Aynı apartmanda yaşamak :((

Acikcasi babaannemin anneme cektirdikleri yasattiklari vs bu konulara pek girmedim ne olursa olsun ailemin baskasi tarafindan ki bu ileri de esim de olsa ters bir sekilde yuzume vurulmasini istemedigim icin paylasmadim.
Benim annem babam vs 'sizinkiler gibi degil' laflarini duymak cok agrima gider.

Mutluluk şansınızın olmadığı tamamen ortada

Haklısınız. Yakınız olupta mutlu yaşayanı görmedim. Bittercoffee abla gel deneyimlerini bizlerle paylaş
Ahh bebeğim burda da nam salmışım
susangeveze aman diyim uzak dur.. nişanı at gerekirse aynı yerde oturayım deme.. ben 6 yıldır çekiyorum nerdeyse..

Oğluşundan ayrılamıyo anası.. ev aldık 60 km uzaklıktan kadın benden önce geldi taşındı hem de dibime.. her şey problem.. sürekli gelip gitmek istiyolar.. otuna b.kuna karışıyolar.. alışverişte pazarda bile peşine takılıyolar. Bi yere gitsen çıkıp balkondan kontrol ediyolar (arabamız kapının önünde değilse) nerdesiniz nereye gittiniz saçma sapan sorgular.. yani her halta maydanoz oluyolar. Öyle evimiz ayrı kapımız ayrı olmuyo yani. Laf onlar.. ben eşime milyon kere anlattım ama beni hiiççç anlamadı.. şimdi söylediklerim çıktıkça suçlanıyo.. çünkü bu erkek milletinin çoğu ailesinin ne mal olduğunu anlamıyo.. anlasa bile kötü olduklarını konduramıyo..

En son geçen hafta kaynana denen kepazenin ardımdan dedikodumu iftiralar eşliğinde yaptığını öğrendim.. eşime anlattım da ayağımızı çektik çok şükür.. Allah nasip ederse başka bi yerden ev alıp gitmeyi düşünüyoruz.

Hem her işlerini yap istiyolar en ufak bi şey gönüllerine göre olmayınca seni kötü kadın ilan ediyolar.. laf sokmalar sidik yarıştırmalar da cabası..

Bence bu konuyu iyice düşün ve kararını net bi şekilde söyle.. çok seviyorum ayrılamam dediğin adamın ailesi yarın seni üzmeye başlar ve o çok sevdiğin adam da sesini çıkarmazsa nefret ederek ayrılmak zaten istiyceksin.. ona göre aklını başına al derim.

Heh işte bende bi tane var 5 taneye bedel.. sürekli burda sanki evli barklı değilmiş gibi.. o gelince bizde sürekli orda olmak zorundaymışız gibi bi rahat vermiyolar.. sabahtan 10 kere ararlar açmazsak kapıya dayanırlar çünkü hayır nedir bilmiyolar. E gittik mi de bırakmak bilmiyolar sabah 4lere kadar az esir almadılar bizi.. bi ara karı koca hayatımız kalmamıştı.. üstüne sinir stresten çıkan kavgalar da cabasıydı.. birbirimizi yiyoduk eşimle.. aynı yerde mutluluğu yakalaman çok zor..

Yoe
Yorumuz icin cok tesekkur ederim dediklerinizi dikkate alacagim. Daha evlenmeden ortada hicbirsey yokken bana birlikte oturmalar ablalari vs gelince bir arada olmamiz gerektigini empoze ediyor. Sıkbogaz edilmekten uzerimde baski kurulmasindan asla hoslanmam. Tatli dil degilde acik acik konusmam gerek sanirim.

nişanlı adayıyla sorunlarınızı çözüp çözemediğinize bakın
eğer çözebiliyorsunuz sıkıntı yok bir şey olduğunda sizi korur kollar diye düşünüyorum
çözemeyorsanız ayrılın derdim

Eet en iyisi acik acik konusacaksin!

Benim bi arkadasim 7 senelik iliskisini sevgisinden öle öle bitrid, agla agla gözleri cikti ama kaynanayla ayni binada otturamam diye ayrildi.

öncelikle aynı apartmanda yaşayıp iyi gecinenlerde var ama az tabi.. canım eşinin vazgeçeceğini sanmıyorum vazgecırmeye çalış ama vazgeçmezsede şimdiden öyle mesafeli durki senden çekinsinler buzlar kraliçesi ol yüzverme samimi olma

Insan sevgilisini nisanlisini esini ne kadar severse sevsin, karsidaki ne kadar severse sevsin malesef ailelerle anlasamayinca, yada ailelere karsi bi yanlis olunca eslerinde arasi aciliyor.

Ha bide hep bunu derim: Kaynana evinde Sultan olacagina, babanin evinde köpek ol daha iyi!

orayı kiraya verin başka yerde oturun hatta oranın kira geliri ile bir tane dha ev alabileceğinizi 2 evinizin olabileceğini anlat nişanlına

aman diyim sana bu işi halletmeden evlilik işlerine girişmeyin.
seni rahatsız edecekler diye demiyorum ha sakın yanlış anlamayın. atıyorum evin dağınık olur geliyorum diye haber verse geleceği mesafe 5 dakika evi toparlayım desen belki saatlerini alacak. belki kahvaltı sofranı akşama kadar toplamayacaksın. belki eşinle bir planın olacak ama onlara hayır diyemeyeceksin mesela benim ailem ya da eşimin ailesi bir konu da bizi çağırsa eşim işe gideceğim der. ama aynı apartmanda imkanı yok yani.

eşimin köyü şehir merkezine çok yakın. bir de çiftliğimiz var. hep aklımıza oraya istediğimiz gibi bir ev yaptırmak doğal hayat çocuk oynasın, eğlensin sıkılmasın diye geliyor ama sırf acabalar yüzünden ben uzak duruyorum. bu sadece eşimin ailesi için değil kendi ailem içinde geçerli.

Madem nişan yapacakmışsınız, şimdi bu konuyu konuşmanın tam zamanı. İki aile oturup bunu görüşecekler. Sizin anne babanız başka bir yerde oturmanızı şart koşacaklar, yoksa bu iş olmaz diyecekler. Üzgünüm ama böyle. Hatta ev alınması mümkün oluyorsa kira değil mülk alınacak ki düğünden sonra geri annesinin dibine evi taşıyamasın sevgiliniz. Bu işi büyükler konuşacak, şartlar sunulacak, kabul edilirse nişan olacak. Çünkü bütün evlilik hayatınızı etkileyecek bir mesele. Sakın sakın bu işi çözmeden nişan yapmaya kalkmayın. Mesele evlenmek değil, evinde huzurla oturabilmektir, bunu hiç unutmayın.

kesinlikle aynı bina içinde olmamak lazım .
görüşüm budur.
14 yıllık evilliğimde hic altlı üstlü oturmadım. kayınvalidem de istemez zaten . kendine güvenmiyor . bana da güvenmiyor olabilir .
ayrı ilçelerde oturduk. yarım saatti aramız araç ile.
ve o zaman iyiydik. gayet iyi.
tavsiyem ayrı yerden alın evi . ya da kiraya çıkacaksanız ayrı yer kesinlikle.

Zaten karakter olarakta mesafeli soguk bir tipimdir Oyle mic mic olacagimi dusunmuyorum ama surekli bir aradayken bu mumkum olmayabilir.

Zaten karakter olarakta mesafeli soguk bir tipimdir Oyle mic mic olacagimi dusunmuyorum ama surekli bir aradayken bu mumkum olmayabilir.
mumkun olucak malesef canım olmak zorunda yoksa önune geçemezsin habersiz her an kapı çalıcak diye bekler durursun

Önyargılı davrandığını ve sebebini çok güzel açıklamıssın demekki konunun sahibi bilinçli ve kendini bilen bir kadın Soruna gelirsek yaşamadan tecrübe etmeden hiç birseyi öğrenemezsin. Bazen yaptığımız en büyük hata asla denememektir. Bardağın dolu tarafına bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…