Aynı binadaki kiracının evine çıkmak mümkün mü?

Emlakçının sözü ile eksik işlem yaparsınız, zaman kaybetmenizi, zorda kalmanızı istemem, bir avukata danışın.
Yani açıkçası kendi mobilyalarım zaten o evde. Bir odaya sıkış tepiş doldurduğum için oda oda boşaltmak zorunda kaldı ve eşyaları heryere dağıldı rahatsız oluyormuş kiracı bu durumdan. Birde açıkçası güvenmediğimden odanın anahtarı yok dediler odaya alarm taktırdım bir dünya masrafa girdim. Eşya girdiği gün defalarca mobilyamın olduğu odaya girip durdular elimde kanıtlar dolu işte ama onları da tedirgin etmek istemiyorum ufacık çocukları var olabildiğince zaman veriyoruz

Dikkatli olun, yasal olarak bir adımı dahi atlarsanız boşuna beklemiş olacaksınız.

Anne baba ve sizin üzerinizde ne kadar mal mülk varsa hiç üşenmeyip, tek tek kiracıları çıkarma ile ilgili konu açıyorsunuz. Ya da daha doğmamış bebeğe kocamdan mal kalsın diye planlar yapıyorsunuz. Ha zenginin malı züğürdün çenesi hesabı bizler de bir şekilde yorum yaparak katılıyoruz ama, Allah önce size gönül zenginliği versin. Sonra ise sağlık.

Beni uzun yıllar oturtacağım diye kandıran, 1.5 yıl sonra ben öyle demedim çık ben oturacağım çıkmazsan evi yakarım diyen eski ev sahibim şimdi evi kiraya veriyormuş. Kendisi taşınmadı bile. İnşallah ahım çıkar. Hayrını göremez. Sütüm azalmıştı korkudan ya evi basarsa diye. Kış vakti yeni doğmuş bebeğimle taşınmıştım. Ah almayın.

Gerçekten yorumları okurken çıldırdım, nasıl böyle anlaşıldı anlamlandıramadım. Sanırım konu sahibi çok sevilmeyen biri, bu sebeple konusu ve yorumları ona itiraz etmek ve onu kınamak için okunuyor.

Konuya yorumum yok, arkadaşlar sebebe inanmamışlar, ben inanabildiğim için acaba ben neden bu kadar safım diye üzüldüm şu an.

Kiraya verdiği dairelerle ilgili bir kaç konusu var, biraz antipati topladı sanırım. Pek de haksız olmadığı konuda bile (bu konu değil) tepki almış. Ben objektif bakmaya çalışıyorum.

Bu konuya gelince annesi ile ilgili saydığı sebepler doğru olabilir, iyi planlama yapamamış olabilirler cidden ama bu kiracının suçu değil bence.

Anneniz alt kata geçince dubleks daireyi daha iyi fiyata kiralarsınız hem.. Bunları 2 sene önce düşünecektiniz. Allah fırsat vermesin.

Kiracı bizim soğuk eve taşınmak zorunda değil. Zaten dubleksi yazlari ailece toplanmak bir araya gelmek için boş tutmayı düşünüyoruz
Size kötü bir haberim var,üst kat boş olunca o alt katta ısınmayacak.
Kiracı cıkmak zorunda değil şu durumda.
İnsanlar perdedir,taşınmadır bir ton masraf yapıyorlar taşınırken. Kimse de 1-2 sene oturup çıkarım diye düşünerek tasınmıyor o kiralık dairelere. Fiyatlar uctu evet ama önemli olan ödeyebilmesi,pahalı pahalı kiraya verip(insanlar mecbur kalıp tutuyor ne yapsınlar)ödenmeyince kiranız,kiracınız da çikmayınca ağlamayın sonra diye yazıyorum.

Konu sahibi detaylı detaylı planlar yapıp duruyor da böyle detaylı planlar bozulmasıyla meşhur.

Tüp bebek yaptı diyelim hamile kalmasının garantisi var mı?

Hamile kaldı diyelim, koca boşanmayı kabul edecek mi? Çekişmeliye gitse yıllarca sürecek bir davadan bahsediyoruz ve konu sahibi evi terkettiği için suçlu durumuna düşecek.

Koca anlaşmalı boşanmayı kabul etti diyelim, konu sahibi hamilelik sonrası nasıl geçinecek? Nafakalar yetersiz biliyorsunuz.

Ücretli izni var diyelim, kiracı eve taşınmadınız diye kızıp dava açarsa ne olacak?

Kiracıyı atlattık, abi konu sahibinin eve bedava çökmesine kızmayacak mı? Evi boş tutacağız vs demesinden abiden biraz çekindiğini anlıyorum.

Nasrettin hocanın gölün maya tutması hikayesine dönmüş iş. Bu adımlardan biri tutmasa konu sahibi mahvoldu.

Bu kadar dalavere yerine:
- Konu sahibi bebeği yapar, anneyi ikna edip evine bakım için yerleşir, uzun vadeli kalır, zaten kocayla araları bozuk. Kiracı yerinde kalır, abi birşey diyemez. Konu sahibinin iş veya bakıcı sıkıntısı olmaz, evde anne desteği var.

Anneye konu sahibi de günlük işlerde yardım eder, eve ekstra ısıtma konulur, zaten çift maaş gelecek, para bol. Tabi annenin dizinden sıkıntısı olmadığını varsayıyorum, varsa tüm mesajım boşa gitti.

O yanlış anlaşılmayı bende anlayamadım gayet anlaşılır üst kat dublex alt kat normal daire olduğu belli.
Fakat başta annemin beli ağrıyor dedi sonradan asıl amacının annesi değilde kendi oturmak istedigi icin kiraciyi çıkaracagini itiraf etti zaten.
Diğer konularına bakınca konu sahibinin sorunu çok net anlaşılıyor. Atadan kocaya herkesin bir para, bir mal davası var.

Aynen öyle. Çocuğum olsa da olmasa da tekmeyi basıp oraya geçeceğim. Annem yalnız sonuçta. Seni rahatsız eden ne acaba?
Yaşadığın herşeyi o kadar hakediyorsun ki, kocan sana az bile yapıyor, aç gözlü olduğunu o da farketmiş ki 1 kuruş harcamıyor sana. Beter ol, beter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…