- 19 Şubat 2015
- 535
- 474
- 53
- Konu Sahibi susangeveze
-
Acikcasi babaannemin anneme cektirdikleri yasattiklari vs bu konulara pek girmedim ne olursa olsun ailemin baskasi tarafindan ki bu ileri de esim de olsa ters bir sekilde yuzume vurulmasini istemedigim icin paylasmadim.Hassas konunuz anneniz çekmiş en başta. Açıkça alıcaksınız karşınıza " böyle böyle annemin kemikleri sızlar kimsenin nazını çekemem bu konuda hassas konum" diyeceksiniz. Asıl şimdi konuşmalısınız hiç de erken değil. İlerleyip netleştikçe iyice kanıksanır değiştiremezsiniz.
Mutluluk şansınızın olmadığı tamamen ortadaBende öyle olacağını tahmin edebiliyorum üstüne gitmek istemiyorum.. Birde 3 ablası var ve sürekli annesine gelen tiplerden acayp kalabalık bir aile. Bizde tam tersine sessiz sakin bir aileyiz nasıl olur ne yapacağım bilemiyorum.
Ahh bebeğim burda da nam salmışımHaklısınız. Yakınız olupta mutlu yaşayanı görmedim.Bittercoffee abla gel deneyimlerini bizlerle paylaş
Heh işte bende bi tane var 5 taneye bedel.. sürekli burda sanki evli barklı değilmiş gibi.. o gelince bizde sürekli orda olmak zorundaymışız gibi bi rahat vermiyolar.. sabahtan 10 kere ararlar açmazsak kapıya dayanırlar çünkü hayır nedir bilmiyolar. E gittik mi de bırakmak bilmiyolar sabah 4lere kadar az esir almadılar bizi.. bi ara karı koca hayatımız kalmamıştı.. üstüne sinir stresten çıkan kavgalar da cabasıydı.. birbirimizi yiyoduk eşimle.. aynı yerde mutluluğu yakalaman çok zor..Bende öyle olacağını tahmin edebiliyorum üstüne gitmek istemiyorum.. Birde 3 ablası var ve sürekli annesine gelen tiplerden acayp kalabalık bir aile. Bizde tam tersine sessiz sakin bir aileyiz nasıl olur ne yapacağım bilemiyorum.
Yorumuz icin cok tesekkur ederim dediklerinizi dikkate alacagim. Daha evlenmeden ortada hicbirsey yokken bana birlikte oturmalar ablalari vs gelince bir arada olmamiz gerektigini empoze ediyor. Sıkbogaz edilmekten uzerimde baski kurulmasindan asla hoslanmam. Tatli dil degilde acik acik konusmam gerek sanirim.Ahh bebeğim burda da nam salmışım
susangeveze aman diyim uzak dur.. nişanı at gerekirse aynı yerde oturayım deme.. ben 6 yıldır çekiyorum nerdeyse..
Oğluşundan ayrılamıyo anası.. ev aldık 60 km uzaklıktan kadın benden önce geldi taşındı hem de dibime.. her şey problem.. sürekli gelip gitmek istiyolar.. otuna b.kuna karışıyolar.. alışverişte pazarda bile peşine takılıyolar. Bi yere gitsen çıkıp balkondan kontrol ediyolar (arabamız kapının önünde değilse) nerdesiniz nereye gittiniz saçma sapan sorgular.. yani her halta maydanoz oluyolar. Öyle evimiz ayrı kapımız ayrı olmuyo yani. Laf onlar.. ben eşime milyon kere anlattım ama beni hiiççç anlamadı.. şimdi söylediklerim çıktıkça suçlanıyo.. çünkü bu erkek milletinin çoğu ailesinin ne mal olduğunu anlamıyo.. anlasa bile kötü olduklarını konduramıyo..
En son geçen hafta kaynana denen kepazenin ardımdan dedikodumu iftiralar eşliğinde yaptığını öğrendim.. eşime anlattım da ayağımızı çektik çok şükür.. Allah nasip ederse başka bi yerden ev alıp gitmeyi düşünüyoruz.
Hem her işlerini yap istiyolar en ufak bi şey gönüllerine göre olmayınca seni kötü kadın ilan ediyolar.. laf sokmalar sidik yarıştırmalar da cabası..
Bence bu konuyu iyice düşün ve kararını net bi şekilde söyle.. çok seviyorum ayrılamam dediğin adamın ailesi yarın seni üzmeye başlar ve o çok sevdiğin adam da sesini çıkarmazsa nefret ederek ayrılmak zaten istiyceksin.. ona göre aklını başına al derim.
Yoe
Yorumuz icin cok tesekkur ederim dediklerinizi dikkate alacagim. Daha evlenmeden ortada hicbirsey yokken bana birlikte oturmalar ablalari vs gelince bir arada olmamiz gerektigini empoze ediyor. Sıkbogaz edilmekten uzerimde baski kurulmasindan asla hoslanmam. Tatli dil degilde acik acik konusmam gerek sanirim.
orayı kiraya verin başka yerde oturun hatta oranın kira geliri ile bir tane dha ev alabileceğinizi 2 evinizin olabileceğini anlat nişanlınaMaalesef ki benimde bir derdim var önüne geçmezsem ileride daha büyük sorunlarla karşılaşacağımı düşünüyorum..
Öncelikle çok kısa zaman içerisinde nişan yapacağız. Nişan ve düğün arasının uzun olmasını istemiyorum. Gerek burada okuduklarım gerekse gördüklerimden nişan süresi ne kadar uzarsa sorunlar o kadar çoğalıyor.
Sorunum şu;
Erkek arkadaşım evlendiğimiz zaman yaşadıkları evin bir üst katında dairesi olduğunu ve orada yaşayacağımızı söyledi
Bende kesinlikle karşı çıktım. Tabiki esip gürlemedim sinsirellalık yapıp rahat edemeyecğimizi ilk zamanlarımızda bas başa olmamız gerektiğini anlatmaya çalıştım. Yok asla vazgeçmedi kimse bizi rahatsız etmez kapımız ayrı herşeyimiz ayrı kimse rahatsız etmez hem annemlerde aşağıda canın sıkılmaz evde tek kalmamış olursun dedi
En en en en nefret ettiğim şeyküçüklüğümden beri rahmetli anneciğimin aynı apartmanda yaşadığı için babaannemden neler çektiğini bizzat gördüm bu yüzden inanılmaz önyargılıyım.. Evlenince de taşınmamızın mümkün olmayacağını biliyorum. Şimdi ben ne yapmalıyım?? Bunları düşünmek için erken mi abartıyor muyum bilemiyorum fikrinizi almak istedim düşünceleriniz benim için önemli
kesinlikle aynı bina içinde olmamak lazım .Maalesef ki benimde bir derdim var önüne geçmezsem ileride daha büyük sorunlarla karşılaşacağımı düşünüyorum..
Öncelikle çok kısa zaman içerisinde nişan yapacağız. Nişan ve düğün arasının uzun olmasını istemiyorum. Gerek burada okuduklarım gerekse gördüklerimden nişan süresi ne kadar uzarsa sorunlar o kadar çoğalıyor.
Sorunum şu;
Erkek arkadaşım evlendiğimiz zaman yaşadıkları evin bir üst katında dairesi olduğunu ve orada yaşayacağımızı söyledi
Bende kesinlikle karşı çıktım. Tabiki esip gürlemedim sinsirellalık yapıp rahat edemeyecğimizi ilk zamanlarımızda bas başa olmamız gerektiğini anlatmaya çalıştım. Yok asla vazgeçmedi kimse bizi rahatsız etmez kapımız ayrı herşeyimiz ayrı kimse rahatsız etmez hem annemlerde aşağıda canın sıkılmaz evde tek kalmamış olursun dedi
En en en en nefret ettiğim şeyküçüklüğümden beri rahmetli anneciğimin aynı apartmanda yaşadığı için babaannemden neler çektiğini bizzat gördüm bu yüzden inanılmaz önyargılıyım.. Evlenince de taşınmamızın mümkün olmayacağını biliyorum. Şimdi ben ne yapmalıyım?? Bunları düşünmek için erken mi abartıyor muyum bilemiyorum fikrinizi almak istedim düşünceleriniz benim için önemli
Zaten karakter olarakta mesafeli soguk bir tipimdir Oyle mic mic olacagimi dusunmuyorum ama surekli bir aradayken bu mumkum olmayabilir.öncelikle aynı apartmanda yaşayıp iyi gecinenlerde var ama az tabi.. canım eşinin vazgeçeceğini sanmıyorum vazgecırmeye çalış ama vazgeçmezsede şimdiden öyle mesafeli durki senden çekinsinler buzlar kraliçesi ol yüzverme samimi olma
Aslinda en sevdigim seydir evde tek kalmak bayilirim sessizlige sankinlige Maalesef anlamadi..Noluyormuş evde tek kalınca?
Aşk acımı çekip ailemin evinde tek kalmamayı yeğlerim.
mumkun olucak malesef canım olmak zorunda yoksa önune geçemezsin habersiz her an kapı çalıcak diye bekler durursunZaten karakter olarakta mesafeli soguk bir tipimdir Oyle mic mic olacagimi dusunmuyorum ama surekli bir aradayken bu mumkum olmayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?