aynı apartmanda oturduğumuz için ayrılacağız sanırım :(

bebegım adam aılesını hıce sayamıosa korkarım senınde sonun yengesı gıbı olucak eyvahedigeldismile

Benim de anlamadığım neden ailelerden maddi destek beklendiği
bu desteği yapma zorunlulukları yok
ayrıca benim özelim olan evime kimse kafasına göre girmez
başata yanlış yaptığınızı sizde kabul ediyorsunuz zaten

Ay ay bu kaynalar bizi maf etti,hele yakın oldun mu,,,,Üç senedir bana neler çektirdi,yakın olduğumuz için kahve çay içmeye geliyordu her şeye karışıyordu,nereye gittiğim ne pişirdim,ne yapttiğim,dururp dururken laf sokmalar.Ağzımla kuş tutsam yaptığım hiç bir şeyden bir kere memnun kaldığını duymadım.Ben de üç sene boyunca içime attım,ailem de uzakta kimseye de dert anlatamasın.Eşime arada söylüyorum o iyi niyetli olduğu için boş ver deyip durdu.Ama kolaysa boş ver işte,,,,En sonunda baktım sıkıntıdan sağlığım bozuldu.Şimdi uzak duruyorum ama sağlık gitti bir kere o ayrı,sana da şunu tavsiye ederim ne yapıp edin o evden uzaklaşın,yılda bir ike kere göre en iyisi.

off ne sinir bozucu bişey yaa ev serin oluyor diye siz yokken sizin evde yatıyomuş adam ..ay insan benimseyemez evini bunlar yüzünden...

o zaman oturdugunuz daireleri degistirin siz onlarin kata cikin onlar sizin evinize yerlessin.Hem yasli insanlar düz ayak merdiven cikma dertleri olmaz hemde kayinpederiniz istedigi gibi bahceyle ugrasir???

Daireleri degisincede anahtar verme gibi bi zorunlulugunuz kalmaz bahceye istedikleri gibi girsin ciksinlar,birazda mesafe koyarsiniz olmazmi?

Böyle dip dibe yaşanmıyor işte, tek çözüm ayrı muhitte bir eve geçmeniz... Daire değiştirmeyle, anahtarı almakla olmayacak, çünkü orayı sizin eviniz olarak görmüyorlar anlaşılan...

Ben de eşim de ailelerden en az bir kaç mahalle mesafede oturma taraftarıyız, hatta kayınvalidemi çok severim o da beni sever, öyle olduğumuz halde sizinkine benzer sorun yaşayan bir komşusundan bahsederken; "bana göre gelinin evi yürüme mesafesi de değil, en az şöyle sırtına mantonu giyip, dolmuşa binip gideceğin mesafede olmalı" der. (bu arada biz ayrı şehirlerdeyiz ama aramız 1 saat

canim siz uzagada gitseniz sanirim derlerki yol burdan geciyor her gun ordanda gecerler

hayret ya ben sinir oldum allah yardimcin olsun silermis neden siliyorlar mutlu olmanizi istemiyorlar

AYYYYYY AYNI BEEENNNN!!!

ne olursun açtığım son forumu bi oku bu kadar olur..
bizde de 3 katlı bir ev var,
en alt katta oturma ihtimalimiz var,
alt katta rutubet var,
kirada yaşarız ama zorlanır mıyız acaba diye düşünüyorum,
ama berbat bi kayınvalide var başımda....
ve hatta evi vermek bile istemio kira alcakmış ordan..

inanamıyorum sen ben misin yoksa??? ne olur forum konumu bir oku be bana bir fikir ver..
başlıkébu nasıl bir kadın anlayamadım"

teşekkür ederim..

Eltiniz boşandı yani?
durum vahim görünüyor..evin tadilatını bpşver diren yaptırma..tadilattan sonra ne bahanen olacak ki..ev eski olsun huzur olsun...cıkmaya calış ordan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…