Aynı apartmanda yaşamak :((

Inşallah bi sorun olmaz..tabi ister istemez yillar içerisinde taryışma oluyor ön yargili davranmayin yine de belki kaynaniz nadiren iyi olan kaynanalar arasindadir iyi düşün iyi olsun..

Ya şimdi konuşun yada evlendikten sonra sonsuza kadar içinize atıp susun. Şimdi kabul ederseniz evlendikten sonra açacağınız konuları hepimiz tahmin edebiliyoruz.
Bende öyle olacağını tahmin edebiliyorum üstüne gitmek istemiyorum.. Birde 3 ablası var ve sürekli annesine gelen tiplerden acayp kalabalık bir aile. Bizde tam tersine sessiz sakin bir aileyiz nasıl olur ne yapacağım bilemiyorum.

Inşallah bi sorun olmaz..tabi ister istemez yillar içerisinde taryışma oluyor ön yargili davranmayin yine de belki kaynaniz nadiren iyi olan kaynanalar arasindadir iyi düşün iyi olsun..
İnşallah öyle olur da sanşıma pek güvenmiyorum.

çalışan bir bayanmısınız, yarın birgünçocuk olunca aynı apartmanda yaşamak avantaj olabilirmesela, bunu da düşünün

Uzun yıldır kv de kp, eltim olmak üzere aile apartmanında oturuyorum. Kimse kimsenin evine çat kapı gitmez. Gelenine gidenine, etlisine sütlüsüne karışmaz. Sık sık görüşmeyiz.
Ne kadar güzel bir örneksiniz. Fakat erkek arkadaşımın anlattığına göre (amcasıda aynı apartmanda) anahtarları kapıda dururmus. Ve 3 ablası var sürekli gelen tiplerden çok vıcık vıcık olmak asla istemiyorum aynı binada da bu çok zor maalesef kii

'hem canın sıkılmaz evde tek kalmamış olursun' cümlesiyle, size başınıza gelecekleri anlatmış.
Zaten mesele evde 'tek' olarak kalabilmekte ya...

Gayet açık. Bende okuyunca bu cümlesine takılmıştım.

Ayni apartmandaki amcasinin anahtari kapida durmasi, sık sık gelen gorumceler vs. Cok hayra alamet degil gozunuzu kapatip iyiyi dusunerek olcak iş degil bu açın gozunuzu görün, görerek bilerek evlenin. Katlanamayacağın biseyse kesinlikle kabul etme çok ugraşırsın sonra. Sanmıyorum nişanlinin dedigi gibi "kapımız ayrı, karismazlar" olacağını. Simdi yaptın yaptın sonra o eve girince cikamazsin.

Hassas konunuz anneniz çekmiş en başta. Açıkça alıcaksınız karşınıza " böyle böyle annemin kemikleri sızlar kimsenin nazını çekemem bu konuda hassas konum" diyeceksiniz. Asıl şimdi konuşmalısınız hiç de erken değil. İlerleyip netleştikçe iyice kanıksanır değiştiremezsiniz.

Ben bu erkeklerin beynini cozemedim arkadas.. analarinin dizinin dibinden ayrilmayacaklarsa neden evleniyorlar !!! Amaclari ne ? Evlenmesin boyleleri cidden.. kesinlikle kabul etmeyin boyle birseyi.. sakin ama sakin onun lafina uyupta ayni apartmanmis cartmis curtmus aldanmayin..

Özel hayat kalmiyor hic bir şekilde. Cevremden de buradaki konulardan da biliyorum. Çok sorunlar oluyor. Her insan özgür olmak ister evinde ama bu yakin oturunca mümkün olmayabiliyor maalesef. Beklenti de çok oluyor. Ben kesinlikle oturmazdim o evde sizin de bunlari konusup cozmenizin tam sırasi.

Tek tek donemedim kesinlikle haklisiniz. Bizim ailemiz de onlarin aksine sessiz ve sakindir. Kuzenlerim dahi kalmaya geldiginde kalabalik ve gurultuden rahatsiz olan biriyim ki erkek arkadasimin ablalari cocuklari vs vs surekli yumak misali bir aradalar bu benim gozumu cok korkutuyor. Onu kirmadan halletmek istiyorum fakat tatli dilden anlamiyor. Sert dille anlatmam gerekiyor. Fikirlerinizi dikkate alacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…