosun elbette vucudunda farkli seyler oluyor hormonlar degisiyor ..
Ben artik takmiyorum , biliyorumki bekledigime degecek :)

Allah bebeklerimizi saglikli kucagimiza almayi nasip etsin.
Gerisi hal olur ..

Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi..hiç üzülmeyin hepsi geçiyor doğumdan sonra yavaş yavaş tüm etkiler kayboluyor eski halinize dönmeye başlıyorsunuz. şuanda hamilelik psikolojisinde olduğunuz için kendinizi o şekilde değerlendiriyorsunuz ama sabredin hepsi geçecek kucağınıza aldığınız ana odaklanın gerisini unutun. tabi şikayetleriniz içinde dermatologtan yardım alın

Derdin bu olsun. Hamileliğin tadın çıkar benim çenemde koca koca sivilceler çıktı hiç takmıyorum valla. Birde son bir aydır bacak ağrısı, yüzüm gözüm soldu iyice ama geçici bunlar çok şükür bir can taşıyorum. Allahım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip etsin..

Rabbin size çok güzel bi emanetini taşıyorsunuz, çok şanslısınız :) Bazı hamileliklerde lekelenmeler vs olabilyor doğumdan sonra mis gibi olursunuz.

Aldığın kilolarda lekelerde,sivilceler de hepsi geçecek.
Kendini üzmenin bir alemi yok.Ben riskli bir gebelik yaşadım ve yerimden kalkmadım desem yeri.
ee aldığım kilolar ona keza ki ben yapı olarak zayıf bir insandım hep.
Ama ne kilo almama ne de sivilcelere ya da görünüşüme üzülecek durumum olmadı,çünkü risk grubundaydım.
Bu yüzden bebeğin sağlıklıysa tadını çıkar hamileliğin ve şükret.
Kimse doğumdan sonra lekeli sivilceli kalmıyor ve kadına annelik çok yakışıyor.

senin konularını okuyorum canım. dua ediyorum senin için ... allah gönlüne göre versin insallah

canını sıkma hiç ilk başlarda öyle olur kendimizi beğenmeyiz üzülürüz çekici bulmayız ama hamileliğin getirdiği şeyler bunlar sonra hepsi geçiyor

Ay benide sivilce bastı hiç uzulmedim bebişim yolda olması her derdimi örtüyor mutluyum . Hem kocam beni her halimle gördü. ve baba dış görüntüme gòre hiç muamele yapmadı. sevgi herşeyi örtüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…