- 22 Eylül 2022
- 6.683
- 20.553
- 278
- Konu Sahibi Solukiklimler
-
Yani açıkçası kendi mobilyalarım zaten o evde. Bir odaya sıkış tepiş doldurduğum için oda oda boşaltmak zorunda kaldı ve eşyaları heryere dağıldı rahatsız oluyormuş kiracı bu durumdan. Birde açıkçası güvenmediğimden odanın anahtarı yok dediler odaya alarm taktırdım bir dünya masrafa girdim. Eşya girdiği gün defalarca mobilyamın olduğu odaya girip durdular elimde kanıtlar dolu işte ama onları da tedirgin etmek istemiyorum ufacık çocukları var olabildiğince zaman veriyoruzEmlakçının sözü ile eksik işlem yaparsınız, zaman kaybetmenizi, zorda kalmanızı istemem, bir avukata danışın.
Dikkatli olun, yasal olarak bir adımı dahi atlarsanız boşuna beklemiş olacaksınız.Yani açıkçası kendi mobilyalarım zaten o evde. Bir odaya sıkış tepiş doldurduğum için oda oda boşaltmak zorunda kaldı ve eşyaları heryere dağıldı rahatsız oluyormuş kiracı bu durumdan. Birde açıkçası güvenmediğimden odanın anahtarı yok dediler odaya alarm taktırdım bir dünya masrafa girdim. Eşya girdiği gün defalarca mobilyamın olduğu odaya girip durdular elimde kanıtlar dolu işte ama onları da tedirgin etmek istemiyorum ufacık çocukları var olabildiğince zaman veriyoruz
Evet, maalesef ki öyle. Olabildiğince dikkat ediyoruzDikkatli olun, yasal olarak bir adımı dahi atlarsanız boşuna beklemiş olacaksınız.
Gerçekten yorumları okurken çıldırdım, nasıl böyle anlaşıldı anlamlandıramadım. Sanırım konu sahibi çok sevilmeyen biri, bu sebeple konusu ve yorumları ona itiraz etmek ve onu kınamak için okunuyor.Nasıl olmuş bilmiyorum ama yanlış anlamış arkadaşlar.
Kiralanan ev, banyosu falan olan normal bir ev.
Üstünde dublex var, konu sahibinin ailesi yaşıyor. Bu dublexin banyosu ve yatak odaları üst katta. Konu sahibinin dediğine göre annesi merdivenlerde zorlandığı için alt katta salonda yatıyor bazen.
Yani bazı arkadaşların anladığı gibi kiracının evinde yatmıyor, ya da kiralanan ev banyosuz değil.
Konu sahibine diğer hususlarda hak vermiyorum, sadece bu kısma açıklama yapmak istedim.
Kiraya verdiği dairelerle ilgili bir kaç konusu var, biraz antipati topladı sanırım. Pek de haksız olmadığı konuda bile (bu konu değil) tepki almış. Ben objektif bakmaya çalışıyorum.Gerçekten yorumları okurken çıldırdım, nasıl böyle anlaşıldı anlamlandıramadım. Sanırım konu sahibi çok sevilmeyen biri, bu sebeple konusu ve yorumları ona itiraz etmek ve onu kınamak için okunuyor.
Konuya yorumum yok, arkadaşlar sebebe inanmamışlar, ben inanabildiğim için acaba ben neden bu kadar safım diye üzüldüm şu an.
Babanızın yaptıklarına çoğumuz üzülmüştük. Ama siz de üvey annenizden veya babanızdan farksız değilsiniz zihniyet olarak.Maaşını ben veriyorum ya hesabını ben göreceğim. Te Allahim. Nüfusumuza geçirmedik.
Size kötü bir haberim var,üst kat boş olunca o alt katta ısınmayacak.Kiracı bizim soğuk eve taşınmak zorunda değil. Zaten dubleksi yazlari ailece toplanmak bir araya gelmek için boş tutmayı düşünüyoruz
Bu şartlar altında çıkarmaz. Ki başka yorumlarda da aleni şekilde kendisi kitabına uydurup yapmayı istediğini, abisi gelecekmiş gibi ihtarname çekip yine de annesinin oturacağını, kocasından tüp bebek yapıp boşanıp oraya geçeceğimi defalarca belirtmiştir. Yasal olarak açık bulup kiracıya sıkıştırmak amaçlı biri. Diğer kira evlerimiz diyerek bundan başka evlerinin de olduğunu kendi ifade etmekte.
O yanlış anlaşılmayı bende anlayamadım gayet anlaşılır üst kat dublex alt kat normal daire olduğu belli.Gerçekten yorumları okurken çıldırdım, nasıl böyle anlaşıldı anlamlandıramadım. Sanırım konu sahibi çok sevilmeyen biri, bu sebeple konusu ve yorumları ona itiraz etmek ve onu kınamak için okunuyor.
Konuya yorumum yok, arkadaşlar sebebe inanmamışlar, ben inanabildiğim için acaba ben neden bu kadar safım diye üzüldüm şu an.
Aynı semtte başka evi varsa taşınamaz. Olmasaydı taşınabilirdi.Hayır çıkartabilir.
Ev sahibinin taşınması gerekiyorsa taşınır, yasal ihtarname ile tabi ki.
Bu arada lafta taşınıyorum diyip dublekste oturmaya devam etmeyi kastetmiyorum elbette.
Kendinize gelin. Yaşadıklarınızın sebebini düşünün.Umarım gerçek değilsinizdir. Gercekseniz de lütfen
Ev sahibinin odeyemedigi gaz faturasini kiraci nasil odesin?Kiracı üste çıksın siz alta inin.
Yaşadığın herşeyi o kadar hakediyorsun ki, kocan sana az bile yapıyor, aç gözlü olduğunu o da farketmiş ki 1 kuruş harcamıyor sana. Beter ol, beter.Aynen öyle. Çocuğum olsa da olmasa da tekmeyi basıp oraya geçeceğim. Annem yalnız sonuçta. Seni rahatsız eden ne acaba?
Kiracı o evden çıkarsa çok daha yüksek bir kiraya çıkmak zorunda kalır muhtemelen. Belki kiracının durumu evsahibinden daha iyi onu da bilmiyoruz.Ev sahibinin odeyemedigi gaz faturasini kiraci nasil odesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?