Aynı binadaki kiracının evine çıkmak mümkün mü?

Annenize vasi olmanız gerekiyor, sizin avukata danıştığınızı sanmıyorum, böyle saçmalığı hiçbir avukat söylemez. Gerçekleriniz söylendiğinde zorunuza gitmesini de anlıyorum, zavallı bir durum çünkü. Ayrıca had bilmesi gereken sizsiniz, siz benim için hiçkimsesiniz ve bana sen diye hitap etme hakkınız yok. Sorununuz bu zaten had hudud bilmiyorsunuz.

Muhtemelen ailece para harcamayan insanlar bunlar. Annesini düşünen doğalgaz parasını da kendisi öder,imkanı yoksa da olduğu kadar destek olur.
Kiracı babamızın oğlu mu? O düşük kira versin diye ben anneme yardım edeyim? Zaten merdiven de sorun.

Anneniz yetişkin olabilir ama onu soğuk olacağı belli olan evde bırakmışsınız,bunu yapan da ben değilim ya. En başından belli olan bir şey o evin soğuk olacağı,merdiveni sonradan peydah olmadı değil mi? Benim de annem yalnız yaşıyor,üç katlı evi,en alt katına tadilat yaptım,banyo wc mutfak yaptırdım,olası acil bir durumda bu yaştaki kadına ev taşıması daha zor çünkü. Hiç değilse yaşam koşulları iyileşir diye düşündüm. Siz de ara sıra annenizi düşünün. Yetişkin diye kaderine terk etmeyin,sanki taşınmak çok kolay işmiş de onu da anneniz tek başına halledecekmiş gibi davranmayın. Önce annenize karşı görevlerinizi yerine getirin,kiracıyla sonra ilgilenirsiniz. Çıkması gerekiyorsa yine çıkar ama izlemeniz gereken yok bu değil.

Bir de buradaki üyelere daha saygılı yorumlar yazmalısınız. Bakın biz size karşı insan bilip güzel güzel anlatıyorken sizin agresif tavırlarınız hiç de hoş değil.

Edit: yazım yanlışı

Son düzenleme:
Kiracı babamızın oğlu mu? O düşük kira versin diye ben anneme yardım edeyim? Zaten merdiven de sorun.
Kiracı ile ilgili sorunlar yarın çözümlenemez, ülkede dava açılıyor seneler sürüyor. O sürede annenize yardım etmek sizin göreviniz,ben onu hatırlattım sadece. Kiracı neyiniz olur beni ilgilendiren bir durum değil

Anneme vasi olmam gerekmiyor. Ben başka bir şehirde yasıyorum. Tayinimi istediğim zaman ev ihtiyacım doğacak ve annemin evine geçebilirim. 18 yaşına basıp ailemle yaşamak istemiyorum bile diyebilir çocuk ve kiracinin evini talep edebilir.Siz de benim için hickimsesiniz ama hakettiginiz hakareti size etme ihtiyacı hissetmiyorum. Hududumu bilmeyisim size karşı değilse size uslupsuzluk düşmez

Madem ki bilgi aldiniz en basinda paraya kiyip avukata danismak yerine neden burada bir suru ev konusu actiniz? Bedevaya getirmek icin mi? Sanki buradaki avukatlar size yardim etmek zorundaymis gibi bir de konunuza yazanlara cemkiriyorsunuz.

Bunun aşısını ihmal etmisler
Kendinle karıştırma canım kajdjsjdjd. Kocan para vermeyince hırlaman bitti, şimdi kiracıya mı hırlayacaksın? En yakın klinikte aşılarını yaptırmayı unutma, öptüm kib.

Ev sahibi eninde sonunda bir sekilde kiraciyi tahliye ediyor, mutlaka bir yolunu bulursunuz. Ancak siz art niyetlisiniz. En baştan annenizin oturdugu evin kosullari belliymis. Diger evi kiraya verelim 1 2 sene bos durmasin, sonra kiraciyi cikaririz niyetiyle evi kiraladiginiz bariz belli. Birgunde mi karar verdiniz o evde oturmaya? Simdi mi geldi akliniza? Bosta tutup, parca parca tadilat yaptirabilirdiniz. Sonucta calisiyorsunuz, maasiniz var. Neden yaptirmadiniz? Insanlar kuş gibi bir o dala bir diger dala yuva yapip, yasayamaz. Tasindiklara yere duzen kuruyorlar, cevreye alisiyorlar. Umrunuzda mi? Degil tabii ki, ozel hayatinizda o kadar mutsuzsunuzki baskalarini sokacaginiz durum umrunuzda bile degil, kirip geciyorsunuz.

Çocuk ailesinin kiradaki evini talep edemez, anne baba canı isterse verir, yok oldu olacak anneyi babayı evden atsın bari, öyle saçmalık mı var ? Hiç güleceğim yoktu akşam akşam. Mirası bile vefat edince alabiliyorsunuz, öyle kafanıza göre minder atamazsınız dilediğiniz yere, öyle bişey yok. Neden bunları araştırma gereği duydunuz, anneniz sizi istemiyor mu yoksa?

Tamam iste konu acarken diyecektiniz ki lutfen konuma sadece avukat arkadaslar yazsin cunku bizim bir suru evimiz var, 3 ayri ev konusu actim, bir de avukata para harcamak istemiyorum diyecektiniz o zaman.

Madem ki bilgi aldiniz en basinda paraya kiyip avukata danismak yerine neden burada bir suru ev konusu actiniz? Bedevaya getirmek icin mi? Sanki buradaki avukatlar size yardim etmek zorundaymis gibi bir de konunuza yazanlara cemkiriyorsunuz.
Benzer süreci yaşayan tecrübesi olan varsa fikir almak için. Özelden yazan avukatlar da oluyor. Bunun ne zararı var? Etmek zorunda olmasa da eden var.buna bedavacilik olarak bakmak sıkıntı

Şunu söylicem bir kiracı olarak sen ve senin gibi ev sahiplerine geçen 1 lira param varsa haram zıkkım olsun nedir bu para hırsı? Nereye götüreceksiniz bu malı mülkü
Bedavaya mı oturuyorsunuz haram zıkkım oluyor. Konunun parayla ilgisi yok ki. Eve ihtiyaç var.

Benzer süreci yaşayan tecrübesi olan varsa fikir almak için. Özelden yazan avukatlar da oluyor. Bunun ne zararı var? Etmek zorunda olmasa da eden var.buna bedavacilik olarak bakmak sıkıntı

Bize bir zarari yok ama gordugunuz gibi size zarari var ki sinirleniyorsunuz. Konuma avukat olmayanlar yazmasin deseniz yazmazdik ve siz hic sinirlenmezdiniz. Nasilsa avukat arkadaslar ozelden yaziyormus. Sen hukukcu musun diye millete cemkiren sizsiniz cunku.

insanların yazmasına niye sinirleneyim hakarete sinirlendim doğal olarak. Kota koyacak halimiz yok

Linç edilecegimi kestiremedim affedin

Yaptiginiz cok iyi niyetli bir davranis oldugu icin biz anlayamadik tabi. Malum okuma yazmamiz yok, e biraz da zeka sikintimiz var yazdiklarinizi yorumlayacak zeka bizde olmadigi icin lutfen siz affedin. Oysa siz tamamen duygusal sebeplerle 6 bine gidecek evde 1.500 e oturuyor yaziyorsunuz ama iste diyorum ya kendi adima konusuyorum bende biraz gerizekalilik var algilayamiyorum hep ondan.

İyi niyetle olaya yaklaşsanız ve gerçekten sorunlarınız gerçek ise, evi değiş tokuş edelim dersiniz.
Kış günü okullar açılmış kiralar ortada iken yaptığınız davranış vicdansızlıktan öteye gitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…