- 9 Ocak 2015
- 643
- 363
- 53
- 32
- Konu Sahibi susangeveze
-
Onun ne ya anahtar kapıda lap diye gireceklerNe kadar güzel bir örneksiniz. Fakat erkek arkadaşımın anlattığına göre (amcasıda aynı apartmanda) anahtarları kapıda dururmus. Ve 3 ablası var sürekli gelen tiplerden çok vıcık vıcık olmak asla istemiyorum aynı binada da bu çok zor maalesef kii
valla kavga çıkarmasa bile her dakika onlarda oturmanızı isteyecekler. yemek var gelin, çay var gelin. En sinir oldugum şey
Maalesef ki benimde bir derdim var önüne geçmezsem ileride daha büyük sorunlarla karşılaşacağımı düşünüyorum..
Öncelikle çok kısa zaman içerisinde nişan yapacağız. Nişan ve düğün arasının uzun olmasını istemiyorum. Gerek burada okuduklarım gerekse gördüklerimden nişan süresi ne kadar uzarsa sorunlar o kadar çoğalıyor.
Sorunum şu;
Erkek arkadaşım evlendiğimiz zaman yaşadıkları evin bir üst katında dairesi olduğunu ve orada yaşayacağımızı söyledi
Bende kesinlikle karşı çıktım. Tabiki esip gürlemedim sinsirellalık yapıp rahat edemeyecğimizi ilk zamanlarımızda bas başa olmamız gerektiğini anlatmaya çalıştım. Yok asla vazgeçmedi kimse bizi rahatsız etmez kapımız ayrı herşeyimiz ayrı kimse rahatsız etmez hem annemlerde aşağıda canın sıkılmaz evde tek kalmamış olursun dedi
En en en en nefret ettiğim şeyküçüklüğümden beri rahmetli anneciğimin aynı apartmanda yaşadığı için babaannemden neler çektiğini bizzat gördüm bu yüzden inanılmaz önyargılıyım.. Evlenince de taşınmamızın mümkün olmayacağını biliyorum. Şimdi ben ne yapmalıyım?? Bunları düşünmek için erken mi abartıyor muyum bilemiyorum fikrinizi almak istedim düşünceleriniz benim için önemli
Maalesef ki benimde bir derdim var önüne geçmezsem ileride daha büyük sorunlarla karşılaşacağımı düşünüyorum..
Öncelikle çok kısa zaman içerisinde nişan yapacağız. Nişan ve düğün arasının uzun olmasını istemiyorum. Gerek burada okuduklarım gerekse gördüklerimden nişan süresi ne kadar uzarsa sorunlar o kadar çoğalıyor.
Sorunum şu;
Erkek arkadaşım evlendiğimiz zaman yaşadıkları evin bir üst katında dairesi olduğunu ve orada yaşayacağımızı söyledi
Bende kesinlikle karşı çıktım. Tabiki esip gürlemedim sinsirellalık yapıp rahat edemeyecğimizi ilk zamanlarımızda bas başa olmamız gerektiğini anlatmaya çalıştım. Yok asla vazgeçmedi kimse bizi rahatsız etmez kapımız ayrı herşeyimiz ayrı kimse rahatsız etmez hem annemlerde aşağıda canın sıkılmaz evde tek kalmamış olursun dedi
En en en en nefret ettiğim şeyküçüklüğümden beri rahmetli anneciğimin aynı apartmanda yaşadığı için babaannemden neler çektiğini bizzat gördüm bu yüzden inanılmaz önyargılıyım.. Evlenince de taşınmamızın mümkün olmayacağını biliyorum. Şimdi ben ne yapmalıyım?? Bunları düşünmek için erken mi abartıyor muyum bilemiyorum fikrinizi almak istedim düşünceleriniz benim için önemli
Sorunum şu;
Şu yazdığınız yazıyı bir okur musunuz? Harfleri eksik yazınca çok mu değişik oluyorsunuz? Buradan bakınca hiç hoş görünmüyor da.. Bir de nokta, virgül, paragraf var, o ayrı mesele...Ben eşimle anlaşmalı geldim kayınvalidemn alt katında oturyorum borc bittince taşınıcaz.. ve ömür bitti misafiri gelir gel gelin fosil akrabalar gelir gel gelin bana misafir gelsin istemez şimdi hamieyim yaramaz olursa bakamam huysuz olursa istemem ki hazır cocuğu buyutr kres yasına geldimi tasınırım diodum şimdi dua ediyorum mağdem bakmıcakborc da bittiyo defolup gideyimnapim benim kadar uyumlu bi insan yoktur ki ben annem gb davrandım yok arkadas kayınvalide işte eşimi koparana kadar gt gel aile toplantısı yemeği kahvaltısı ıvırı zııru cocuğu zor yaptık ki düşün gerisi eşim vardıyalı çalışıyo gündüzd oldugu zamn 6 da cıkıyo anası danasına gt gel saat 12 yat uyu sabah iş bende yeter dedim 9 yılsevgili ol 9 yıl sonunda evlen 28 d evlendim 30 yasındym cocuğu anca sıkı bi uğrastan sonra yaptık.. sex hayatının ya sıkıcan ki bn öle yaptım gece 12 d gelmeyelim eve olsun 12 de gel yat duş sabh iş olduu yanii yatagınd yatırmıyolar ben 1.5 send anca kıvama getrdim ki inşhh tasınıp gdyorumm özgürlüğüğe evet dersen ömür boyu öle yasarsınn kaynana kaynana en iyisi bile gider kimseye konuşmaz kocana kötüler yasadımm tatlımm tecrübee
Anlattıklarınıza %100 katılıyorumm . bnce de uzak olsun ayrı olsun . Yoksa ileride başın çok ağrır .Ahh bebeğim burda da nam salmışım
susangeveze aman diyim uzak dur.. nişanı at gerekirse aynı yerde oturayım deme.. ben 6 yıldır çekiyorum nerdeyse..
Oğluşundan ayrılamıyo anası.. ev aldık 60 km uzaklıktan kadın benden önce geldi taşındı hem de dibime.. her şey problem.. sürekli gelip gitmek istiyolar.. otuna b.kuna karışıyolar.. alışverişte pazarda bile peşine takılıyolar. Bi yere gitsen çıkıp balkondan kontrol ediyolar (arabamız kapının önünde değilse) nerdesiniz nereye gittiniz saçma sapan sorgular.. yani her halta maydanoz oluyolar. Öyle evimiz ayrı kapımız ayrı olmuyo yani. Laf onlar.. ben eşime milyon kere anlattım ama beni hiiççç anlamadı.. şimdi söylediklerim çıktıkça suçlanıyo.. çünkü bu erkek milletinin çoğu ailesinin ne mal olduğunu anlamıyo.. anlasa bile kötü olduklarını konduramıyo..
En son geçen hafta kaynana denen kepazenin ardımdan dedikodumu iftiralar eşliğinde yaptığını öğrendim.. eşime anlattım da ayağımızı çektik çok şükür.. Allah nasip ederse başka bi yerden ev alıp gitmeyi düşünüyoruz.
Hem her işlerini yap istiyolar en ufak bi şey gönüllerine göre olmayınca seni kötü kadın ilan ediyolar.. laf sokmalar sidik yarıştırmalar da cabası..
Bence bu konuyu iyice düşün ve kararını net bi şekilde söyle.. çok seviyorum ayrılamam dediğin adamın ailesi yarın seni üzmeye başlar ve o çok sevdiğin adam da sesini çıkarmazsa nefret ederek ayrılmak zaten istiyceksin.. ona göre aklını başına al derim.
Bende öyle güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum. Sürekli bir arada olunca da laçka olmaktan çekiniyorum. Öyle tabikiiYalnizlikta zor. Kalabalik, sofralari, gülümseyen yuzleri, imece usulu pisen yemekleri cok severim.Dağlar kızı heidi degilim.Öyle, iyi insanlarsa diye hayal ettim çünkü iyi ve anlaşılır insanlarsa yasanir bu guzel anlar. Huzurun yoksa her yer dar gelir. Bu saydiklarim hayalden ibaret imkan varsa kabul etmeyin derim .Evlilik zaten bir kumar degil mi.
Her konuda yeni birşeyler öğrenmiş oluyoruz :Bizimde aynı apartmanda yaşama gibi durumu olabilir.
Yorumları okudukça soğudum bu fikirden.
Uzak olmak iyi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?