Aynaya baktığım zaman kendimden tiksiniyorum

teşekkür ederim ilginizden dolayı:) sağolsun birinin yardımıyla ameliyatlarım yapılıyor.daha önce beni çok kez yanlış doktorlar ameliyat etti.ama sağolsun biri tarafından çok iyi bir doktorla karşılaştım o beni tedavi etmekte:))peki dişlerinde sorun var mı??benim ön alt ve üst dişlerim yok malesef ve dişlerimde kemik erimesi var nedensiz yere...

Allahın zoruna gider bu yaptıgın nankörlük istersen kız bana ne insanlar var konuşamaya sen diyorsunya insan lara faydam var kendime yok espiri yapabiliyorsun duyuyorsun anlıyorsun ameliyat oluyorum diyorsun imkanın var olmayanlarda var unutma allahın en kıymet vererek yarattıgı insandır kendinle barışş aç interneti elinin altında gir sürüyle sayfa var insanlar ne accılar içinde ne görüntüyle netse uzatmim böyle şeylerle hayatını geçirme sosyal etkinliklere katıl sosyalleş arkadaş ortamlarından uzaklaşma tadını çıkr salla yani yoksa

Benim bildiğim kadarıyla dişlerinde bir problem yok canım.Doktorun daha iyi bilir ama onun için dişçiye göründün mü?Ya da bir tedavi uygulanıyor mu ayrıca?

Tüm Dertlerin Dermanı vardır elbet.. Belkı Zmanı var tatlım ..
ne desek boş gelebılır sana .anlamıyorlar diyebılırsın ama derdınnı veren Allahımdermanınıda verir şükret . Görebiliyorsun , duyuyorsun ,dokunabılıyorsun , işiteblıyor ,hissedebılıyorsun , yürüyebılıyorsun .. Daha ne dertler var şkret sadece .. şu an ki sorununn birgün elbet son bulur. son bulmassada senı sen oldugun için seven elbet bırı olucak :)

teşekkür ederim:)

Benim bildiğim kadarıyla dişlerinde bir problem yok canım.Doktorun daha iyi bilir ama onun için dişçiye göründün mü?Ya da bir tedavi uygulanıyor mu ayrıca?

estetik için iyi bir doktorum var ama diş için henüz bir tedavim başlamadı malesef..bu tedaviye başlamak için sadece bekliyorum..ne zaman başlanır bilemiyorum nasip..

canım hiç öyle düşünme....elbette tedavisi var bu arada yaşın kaç bilmiyorum ama genelde ne kadar erken yapılırsa o kadar başarılı oluyormuş...altı yaşlarında sadece 3 kez ameliyatla düzelmiş çoçuk gördüm hastanede....hiç beli dahi olmuyordu.burnunu ve dudağını estetik yapılmış.ve sadece burun ile dudak üstünde bir çizgi vardı...çok incelenmeyince belli dahi olmuyor....burnuda dudaklarıda mükemmeldi...ben başka biriyle konuşurlarken şahit oldum....ama senin düzelme şansın var buna da şükür estetikle düzelir....beterin beteri var doğuştan kolları ve bacakları olmıyan.....bu gibilerin kol nakli dahi yapılmadan hayatlarına devam ediyorlar......

90 doğumluyum.ilk ameliyatım 6aylıkken oldu ve yanlış yapıldı.o zamanda da maddi durum yoktu ailemin ve 11 yaşında doktora gittiğimizde doktor 18 yaşına gelip ameliyat edilmesi gerekir deyip başından saldı.ve bir çok hastaneye gittik ama hep yanlış doktorlar tedavi etti ve ameliyatlarımada hep asistan doktorlar girdi..yani beni deneme tahtası gibi kullandılar.20yaşıma kadar böle devam etti ve en son artık birinin yardımıyla iyi bir estetik doktor bulundu ve artık tedavime o bakmakta...ama küçükten yapılan ameliyatlar tabiki daha çok başarılı olunuyor..benim yaşım ilerledikçe ve yanlış ameliyatlar olduğundan dolayı görüntüde fazla düzelme olamadı malesef...

o kadar yanlış ameliyat edilmiş insanlar varki......bu konuda doktorlarımızda var hiç merak etme...bu konuda uzman doktorlardan yardım alırsan eminim çok güzel olacaktır..düzeldikten sonra (buna inanıyorum) bizimlede paylaş olurmu?

inşallahhh...ama düzelmem ne kadar yıl sürer bilemiyorum..amaa düzeleyim ilk işim paylaşmak olacaktır:))allah nasip ederse...^^

bak tedavi görüyosun ne güzel...
sıkma canını böyle...
inşallah en kısa zamanda ameliyatların başarılı olur ve sen güzelliğine güzellik katarsın canımcım....
isyan etme...
sen mutlu olursan herşey gözüne daha güzel görünmeye başlar emin ol...

çok çok sağol..:)

cnm bnm yaa yapma böle hayır daha cok gençsinn okuyunca bende üzüldüm ama lütfen insanalrın diş görünüşü ile ilgilenen kişilerden uzak durr takma onları duyma görme konuşma biliorum bu kolay değil ama dene elinden geldiğince.. şükret tatlım ne güzel tedavin devam ediomuşş inşallah herşey cok güzell..inann hepimizde böyle sıkıntılar olabiliyor..ki nese ki kolun baacagın varr evet bazen cidden kuusrlarımızı görmektehn mutlu olamıoruz ama inşallah herşey düzelecekk :) bende geçtiğimiz ay burnumdan ameliyat oldumm.Rabbim saglık sıhhat versinn..güzel haberlerini beklioruzzz

elimden geleni yapıyorum ama görmemezlikten gelemiyorum yapamıyorum bunu:)teşekkür ediyorum bende güzel haberler vermeyi çok çok istiyorum ama olursa tabii:)sizede geçmiş olsun..

Çok üzüldüm sana. Ama acıdığım için değil yanlış anlama sadece bu kadar üzüldüğün için. Biz sana ne kadar kendini üzme desekte biliyorum nafile. Hiçbirşey sana teselli olamaz. Senin tek tesellin Allah' a olan inancındır. Sabret ve Allah'a inan. Hepimiz bu hayatta bişeylerle sınanıyoruz.Dışarda mutlu gibi görünen insanların bilsen ki içinde ne acıları vardır. Ben kendimden örnek veriyim dışardan bakılınca çok mutlu gibi dururum hep gülerim, çok dertsiz dururum. Ama gel sen bir de bana sor. Senin de herkesten belki farklı bir derdin var ama ne yapalım hayat bir sahne ve hepimiz bize düşen rolü oynayıp perde kapandığında inicez o sahneden. Daha yaşın çok küçük umarım gelecek günler sana sağlık ve mutluluk getirsin. Sakın kendinden iğrenme hepimizi kusurlarımızla eksiklerimizle fazlalıklarımızla Allah yarattı. Bedenlerimiz sadece bir elbise. Sen iyi yürekliysen ötesi yok. Sevgiler.

ben böyle düşünüyor olmana çok üzüldüm seni dışlayan insanlara daha çok üzüldüm allah onları affetsin..akıl sağlığın yerinde kolun bacağın var gözlerin görüyor nefes alabiliyorsun şükretmek için binlerce sebebin var canım benim oğlum otizimli keşke oda tavşan dudak doğsaydı hiç üzülmezdim sen belki doğru ellerrde profosyenle bir ameliyat olursan bu görüntüden kurtulacaksın ama bizim öyle bir şansımız da yok ilacımızda yok günlerimiz terapilerde eğitimlerde geçiyor normal bir insan olabilsin diye parkta dışlanmasın okula uyum sağlasın diye sırada otursun ders dinlesin diye okadar çok uğraşıyoruzki hem ben hem küçücük oğlum lütfen böyle düşünme olurmu eminim çok güzelsindir sen sadece görmek istediğin gibi görüyorsundur kendini barış kendinle

canım bu yazını okuyunca cok üzüldümm
ama neye bılıyormusun
ALLAH'A İSYAN etmene

yapma nolursun rabbımızın taktırıdır buu
sen suan bızden bın kat daha öndesın benım nazarımdaa
sukret
nice nice hastalıklı doganlar varr
gecen haberlerde gördum bır bebgın milyonda bır olan hastalık seklı vardı ellerı ve ayak prmakları yapısıktıı..
çok agladım goruncee
bence halıne sukret
..........
kader kısmet bır gun karsına bırı cıkar elbet....daralma bunalma ALLAHA sıgın rabbım ne eylerse guzel eyler

tavşan dudak ameliyatı okadar zor bir ameliyatmı ya ?
bir kaç tanıdığımda var kalan tek şey dikiş izi oluyor..
ve yanlış hatırlamıyorsam, bu kadar ameliyat geçirmedi hiçbiri..
14 amelyat nedemek ya..
yarık damak falan değil dimi ?
çok çok geçmiş olsun, özgüvenini yitrme unutma çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır, bak kendine cildine bak, saçlarını yap, güzel kıyafetler al..
yeterki kendini sev herşey geçer gülüm üzülme sen..

Lütfen kendini bu kadar üzme
kendimden tiksiniyorum demek nasıl bir şeydir.En başta seni yaradan Rabbi'nin gücüne gider.
İnsanın hayatında utanmaması gereken şeylerin başında gelir dış görünüş.İnsanlar kişiliklerinden yaptıklarından ve yaptıklarının sonucundan utanır anca.

İnanıyorum seni tanıyanlar ve sevenler seni dış görünüşün ile değerlendirmiyor ve ya sevgi ölçüleri senin güzelliğinle orantılı olmuyor.

Kendini sev kendine iyi davran ve değer ver.
Diliyorum ki sağlığına kavuşur ve tedavini başarı ile tamamlarsın,tedavi olma gibi bir şansın var ve bu sadece görsel ve inanıyorum ki tedavinin sonunda sende istediğini elde edeceksin ama o güne kadar kendine iyi davran,isyan etme,mutsuz olma.

tedavisi olmayan hastalıklarla boğuşan binlerce insan var lütfen şükret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…