aa bide kiz bebek icin, annenin guzelligini alir gider derler. siznki erkekmis, niye oyle sivilce leke oldu ki?
erkek bebek hamilelliklerde genelde anne daha guzellesiyor.
kaç kilo ile hamile kaldın.doktor aldığın 5 kilo ile ilgili ne dedi.bebeğin sağlıklıysa,buna değer.sağlıklı kremlerle yumuşar
Merhaba arkadaşlar ; 5 aylık hamileyim... kilolu hamile kaldım şuanda 5 kilo aldım ... oğlum olacak basenlerim de büyüyor ; göbeğim zaten büyüyor ... hamileliğimden beri yüzümden sivilce eksik olmadı ; şimdide yüzümde lekeler aldı başını gidiyor. .. dünden bugüne lekeler coştu git benim ... aynaya yakından bakmaz oldum ... hatta aynalara bakmaz oldum... bu lekeler iyice moralimi bozdu ... kendimi bakımsız ve çirkin hissetmeye başladım ....
Keşke bende şuan hamile olsam da yüzümde lekeler oluşsa bolca kilo alsamdoğumdan sonra hepsi zamanla gidiyor zaten sıkmayın canınızı hiç tadını çıkarın bebişinizin Hayırlı ve sağlıklı doğumlarınız olsun inşallah
senin konularını okuyorum canım. dua ediyorum senin için ... allah gönlüne göre versin insallah
Gercektenmi hamilelerin dualari kabulmu olur.Canım Allah razı olsun hamilelerin duaları kabul olur derler dualarında bizleri de eksik etme Rabb im isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin
Gercektenmi hamilelerin dualari kabulmu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?