Aynaya bakasim gelmiyor bu ara :((Resimli)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burnunuz yandan bakılında o bize dayatılan “güzel burun” standartlarına uymuyor evet, ama bence rahatsız edici hiçbir yanı yok. Ayrıca karşıdan çekilen fotoğrafta da bence gayet normal ve daha önemlisi doğal bir burun.
Sosyal medyada gördükleriniz yaptığı işi satmaya çalışan cerrahların paylaşımları, hepsi daha çok para kazanmak için. Kimse o hastanın çektiği acıları, zorlukları, memnuniyetsizliklerini paylaşmaz. Teyzem burnunu yaptırdı 8-9 ay önce, hala burnunu mendille silemiyor bile, asla eskisi gibi sağlıklı bir burun olmuyor.
Bence o hesapları takibi bırakın ve burnunuzla makyaj hileleri ile barışmaya çalışın.

yaptirip yaptirmamak sizin karariniz ama son zamanlarda en iyi doktorlarin (ort.15-20 hatta 30 bin) yaptiklari burunlari bile begenemiyorum. yakin cevredemde rahat 10 kisi vardir son 1 yilda yaptiran neden boyle oldu ben de bilmiyorum ya benim algim degisti ya da doktorlar cok sallamasyon yapiyor. ayrica eger cok kotu degilse ki sizin degil ben yapilmamasi taraftariyim cunku sanki herkes ayni oluyor oysa burun yuze karakteristik bir hava katiyor. hatta bir yakinim yakin zamanda cok unlu bir doktora yaptirdi ve cok pisman eskisinden bin beter bildigin yamuk burnu uzerinden 8 ay gectigi halde...
belki dolgu deneyebilirsiniz ama aklinizda olsun

Yüzünüz kemikli değil yapılırsa yapay duracağını sanmıyorum. Ama genelde devlet hastanesi doktorları aynı burnu yapıyorlar ,kalıptan çıkmış gibi. O yakışır mı onu bilemem işte. Birde sonrası çok sıkıntı,önümüz kış, grip olursanız silemeyeceksiniz falan. Bence bahara kadar karar verin, kenara koyun, doktor araştırın baharda tekrar düşünün bu konuyu.

3 gün önce birşey olmuş olmalı ki, bu kadar burnunuzu kafaya takmışsınız.
Ben numune hastanesinde estetik cerraha yaptırdım geçen sene 1000 TL ye. Tanıdığım bir ablanın burnu kırık ve yamuktu, devlet hastanesinde KBB doktoruna ameliyat oldu çok güzel bir burnu var şimdi. Önemli olan dr u seçmek, çok para vermek çok iyi olacak anlamına gelmiyor

Benim daha fena resim secmem için en az 20 foto çekip elemem gerekiyor düşün. Ben de çok istiyorum yaptirmayo ama güvenilir doktor lazım yaptiranlarla konuşabilirsin iyi bilgi için. Çok anormal degil bence burnun ama

Insani biblo bebekler gibi gosteren filtreleri basa basa, insanlar dogal hallerini begenmez oldu. Telefon ekranindaki filtrelerle bebek gibi gore gore, aynaya bakinca ögg bu ne oluyor. Sadece instagram kullanıyordum onu da son 3 aydır kapattim, haftada 1 gun yukleyip ne olmus ben yokken diye bakip, uygulamayi siliyorum tekrar.
Tavsiye ederim

Ben devlet hastanesinde oldum.Beni ameliyat eden doktor sonrasında özel muayenehane açtı.4 yıl oldu ameliyat olalı çok memnunum.
Sonuçta özeldeki doktorlarda bi dönem devlet hastanesinde çalışmış oluyorlar.Doktoru iyi araştırmak lazım.
Bulunduğunuz şehirdeki devlet hastanelerinin listesini yapın estetik cerrahi doktorlarını araştırın isimlerini bulun sosyal medyası olanlara ulaşın birçoğu ınstagram kullanıyor oradan bakarsınız yaptıkları ameliyatlara.

Yav hep Photoshop, filtre kullanıyor onlar Takma sosyal medyayı.

Zor bir burun değil bence burnun kolay olur ameliyat ama devlet/özel hastane ayrımından ziyade yaptırırsan doktor bazlı araştırma yap. Özel hastane doktoru olup çok rezil işlem yapan da var. Biraz dikkat etmemeye çalış bu konudan uzaklaş ama baktın ki hala sorun ediyorsun bu forumda bir sürü yakın zamanda yaptıran arkadaşlar var onlardan fikir al derim.

Benim doktorum üniversite hastanesinde çalışan bir prof’tu. Ama ameliyatımı özelde yaptı.

Güzelim kizsin dokunma burnuna.Hem herkesin estetikten sonra guzel olmuo burnu.Cok ısrarliysan iyice arastir.Halamin ve kuzenimin burnu berbat oldu.

Benimki çok beter ama takilmiyorum herkesin burnu fabrikadan çıkmış gibi aynı kalkık dümdüz olmak mı zorunda? Ilerde biz farklı dikkat çekici olacağız bence

Bursada ameliyat oldum benim doktorumda devlet hastanesindeydi ama şuan emekli oldu kendisi . Kırılmıştı burnum .

Bence burnun kötü degil elletme. Bence problem alt çenende, fazla geride bi kusur bulacaksak. Genel olarak guzelsin bosver derim.

Yaptıracaksanız adı duyulmus profesyonelliği nam salmış bi doktora yaptırın gerekirse kredi çekin yine onlara yaptırın. Bunu yapmayacaksaniz ne devlete ne merdiven alti yerlere ne de ucuz olan yerlere asla gitmeyin. Size en büyük tavsiyem bu.
Hangi sehirde oturuyorsunuz

Burnunuzu çok fazla kafanıza takıyorsanız yaptırın. Çünkü burada ben de diğer üyeler de çok güzel olduğunuzu, gerek olmadığını söylesek de o aynaya her gün bakan sizsiniz ve gördüğünüzden memnun değilseniz, burnunuzu yaptırınca daha mutlu olacağınızı düşünüyorsanız yaptırın. Ama bu sırf burunla sınırlı kalmayacaksa, genel olarak yüzünüzden/vücudunuzdan memnun değilseniz aşmak için destek alabilirsiniz.

Burnunuzu yaptırmayı düşünüyorsanız bence kbb doktoruna yaptırın. Plastik cerrahlarda vardır tabiki bu konuda iyi olan fakat ben kbb doktoruna olmustum ameliyatı yaklasık bi 7 sene olmustur hem şeklinden memnunum hemde nefes alamama gibi bir sorunla karsılasmadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…