canım geçmiş olsun,o kadar ameliyat geçirmek kolay değildir,Allah yardımcın olsun.Benim de yakın bir arkadaşımın aynı rahatsızlığı var.O da birçok kez ameliyat geçirdi ve ben biliyorum neler yaşadığını.En son bir ameliyat geçirdi ve eskisinden daha mutlu aynaya baktığında.Ve öncesinde yanlış doktor seçtiğine karar verdi.Sen de belki aynı şeyi yaşamışsındır.Tıp çok ilerledi ve estetikle çoğu şey düzelebiliyor artık.o çok çabaladı,kısıtlı imkanlarıyla,birçok doktora ulaşmaya ve uygun fiyatla en iyi sonuca ulaşmaya çalıştı.Senin de istediğin gibi olabilir,pes etme,daha gençsin.Araştırmalarını genişlet,belki sen de daha iyi bir doktor bulabilirsin.İstersen doktorunun ismini öğrenebilirim senin için.
teşekkür ederim ilginizden dolayı:) sağolsun birinin yardımıyla ameliyatlarım yapılıyor.daha önce beni çok kez yanlış doktorlar ameliyat etti.ama sağolsun biri tarafından çok iyi bir doktorla karşılaştım o beni tedavi etmekte:))peki dişlerinde sorun var mı??benim ön alt ve üst dişlerim yok malesef ve dişlerimde kemik erimesi var nedensiz yere...
Tüm Dertlerin Dermanı vardır elbet.. Belkı Zmanı var tatlım ..
ne desek boş gelebılır sana .anlamıyorlar diyebılırsın ama derdınnı veren Allahımdermanınıda verir şükret . Görebiliyorsun , duyuyorsun ,dokunabılıyorsun , işiteblıyor ,hissedebılıyorsun , yürüyebılıyorsun .. Daha ne dertler var şkret sadece .. şu an ki sorununn birgün elbet son bulur. son bulmassada senı sen oldugun için seven elbet bırı olucak :)
Benim bildiğim kadarıyla dişlerinde bir problem yok canım.Doktorun daha iyi bilir ama onun için dişçiye göründün mü?Ya da bir tedavi uygulanıyor mu ayrıca?
estetik için iyi bir doktorum var ama diş için henüz bir tedavim başlamadı malesef..bu tedaviye başlamak için sadece bekliyorum..ne zaman başlanır bilemiyorum nasip..
canım hiç öyle düşünme....elbette tedavisi var bu arada yaşın kaç bilmiyorum ama genelde ne kadar erken yapılırsa o kadar başarılı oluyormuş...altı yaşlarında sadece 3 kez ameliyatla düzelmiş çoçuk gördüm hastanede....hiç beli dahi olmuyordu.burnunu ve dudağını estetik yapılmış.ve sadece burun ile dudak üstünde bir çizgi vardı...çok incelenmeyince belli dahi olmuyor....burnuda dudaklarıda mükemmeldi...ben başka biriyle konuşurlarken şahit oldum....ama senin düzelme şansın var buna da şükür estetikle düzelir....beterin beteri var doğuştan kolları ve bacakları olmıyan.....bu gibilerin kol nakli dahi yapılmadan hayatlarına devam ediyorlar......
90 doğumluyum.ilk ameliyatım 6aylıkken oldu ve yanlış yapıldı.o zamanda da maddi durum yoktu ailemin ve 11 yaşında doktora gittiğimizde doktor 18 yaşına gelip ameliyat edilmesi gerekir deyip başından saldı.ve bir çok hastaneye gittik ama hep yanlış doktorlar tedavi etti ve ameliyatlarımada hep asistan doktorlar girdi..yani beni deneme tahtası gibi kullandılar.20yaşıma kadar böle devam etti ve en son artık birinin yardımıyla iyi bir estetik doktor bulundu ve artık tedavime o bakmakta...ama küçükten yapılan ameliyatlar tabiki daha çok başarılı olunuyor..benim yaşım ilerledikçe ve yanlış ameliyatlar olduğundan dolayı görüntüde fazla düzelme olamadı malesef...
o kadar yanlış ameliyat edilmiş insanlar varki......bu konuda doktorlarımızda var hiç merak etme...bu konuda uzman doktorlardan yardım alırsan eminim çok güzel olacaktır..düzeldikten sonra (buna inanıyorum) bizimlede paylaş olurmu?
bak tedavi görüyosun ne güzel...
sıkma canını böyle...
inşallah en kısa zamanda ameliyatların başarılı olur ve sen güzelliğine güzellik katarsın canımcım....
isyan etme...
sen mutlu olursan herşey gözüne daha güzel görünmeye başlar emin ol...
cnm bnm yaa yapma böle hayır daha cok gençsinn okuyunca bende üzüldüm ama lütfen insanalrın diş görünüşü ile ilgilenen kişilerden uzak durr takma onları duyma görme konuşma biliorum bu kolay değil ama dene elinden geldiğince.. şükret tatlım ne güzel tedavin devam ediomuşş inşallah herşey cok güzell..inann hepimizde böyle sıkıntılar olabiliyor..ki nese ki kolun baacagın varr evet bazen cidden kuusrlarımızı görmektehn mutlu olamıoruz ama inşallah herşey düzelecekk :) bende geçtiğimiz ay burnumdan ameliyat oldumm.Rabbim saglık sıhhat versinn..güzel haberlerini beklioruzzz
90doğumluyum doğuştan tavşan dudak olarak dünyaya geldim.bu zamana kadar 14 ameliyat geçirdim ve hala daha tedavim devam etmekte...hiç bir ortama giremiyorum.insanların bana bakmasından nefret ediyorum.insanlardan çok korkuyorum.sürekli yüzümü gizlemekten bu bedeni taşımaktan çok yoruldum.hiç hayal kuramıyorum çünkü hiç bir hayalimin gerçekleşmeyeceğini biliyorum.çevrem yüzünden her sosyal aktivitelerden kendimi geri çektim.hiç erkek arkadaşımda olmadı.bir erkek tarafından sevilmek nedir bilmedim hiç..nasıl bir duygudur ki? vee çok kırgınım hergün ailemin gözlerinin içine bakıp sessizce nolur beni kurtarın.bana yardım edin diye çığlık atmalarım işe yaramıyor kimse farketmiyor yaşadığım bu durumu..ve en kötüsü ben kimseye derdimi anlatamıyorum sürekli neşeli görünüşlüyüm sürekli espiri yapan insanları güldüren biriyim..ama başımı yastığa koyduğum zaman kendim için ne yaptım diye düşünüyorum ve koca bir hiç..insanlara faydalı kendine faydasız bir insanım..bu da beni çok yıprattı..vee çok düşünüyorum niye ben?? neden sağlıklı birey olarak gelmedim dünyaya? aynaya baktığım zaman kendimden tiksiniyorum.insanların bakışlarından tiksiniyorum.
ben bu yaşamı hakedecek ne yaptım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?