Aynaya bakasim gelmiyor bu ara :((Resimli)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle burnunuz ne güzel ne çirkin .Orta halli.Ben estetik yaptırmanızı şu aşamada tavsiye etmem .Çünkü 3 günlük mevzu.Biraz zaman geçsin.Kendinizi tartın.Oyle 3 günde boyle bir karar almamalısınız. Ben bu hızda aldığım kararlardan çok pişman oldum.Bir mola verin ,bir nefes alın öyle karar verin.Yaptirirsaniz da ozelde yaptırın mutlaka.

Evet hic takmiyordum 3 gundurgozume batiyo 1 saniye cikmadi aklimdan kafam karisik baya kendime ozguvenim yitti 3 gunde
Bn de aynı durumdayım
Eni sonu yaptırcam ben de
Benim hem kemerli hem ön kısımda düşüklük var
Yüzüm yuvarlak yaş ilerledikçe benim de batıyor bana
Özgüvenim sıfır

Bunun için para biriktirme imkanınız yok mu?

Bence kötü denecek bi burnunuz yok, fakat bu hayatta bu sizi mutsuz edecekse kesinlikle yaptırın.

Psikolojimiz bizim hayatımızın gidişatını belirler.
Bi araştırın gidin devlet hastanesinede biraz bilgi edinin.
Aceleye getirmeyin ama burnunuzu yaptırın ve kendinizi sevin

Aklınıza düşürmek gibi olmasın ama burnu istediğiniz kadar yaptırın memnun olmayacaksınız çünkü en büyük sıkıntı şu an çenede
Aslinda cenemden yana bir sikintim yok fotografi iyi cekememis.olabilrm yada durus acisindan kotu duruyordur cenem. Ama sagolun bi alici gozle bakayım ceneme de

Sağlık veya çok ciddi şekilsel bozukluk yoksa yaptırma.
Burun ameliyatı kolay görünen ama cidden zor bir olay. Canın sıkılmış senin, kalk bi kek yap geçer
Önden kotu degil hatta ondrn bakinca güzel bir yuzum var sıkıntı profilim. Gicik oluyorum yandan sanki ben baska.biriyim. ama tskler yarin kek yapacağım hemen

Bence ameliyatlık bir durum yok.Bir güzellik merkezinde burun ucunuza dolgu yaptırın.Burun ucu havaya kalkıyor.Ben yaptırmıştım memnun kaldım.Bununla halledebilirsiniz bence.Hem bütçenizde kısıtlıymış.

Ne kadar süre gidiyor dolgu

Burnunuz cok.guzel sizi.benimkiyle alakasi yok.gayet kibar burnunuz.bende onden foto koydum şimdi.@Nickno123

Ben yaptırmak isteyene yaptırmasını tavsiye ederim. Hatta yaptırmak istemeyen yakın bir arkadaşıma da ısrarla yaptır diyorum, yaptırmıyor :)) burun insanı çok değişiyor. Çevrem de gördüklerim hep çok güzelleşti, kendilerine güvenleri arttı. Ben çok beğeniyorum. Ama takıntılı biriyseniz hiç girismeyin bu işlere.. ilk iki yıl da genelde bir oldu mu, olmadı mı sikintisi yasiyorlar gördüğüm kadarıyla.

Normal insan burnu işte ne var ki bunda?

Sen benim burnumu bir görsen ahh bir görsen

Bence abartıyorsunuz Türkiye standartlarında normal bir burun sizinki. Estetik ciddi bir karar iyice düşünmelisiniz ama ben sizin yerinizde olsam yaptırmazdım

Bi ara bende takıyodum sonra unuttum sende unutursun merak etme kafanda büyütüyosun

Burnunuzda sorun yok. 3 gün öncesine kadar takmamışsınız, estetik ameliyatlara baktım 3 gündür aklımdan çıkmıyor diyorsunuz, başka şeylerle oyalayın aklınızı unutun burnunuzu falan. Değmez, ameliyat bir sürü sıkıntı ve herkesin kendi yüzüne göre karakteristik bir burnu var estetik ameliyatlarla tek tip hokka burun yapıyorlar, insanın yüzü değişiyor, bu sefer de bunu takarsınız kafaya.

MUTLU OLACAKSAN YAP.

Burnun gayet güzel yaptırıp beğenmezsen nolacak estetiğe karşı değilim ama nefes alma sorunun yoksa uzun olmayan bir burna dokunma derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…