yaaa zaten bahçe yüzünden gün boyu demekki eve giriyorlar bahçeye çıkıyorlar fakat bahçe kapısını kapatmıyorlar bahçedeyken bu durumda da tüm haşereler içeri giriyor geçen gün yatak odası bahçe kapısına yakın kırkayak girmiş hemde 10 cm büyüklüğünde akşam yatak odasında yatıyorum bacağımda bir kaşıntı gibi birşey farkettim kırkayak ben çığlık çığlık o akşam ayatmadık evde yukarıya cıkmıstık onlar uyuyordu sabah uyanmadanda cıktık evden ben esıme soyleıdm bu evde artık kalamam dıye sabah kayınvalıdem ne oldu dıye sormus esıme ne olsun ev hayvanat bahcesıne dondu demıs o da tabı olur ev tam temizlenmiyor ya ondandır demiş örümcek dese tamam dıycem kırkayak bahçede yaşar zaten ben o aksam eve gıtmedım eşımede dedım annemlerde kaldım kaynanam telefonla aradı hmen arabaya bin eve gel falan dıye bende kusura bakma bız yattık bıle gelemem hem sevkının haberı var dedım cabuk eve gelıyorsun dıye bana telefond bende gelmıyorum dedım kapattık ıste o gunden berı kus benle gozunden dusmusum sozde esıme oyle demış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?