- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
Burnunuz yandan bakılında o bize dayatılan “güzel burun” standartlarına uymuyor evet, ama bence rahatsız edici hiçbir yanı yok. Ayrıca karşıdan çekilen fotoğrafta da bence gayet normal ve daha önemlisi doğal bir burun.Selam hanımlar. Ben su zamana kadar pek takmadigim burnumdan son 3 gundur nefret etmeye basladim takinti haline geldi sanki aynaya bakmak iskence oldu 3 gundur.sanki ne yapsam yakismiyor gibi geliyor. Devlet hastanesinde estetik ameliyat olsam mi diye düşünmeye başladım butcem kısıtlı cunku. Ama bir yandanda korkuyorum eşim abartiyorsun diyor ya daha kotu olursa diyor. Annem devlet hast de yaptirilmaz diyor. Fikir verin arkadaslar devlet hastanesinde yaptirilirmi sizce. Ya ne guzel takmıyordum niye takmaya basladim onuda bilmiyorum galiba sosyal medyada estetikli burunlari gorunce hosuma gitti benimki bana batmaya basladionden fotomuda paylastim arkdslar onden cok kotu durmuyor sanki deglmiEki Görüntüle 2706064 Eki Görüntüle 2706063
Ben geride gördüm çekiminizle alakalı da olabilir tabiAslinda cenemden yana bir sikintim yok fotografi iyi cekememis.olabilrm yada durus acisindan kotu duruyordur cenem. Ama sagolun bi alici gozle bakayım ceneme de
Güzelim kizsin dokunma burnuna.Hem herkesin estetikten sonra guzel olmuo burnu.Cok ısrarliysan iyice arastir.Halamin ve kuzenimin burnu berbat oldu.Selam hanımlar. Ben su zamana kadar pek takmadigim burnumdan son 3 gundur nefret etmeye basladim takinti haline geldi sanki aynaya bakmak iskence oldu 3 gundur.sanki ne yapsam yakismiyor gibi geliyor. Devlet hastanesinde estetik ameliyat olsam mi diye düşünmeye başladım butcem kısıtlı cunku. Ama bir yandanda korkuyorum eşim abartiyorsun diyor ya daha kotu olursa diyor. Annem devlet hast de yaptirilmaz diyor. Fikir verin arkadaslar devlet hastanesinde yaptirilirmi sizce. Ya ne guzel takmıyordum niye takmaya basladim onuda bilmiyorum galiba sosyal medyada estetikli burunlari gorunce hosuma gitti benimki bana batmaya basladionden fotomuda paylastim arkdslar onden cok kotu durmuyor sanki deglmiEki Görüntüle 2706064 Eki Görüntüle 2706063
Hangi ildesiniz ve hangi doktora oldunuz acaba? Problem varmıydı burnunuzda?Ben devlet hastanesinde ameliyat oldum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?