- 21 Eylül 2022
- 628
- 54
- 18
- Konu Sahibi Solukiklimler
-
Sanane kız dedikoducu melahatAdam para çıkmasın diye ev işi yapmaya razı olmuş, ne diyon?
Annenize vasi olmanız gerekiyor, sizin avukata danıştığınızı sanmıyorum, böyle saçmalığı hiçbir avukat söylemez. Gerçekleriniz söylendiğinde zorunuza gitmesini de anlıyorum, zavallı bir durum çünkü. Ayrıca had bilmesi gereken sizsiniz, siz benim için hiçkimsesiniz ve bana sen diye hitap etme hakkınız yok. Sorununuz bu zaten had hudud bilmiyorsunuz.Sen hukukçu musun? Avukat görüşü aldık. Sadece reşit değilse geçemiyor. Anne ve çocuk birlikte yaşamak zorunda değil. Siz kimsiniz tanımadığınız insanlarla bu şekilde konuşuyorsunuz haddinizi bilin. Caninizin istediği Her şeyi söyleme hakkınız yok. Benim de sinirime dokunan konular açılıyor ama konu sahibine saldırma ihtiyacı hissetmiyorum. Tanımıyorum ve konunun tarafı değilim ne haddime. En fazla kardeşim bu yaptığın yanlış derim belki. Kendinden geçip hakarete vardırmak ne demek haddini hududunu bil. Memnun değilsen yazmak zorunda değilsin.
Kiracı babamızın oğlu mu? O düşük kira versin diye ben anneme yardım edeyim? Zaten merdiven de sorun.Muhtemelen ailece para harcamayan insanlar bunlar. Annesini düşünen doğalgaz parasını da kendisi öder,imkanı yoksa da olduğu kadar destek olur.
Anneniz yetişkin olabilir ama onu soğuk olacağı belli olan evde bırakmışsınız,bunu yapan da ben değilim ya. En başından belli olan bir şey o evin soğuk olacağı,merdiveni sonradan peydah olmadı değil mi? Benim de annem yalnız yaşıyor,üç katlı evi,en alt katına tadilat yaptım,banyo wc mutfak yaptırdım,olası acil bir durumda bu yaştaki kadına ev taşıması daha zor çünkü. Hiç değilse yaşam koşulları iyileşir diye düşündüm. Siz de ara sıra annenizi düşünün. Yetişkin diye kaderine terk etmeyin,sanki taşınmak çok kolay işmiş de onu da anneniz tek başına halledecekmiş gibi davranmayın. Önce annenize karşı görevlerinizi yerine getirin,kiracıyla sonra ilgilenirsiniz. Çıkması gerekiyorsa yine çıkar ama izlemeniz gereken yok bu değil.Neye göre niyet okuyorsunuz? Yetişkin kadın. Ben daha genç olduğum için merdiveni sorun etmiyorum. Zaten evi istemiyor annem. Kiracıya gelince haksızlık yapıp dörtte bir fiyatına oturmasa yazık günah eşyalar kirilip dökülecek ben başka eve geceyim dedi annem. Adam ortayı bile bulmak istemiyor ki. Bu adam devlet memuru. Tek maaşlı ama 1500 tlye oturmayi meşru kılmıyor. Onun bize merhameti yok ki.
Kiracı ile ilgili sorunlar yarın çözümlenemez, ülkede dava açılıyor seneler sürüyor. O sürede annenize yardım etmek sizin göreviniz,ben onu hatırlattım sadece. Kiracı neyiniz olur beni ilgilendiren bir durum değilKiracı babamızın oğlu mu? O düşük kira versin diye ben anneme yardım edeyim? Zaten merdiven de sorun.
Anneme vasi olmam gerekmiyor. Ben başka bir şehirde yasıyorum. Tayinimi istediğim zaman ev ihtiyacım doğacak ve annemin evine geçebilirim. 18 yaşına basıp ailemle yaşamak istemiyorum bile diyebilir çocuk ve kiracinin evini talep edebilir.Siz de benim için hickimsesiniz ama hakettiginiz hakareti size etme ihtiyacı hissetmiyorum. Hududumu bilmeyisim size karşı değilse size uslupsuzluk düşmezAnnenize vasi olmanız gerekiyor, sizin avukata danıştığınızı sanmıyorum, böyle saçmalığı hiçbir avukat söylemez. Gerçekleriniz söylendiğinde zorunuza gitmesini de anlıyorum, zavallı bir durum çünkü. Ayrıca had bilmesi gereken sizsiniz, siz benim için hiçkimsesiniz ve bana sen diye hitap etme hakkınız yok. Sorununuz bu zaten had hudud bilmiyorsunuz.
Konu hakkında bilgi aldık. Merdiven ve soğuk haklı gerekçe oluşturuyormuş. Eşyalı eve çıkacak annem. Kiracıyı da mahkemeye vereceğiz. Kiracı çıkınca geçer.
Saçma sapan niyet okuyan bir güruh var burda. Sanki çok anormal bir talep.
Kendinle karıştırma canım kajdjsjdjd. Kocan para vermeyince hırlaman bitti, şimdi kiracıya mı hırlayacaksın? En yakın klinikte aşılarını yaptırmayı unutma, öptüm kib.Bunun aşısını ihmal etmisler
O evde ben oturacağım sonra. Kiracının oturduğu ev annemin kirayı karşılayamaz. Bedavaya oturuyor. O ayıp ettiği için şimdi biz de ona karşı biraz ayıp etmiş olacağız. 6 bine gidecek evde 1500 tl ye oturuyor.
Karşılıklı anlayış lazım
Çocuk ailesinin kiradaki evini talep edemez, anne baba canı isterse verir, yok oldu olacak anneyi babayı evden atsın bari, öyle saçmalık mı var ?Anneme vasi olmam gerekmiyor. Ben başka bir şehirde yasıyorum. Tayinimi istediğim zaman ev ihtiyacım doğacak ve annemin evine geçebilirim. 18 yaşına basıp ailemle yaşamak istemiyorum bile diyebilir çocuk ve kiracinin evini talep edebilir.Siz de benim için hickimsesiniz ama hakettiginiz hakareti size etme ihtiyacı hissetmiyorum. Hududumu bilmeyisim size karşı değilse size uslupsuzluk düşmez
Sen hukukçu musun? Avukat görüşü aldık. Sadece reşit değilse geçemiyor. Anne ve çocuk birlikte yaşamak zorunda değil. Siz kimsiniz tanımadığınız insanlarla bu şekilde konuşuyorsunuz haddinizi bilin. Caninizin istediği Her şeyi söyleme hakkınız yok. Benim de sinirime dokunan konular açılıyor ama konu sahibine saldırma ihtiyacı hissetmiyorum. Tanımıyorum ve konunun tarafı değilim ne haddime. En fazla kardeşim bu yaptığın yanlış derim belki. Kendinden geçip hakarete vardırmak ne demek haddini hududunu bil. Memnun değilsen yazmak zorunda değilsin.
Benzer süreci yaşayan tecrübesi olan varsa fikir almak için. Özelden yazan avukatlar da oluyor. Bunun ne zararı var? Etmek zorunda olmasa da eden var.buna bedavacilik olarak bakmak sıkıntıMadem ki bilgi aldiniz en basinda paraya kiyip avukata danismak yerine neden burada bir suru ev konusu actiniz? Bedevaya getirmek icin mi? Sanki buradaki avukatlar size yardim etmek zorundaymis gibi bir de konunuza yazanlara cemkiriyorsunuz.
Bedavaya mı oturuyorsunuz haram zıkkım oluyor. Konunun parayla ilgisi yok ki. Eve ihtiyaç var.Şunu söylicem bir kiracı olarak sen ve senin gibi ev sahiplerine geçen 1 lira param varsa haram zıkkım olsun nedir bu para hırsı? Nereye götüreceksiniz bu malı mülkü
Benzer süreci yaşayan tecrübesi olan varsa fikir almak için. Özelden yazan avukatlar da oluyor. Bunun ne zararı var? Etmek zorunda olmasa da eden var.buna bedavacilik olarak bakmak sıkıntı
Linç edilecegimi kestiremedim affedinTamam iste konu acarken diyecektiniz ki lutfen konuma sadece avukat arkadaslar yazsin cunku bizim bir suru evimiz var, 3 ayri ev konusu actim, bir de avukata para harcamak istemiyorum diyecektiniz o zaman.
insanların yazmasına niye sinirleneyim hakarete sinirlendim doğal olarak. Kota koyacak halimiz yokBize bir zarari yok ama gordugunuz gibi size zarari var ki sinirleniyorsunuz. Konuma avukat olmayanlar yazmasin deseniz yazmazdik ve siz hic sinirlenmezdiniz. Nasilsa avukat arkadaslar ozelden yaziyormus. Sen hukukcu musun diye millete cemkiren sizsiniz cunku.
Linç edilecegimi kestiremedim affedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?