aynı apartmanda oturduğumuz için ayrılacağız sanırım :(

siz her makul yolu denemişsiniz..
sanırım biraz yumuşak yüzlüsünüz..
tek suçunuz bu..

çıkın eşinize resti çekin...

huzur ve kendime ait ev benim de hakkım,bitki değilim ben, bu eve evlendiysem köküm buraya bağlı değil deyin..
ve tartışmayı noktalandırın..

kimsenin size katlanın demeye hakkı yok böyle bir durumda..

canım gerçekten zor bir durum yaşadığın
insanın huzuru her şeyden önemli
huzur olmayınca sevgi durumu kurtarmaya yetmiyor bazen
keşke gelinler evlenmeden kaynanasının gerçek yüzlerini görebilseler her şey daha güzel olurdu eminim ki gelinler için
ama işte evlendikten sonra bir çoğu değişiyor ama sen çoktan tuzağa düşmüş oluyorsun
allah en kısa zamanda eşine doğru yolu buldurur inş
bence sen de çok yüz verme hazır kaynanla küssün bunu bahane et bence
babası da o kadar meraklıysa kendi otursun o dairede uydurcak başka bahane mi bulamamış
ya düşünüyorum benim erkek çocuğum olsa gelinle nasıl geçinirim die
sanırım iyi bi kaynana olurdum :) gelinden önce kendi oğlumun huzurunu düşünüp yakalarına yapışmazdım
anlamıyorum gerçekten böyle insanları
biz de gelin yada damat bizden biri olur elin kızı yada elin adamı gibi bir şey düşünülmez asla
herkes böyle davransa aslında kaynanalar içinde daha huzurlu bir hayat olur :)
yazık böyle gelini nasıl huzursuz etsem die kendilerini paralıyorlar

anlttıklarınızı sanki ben yazmışım kadar benziyor durumlarımız.
canım o evden çıkmaya eşini ikna etmelisin
benim de evin anahtarları kaynanamda
attığım çöpü bile kurcalıyor çöpe attıklarımı getirip geri bana veriyor ilerde lazım olurmuş
herşeyi bekliyorlar senden misafirlerini ağırlamayı falan
gelene gidene karışıyolar kapıda ayakkabı görsünler hemen kapıyı çalıp kim geldi soruyolar
benim ev kira olmasına rağmen 7 yıldır bunlarla oturmak zorunda kaldım
şimdi de kaynanam boşanın emrini verdi
boşanmayı düşünüyorum
siz ne yapın yapıp ikna edin kocanızı
yoksa sonunuz benim gibi olur Allah korusun

uff ne anneci babaci kocisin var canim yaa icim sikildi yazdiklarini okurken...esinin ailesi ayni apartmanda oturmuyorsunuz diye ogullarini sileceklerse hic durmasinlar silsinler yani, bu ne sacmalik...
sakin evi tadilat ettirme o kadar para harcayip, sonra bu kadar masraf ettik falan diye hic cikamazsiniz o evden yazik olur sana. baska bir eve cikmak icin esini ikna edeceksin canim baska yolu yok...
ayrica neden en basindan evinin anahtarini baska insanlarin elinden almadin ki? girmesinler senin evine, herkesin bir ozeli var ne sacmalik ya...oldu olacak apartman degil iceriden merdivenli 4 katli bir ev yaptirsalarmis da anahtari kilide sok cevir falan bi ton zorluk cekmeselermis...

Şu gençleri neden rahat bırakmazlar anlamıyorum.Ne geri bir ziniyet?!..sengözlerimebaksanab

yaaa zaten bahçe yüzünden gün boyu demekki eve giriyorlar bahçeye çıkıyorlar fakat bahçe kapısını kapatmıyorlar bahçedeyken bu durumda da tüm haşereler içeri giriyor geçen gün yatak odası bahçe kapısına yakın kırkayak girmiş hemde 10 cm büyüklüğünde akşam yatak odasında yatıyorum bacağımda bir kaşıntı gibi birşey farkettim kırkayak ben çığlık çığlık o akşam ayatmadık evde yukarıya cıkmıstık onlar uyuyordu sabah uyanmadanda cıktık evden ben esıme soyleıdm bu evde artık kalamam dıye sabah kayınvalıdem ne oldu dıye sormus esıme ne olsun ev hayvanat bahcesıne dondu demıs o da tabı olur ev tam temizlenmiyor ya ondandır demiş örümcek dese tamam dıycem kırkayak bahçede yaşar zaten ben o aksam eve gıtmedım eşımede dedım annemlerde kaldım kaynanam telefonla aradı hmen arabaya bin eve gel falan dıye bende kusura bakma bız yattık bıle gelemem hem sevkının haberı var dedım cabuk eve gelıyorsun dıye bana telefond bende gelmıyorum dedım kapattık ıste o gunden berı kus benle gozunden dusmusum sozde esıme oyle demış

Emir veriyor bir de çabuk eve gel diye..Eşin neden müsade ediyor annesinin bu biçimde seni aramasına,eşinin haberi varmıydı? o anda annesi ararken yani eşinin yanındayken falan mı aradı acaba?
Küserse küssün boşver..sebep olur sana da mesafe koymak için bulunmaz nimet..
İkna edersen eşini kiraya çıkarsın, edemezsen de küs kalın daha iyi..
K.validen yumuşamaya başlasa bile böyle mesafeli devam edersin..
Çok üzülüyorum ..böyle gencecik gelinleri strese sokmuyorlar mı?

bari kabul ederlerse evleri değiştirin en azından içeri girmeleri sorunundan kurtulursunuz

offf çok zor yazdıklarınızı harfiyen,birebir,eksiksiz ama fazlasıyla ben yasadım halada yasıyourm...
hamileyim bende bebek yapmıycam dedim ama olmuyor bir süre sonra...
yakında doğum yapıcam ama basıma gelceklerden habersizim...
4 yıllıkta evliyim bende cok ayrılmak istedim olmadı....
ama şimdi yaniönümzdeki kış kredi ile ev alıcaz,babamların dairesi üzerinden kredi çekicez...
benim tek avantajım eşime bana muhtaç,iş yerini ben açtım bir sene oluyor,araba benim,mali olarak ipler bende...hersey benden geciyor...beni seviyor eşim şimdi bebeğimiz olcak,annemlerdeyim doğum için oda benimle kalıyor ...nese ben bu konu hakkında baya dertliyim daha uzun yazarım aslında anlatcak okadar sey varki...

zaten yerden göğe kadar haklısın arkadaşım da ben en çok sen mutlu olacaksın diye kapıyı kapatamam ne demek yaa insan eşinin mutluluğu için uğraşmalı sonuçta ailesine makul şekilde ikna etme çabasına girse ailesi zaten bi şekilde algılar ama eşinin böyle düşündüğünü bliyorlarsa her tür kaprisi yaparlar bir şekilde eşini ikna etmen lazım önce o gerçekten ikna olursa sorununuz azalır muhtemelne

arkadaslar bugun de bu konu uzerıne soyle bır olay gelıstı anahtar bunlarda içeri giriyorlar ya artık herhalde kayınpederım tam bılmıyorum ama bizim tuvalete girmiş (ama artık siz düşünün) ya sankı kendı evınde sankı tuvalet yok bunu esım askerdeykende yapıyordu ben gorumceme soyledım gene yapmaya devam ettı bende tuvaletın kapısını sureklı kıtleyıp anahtarı saklıyordum sonra esım geldıgınde de yapma boyle nıye kıtlıyorsun demıstı neyse bu sabah da aynı sey olunca esıme soyledım offf yeter artık dedım neyse esım de kalktı kapıyı kılıtledı anahtarı aldı uzerınden bende neden alıyorsun ben aldıgımda kızıyordun cozum bu degıl dedım yaa kafayı yıyecegım ne yapacagım...

sanırım eşimle konusacagım ben senı cok sevıyorum senınle evlendım ama burda yaşamaya devam edersek aılenlede evlenmıs oluyorum ama ben onlarla anlasamıyorum sanırım tek cozum boşanmak diyecegım:((((( istemeyerek eşimden boşanacagım

cok zor durum
ben kesınlıkle en basından bu kadar tavız vermezdım dıye dusunuyorum
evımın anahtarını esım ve benden baska bır kısıye vermek
ben evımde yokken gırıp cıkmaları katıyen bana gore bır sey degıl
asla kabul edemezdım ve etmedım de

esının durumu da zor onu da anlamak lazım
madem o kadar sık bahceye gırıp cıkıyorlar
onlar alt kata otursun sız ust kata cıkın
yanı esınle hıc ortak nokta bulamıyorsanız o evden cıkma konusunda
daıre degısıklıgı yapın bına ıcınde
daha rahat olacaksındır

ona hayır dıyorlar sonucta 3.kat boş suan dıger eltım evı terkettıgı ıcın ama kımse agzını acıp da ıste bak asagısı eskı sızde yukarı cıkın orası yenı bına falan dıyen yok hıc dusuncelerı yok ya ıste bende esıme uzuluyorum ama onunda elnden bırsey gelmıyor ben de ne yapayım boyle bır onur gecmez dıye dusunmeye basladım ya gercekten...

bazen belki ben boşanıyoum dersem ınsafa gelır ler ıyı oglum sız mutlu olun kıraya cıkın falan derler belkı ıs cıddıye bınınce ama nerde ya adam bana mı acıyacak torunu var adamın daha yuzunu gormedı ama ınat ıste gormesemde olur dıyor yaaa

haklısın yerınde olsam ben de aynı seyı dusunurdum
madem eltının evıne tasınmanı ıstemıyorlar kayınvalıden alt kata ınsın sen onun daıresıne cık
ama esınle kararlı ve net konus
ya bu daıreden cıkar ust katta otururuz
ya da baska bır yere tasınırız dıye

ya da artık bır omur bu gemıde yer alamayacaından yana korkuların oldugundan bahset bakalım tepkısı ne olacak
ama gercekten hemen yuvayı yıkmayı dusunme
evlılıkler zor kurulup kolay yıkılabılıyor

bızım kayınvalıdemlerın katına da tasınma ıhtımalımız yok o da benım duzenım dıyor bende zaten cıkmak ıstemem yukarı sonucta ha asagı ınmıs ha yukarı cıkmıs gene gelecekler evımıze bılıyorum bunu adım gıbı kı zaten dedıgım gıbı ınmezler asağı esim de diyor bende gıdeyım ıstıyorum ama annelerı oyle bırsey kı hemen sılıyorlar o da ondan korkuyor ve bu durumdabenım de aılemı sılmemı ıstıyor yanı bızımkler bıze kusecek ama annenler bıze gelmeye devam ederse olmaz ama ben dıyorum kı ben onlara kusmuyorum kı gelsınler tabı dıyorum ama ıste gelmezler onu da bılıyorum

ay canım ya allah yardımcın ıolsunn cok zor ıkı aıle arasında kalmakk yaaa hepp nıe bıole olurrkııı:hulya:

aynı sorunlar bizde de var.3,5 aylık evliyiz altlı üstlü oturuyoruz. eşim tek çocuk olduğu için aşırı kıskançlık var kaçta yattınız?kaçta kalktınız?erken yatın.sivilceniz çıkmış cips mi yediniz yok çok para harcıyorsunuz, çok geziyorsunuz ,annene ablana çok gidiyosun.şu an konuşmuyoruz her istediklerini yaptım yine yaranamadım yemeğimizi beraber yiyp evimize çıkıyoduk yok niye çaya kalmıyomuşuz.bi müsaade edinde baş başa kalalım değil mi.yok hep beraber gezmeye gidilecek hafta sonu bile erken kalkılıp kahvaltı birlikte yapılacak durup durup surat yapıyorlar devamlı eşime beni şikayet ediyolar.Allahtan eşim onları dinlemiyor ve bana hak veriyor senin yerinde başkası olsa onlara bu kadar dayanmazdı diyor.benim anne babamsa siz alttan alın boşverin diyo adam resmen bizi evinden kovdu gelmeyin yanımıza dedi .bizimkilerde kovsa da gidin yanlarına diyo.bilmiyorum napıcam eşime çok üzülüyorum sonuçta annesi babası yarın sabah kahvaltıya çağırmayı düşünüyorum ama sadece eşim için yapıcam bunu onu çok seviyorum ve üzülmesine dayanamıyorum.niye kaynanalar bu kadar acımasız kendi kızı olsa ve onun davrandığı gibi davranılsa ne yapardı acaba.çok bunaldım, ama Allah büyük herkes bi gün gelir yaptıklarının bedelini öder.

kesin sonuç alman için eşine ultimatum sunacaksın ya taşınacağız yada boşanacağız bunları sunarkende evi terk etmiş annenin evinde olacaksın

bence kesin konuc almak istiyorsan bir sekilde esini yola getireceksin ve o apartmandan kurtulacaksin canim.
sen ust kata tasinsan da cok bir sey degismez bence...

Ne münasebetmiş eve girip cıkmak !!!
Kimin haddine anası bile olsa !!
Özel esyanız olur evin için de bir yerlerde olamaz mı yani karı kocasınız.
Kesin bir dille söyleyin ya o anahtar degişir yada ben giderim. !

olay basit.

Back
X