• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aynı evde yaşama sorunu..

ıyıkı aılenın ıçıne gırmeden gerçek nıyetlerını bellı ettıler

gerçekten maddı yönden bı sıkıntı olsaydı eğer, semıramıs, 2-3 sene daha bekleyın kendı evınızı kurun bız yardımcı olamıcaz derlerdı

üzgünüm ama bu kadının baştan başka planları varmış :50:
[/QUOTE
evet konu sadece maddiyat olsaydı derdi kızım madem bekleyin fatih daha iyi bi iş bulsun para biriktirin falan diye ama ben beklerim fatih ev tutana kadar dedim olmaz işine gelirse diyo :31:

inşallah Allahım bundan sonra yüzümü güldürürr :14:

inşallah canım bende senin yaşındaydım evlendim şimdi dönüp bakınca af edersin ne salakmışım diyorum çünkü kızımla bir başıma kaldım şimdi oyüzden sakın bir hataya gitme inan önün açık bende senin gibi zanıyordum kimseyi sevemem kimse beni sevemez ama öyle olmuyor inan.

bugun telde konusurken tartışmaya başladık işte evlilik konusunda bana güvenmediğini kendisine güvenmediğiini söyledi bende dedim bak eğer aynı evde yaşamaya ikna ederim diye düşünüyosan asla ikna olmam bunu bil falan dedim o da zaten sinirliydi bunları eve gidip anneme anlatıcam dedi geçen gün ailene hizmet etmekten senınle ilgilenemem demiştim onuda söylemiş annesine sonra aradı telde anneme veriyorum herşeyi biliyo söyledim bide senden duysun dedi kadın biliyo tabi ne hizmetçiliği ben kendi kızma yaptırmıyorum senı sevmiştik ama siz geçinemezsiniz ayırmam ben fatihi dedi eğer işine gelirse gelmezse oğluma karı cok sana koca cok falan dedi rest çekti yanı sonra bende böyle bişeyi ne ben ne ailem kabul etmez ev ev üstüne olmaz dedim tmm madem kızım ozaman olmaz bu iş falan dedi işte sonra bende bitti annen gerekeni söyledi zaten diye msj attım o da tmm by falan yazmış işte öyle :14:

üzüldüm canım ya böyle olmasına :(( hiç hoş olmamış seni annesiyle bu şekilde muhattab etmesi.. hayırlısı diyelim..sıkmamaya çalış sen canını, o seni hakediyorsa zaten, senin ona verdiğin değeri sana veriyorsa zaten hatasını anlar telafi etmeye çalışır.. yok o da zaten annesi gibi bana karı çok mantığındaysa uğurlar olsun zaten... cidden çok canım sıkıldı bu duruma yaa :(( dualarım sennle canım..

ileride düşünemiyorum bile

erkek arkadaş
her kavganızda annemle de konus bu konuyu
eve yenı bır şeyler alacaksınız
anneme de soralım

çocuk yapmak ıstıyorsunuz
acaba annem ne der

eroorr erorrr erorrr

bugun telde konusurken tartışmaya başladık işte evlilik konusunda bana güvenmediğini kendisine güvenmediğiini söyledi bende dedim bak eğer aynı evde yaşamaya ikna ederim diye düşünüyosan asla ikna olmam bunu bil falan dedim o da zaten sinirliydi bunları eve gidip anneme anlatıcam dedi geçen gün ailene hizmet etmekten senınle ilgilenemem demiştim onuda söylemiş annesine sonra aradı telde anneme veriyorum herşeyi biliyo söyledim bide senden duysun dedi kadın biliyo tabi ne hizmetçiliği ben kendi kızma yaptırmıyorum senı sevmiştik ama siz geçinemezsiniz ayırmam ben fatihi dedi eğer işine gelirse gelmezse oğluma karı cok sana koca cok falan dedi rest çekti yanı sonra bende böyle bişeyi ne ben ne ailem kabul etmez ev ev üstüne olmaz dedim tmm madem kızım ozaman olmaz bu iş falan dedi işte sonra bende bitti annen gerekeni söyledi zaten diye msj attım o da tmm by falan yazmış işte öyle :14:

allahın sevgili kuluymuşsun canım böyle bir kadının böyle oğluyla ömür geçmezdi ne konuşmuşsanız anlatmış bi de telde anneme de söyle demiş yok bacım yok sevin valla hatta kalk göbek at ciddiyim böyle anne kuzusu adam anası dedi diye seni de döver terk eder daha neler neler valla iyi olmuş kusura bakma kalıbının adamı değilmiş sevgilin kadının niyeti belli az masrafla oğlunu evlendirecek bir yatak odası tamam mecburen ev işi yapacan söylemeseler bile ki 7 kişi işi biiter miydi . banyo yapamazsın şortla dolaşamazsın eşine kızamazsın bile anası ne der diye oyyyy valla yat kalk dua et ki daha resmiyette dönmeden bitti .haaa anası bir noktada haklı sana koca mı yok ya inş karşına sana değer veren anasıyla ve senle arasında denge kurabilen birini bulursun. bu sana tecrübe oldu ama sakın dönme haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ileride düşünemiyorum bile

erkek arkadaş
her kavganızda annemle de konus bu konuyu
eve yenı bır şeyler alacaksınız
anneme de soralım

çocuk yapmak ıstıyorsunuz
acaba annem ne der

eroorr erorrr erorrr
hiç gülesim yokkn güldürdün ya benı Allahta senı güldürsün :) doğru herşeyi annesiyle ben konusurdum artık :52:

allahın sevgili kuluymuşsun canım böyle bir kadının böyle oğluyla ömür geçmezdi ne konuşmuşsanız anlatmış bi de telde anneme de söyle demiş yok bacım yok sevin valla hatta kalk göbek at ciddiyim böyle anne kuzusu adam anası dedi diye seni de döver terk eder daha neler neler valla iyi olmuş kusura bakma kalıbının adamı değilmiş sevgilin kadının niyeti belli az masrafla oğlunu evlendirecek bir yatak odası tamam mecburen ev işi yapacan söylemeseler bile ki 7 kişi işi biiter miydi . banyo yapamazsın şortla dolaşamazsın eşine kızamazsın bile anası ne der diye oyyyy valla yat kalk dua et ki daha resmiyette dönmeden bitti .haaa anası bir noktada haklı sana koca mı yok ya inş karşına sana değer veren anasıyla ve senle arasında denge kurabilen birini bulursun. bu sana tecrübe oldu ama sakın dönme haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zaten o dönmez canım dönersede ailesini bi anlamda silmiş olarak dönmesi lazım çünkü annesi eminim adımı bile duymak istemıyodur onun dediğini kabul etmedim diye :25:

bence kesinlikle aynı eve çıkma.. ama bunu kayınvalidene usülünce belirt.. tatlı dille gerçekten neden böyle bişey istediğini anlat.. sonuçta oda bi kadın anlayacaktır..yani anlaması lazım :) sadece samimi ol.. ikiniz başbaşa oturup iki bayan yüzyüze konuşun.. sende görüyosunki başta utanıp kem küm edip istemediğin bişeye tamam dediğinde işler dahada sarpa sarıyo...o yüzden sonradan kötü olacağına şimdi anlat sen üzerine düşeni yapp anlarsa alaaa... anlamazsada keyfi bilir...

bence kesinlikle aynı eve çıkma.. ama bunu kayınvalidene usülünce belirt.. tatlı dille gerçekten neden böyle bişey istediğini anlat.. sonuçta oda bi kadın anlayacaktır..yani anlaması lazım :) sadece samimi ol.. ikiniz başbaşa oturup iki bayan yüzyüze konuşun.. sende görüyosunki başta utanıp kem küm edip istemediğin bişeye tamam dediğinde işler dahada sarpa sarıyo...o yüzden sonradan kötü olacağına şimdi anlat sen üzerine düşeni yapp anlarsa alaaa... anlamazsada keyfi bilir...
canım geçmiş sayfaları okumadın sanıırım annesiyle bugun konustuk zaten ev ev üstüne olmaz bende çalışırım fatihte geçiniriz dedim olmaz geçinemezsiniz diyo ayırmam ben falan diyo ben beklerim fatihin toparlanıp ayrı ev tutmasını dedim aynı ev olacak işine gelirse tarzı konuştu bana oğluma engel olma madem falan dedi :14:

kuzum neler olmuş öylee :53:
şimdi öncelikle bu senin için hayırlı bişey bence yani evlenmeden her şeyi açık açık anlaman. çünkü zaten geçmişinde zor günler yaşayan birisin ve geleceğinin de bu kayınvalide ve eşle yürümesi eminim hayatında yine dikenli yolda yürümene zorlıcaktı seni.
şimdi acı çekiyosun ama vicdanını rahat tut, doğru yoldasın emin ol. çünkü burda bi çok tecrübeli var bu konuda, yanılıyo olamazlar.
ben fatihin annesinin söylediklerini ona hiç yakıştıramadım. ne fatihmiş, alsın başına çalsın şimdi
ama ondan da daha çok kızdığım kişi fatih. annesinin karşısında seni bu konuma getiren O
daha en başındaki isteği yanlıştı. annesiyle illa ki senin konuşmanı istiyodu. yahu sen ne olursa olsun o kadının gelinisin, ama o oğlu. oğlunun söylediği unutulur, ama senin söylediğin yıllarca unutulmaz.
fatih daha hayatındaki 2 kadın arasındaki dengeyi kuramıyor
hem de daha söz, nişan gibi ciddi adımlara atılmadan..
sonra hani küçükken mahallede oynarken arkadaşlarımızla kavga ettiğimizde ''seni anneme söliceeemmm'' deriz yaa, bunun da aynısını fatihte görüyoruz
ve en kısa zamanda pişman olcak, annesinin onu gazladığı çok belli, yarın öbürgün her zaman yanında anneler olmuyo ama eşler oluyo..
yetişkin bi birey bi kişinin gazıyla bu kadar kötü sonuçlara yol açıyosa bil ki onun kişiliği oturmamıştır zaten!
hele ki seni en hassas noktadan vurması da cabası!
biraz şaşkınım, biraz kızgınım.. ama için rahat olsun kardeşim, doğru yapmışsın.
ihtiyacın olduğu her an bi özel msj kadar yakınındayım kardeşim :70:

ayrıca çözülmicek bi mesele değildi bu..
aşk fedakarlık ister. sen onun için neler neler yaptın, o senin için, hatta sizin aşkınız için bu fedakarlığı yapamadı :19:

Şimdi sen üzülmüşsündür ama balığın baştan koktuğu iyi olmuş. Forumları okumuşsundur bu aileler yüzünden ne evlilikler yıkılıyor, ınsanlar mutsuz oluyor. Neler yaşayacağını anlamışsındır az çok. Baştan anladığın için şanslısın inanki.

semıramıs bence senın bu fatıh çok pışman olucak ıçıme doğdu bak emınım ha 1 hafta sonra ha 1 yıl sonra bu çocuk senın kapını çalacak

ıçıme doğuyor

yaptığı hatanın farkına varacak emınım

sen üzme kendını, doğru olanı yaptın :50:

ay daha dün konuna cevap vermistim, bugün neler olmus bile :53::53::53:
canim, egerki dönecek olursa kesinlikle birdaha sürekli herbiseyi annesine gidip anlatmasini, danismasini filan istemedigini sart kos ona...
bu ne ya... tamam annedir tabiki onunda fikrini alicaktir, ama egerki evlenmek istiyorsa öncelikle kendine bu konuda güvenmeli, annesine veya babasina degil, sonucta evliligi yürütecek insan ikinizsiniz.... ben erkek arkadasin olgundur diye düsünüyordum ama yanilmisim...
her ikiniz icinde hakkinizda hayirlisi....

kadına ayrı sevgiline ayrı sinirlendim, konuyu başlığında yazdıgına göre sevgilinin topu sana atması, "bu olayı sen çöz" demesi çok sacmaydı zaten, seni nasıl yüz göz eder? sevgilinin direk "anne ev üstüne ev olmaz biz biraz daha sabredicez" falan demesi lazımdı annesine, bu konular hassas konular, kadın -oglum beni istemiyo- die düşünmez ama kolaylıkla -gelinim beni istemio- die düşünür,neyse sonra üstüne kavga gürültü bişeyler olmus ve sevgilin annesini yine sokmus araya bu kez tam anlamıyla yüzgöz olmussunuz "ogluma kız mı yok" demeler, "kabul ettin ettin ötesi yok" imaları, sen bastan he deyip kabul etseydin cekecegin varmıs bunlardan, bilmiyorum belki barısırsın ama sevgilinin kendi kararlarını kendi alabilcek olgunlukta olması lazım yaşı itibariyle,burdan bakınca pek öyle görünmüyo açıkçası, bunu ailesine saygısından yapıyo gibide gelmedi bana, resmen ugrasmak istemeyip sana yıkmış çözümü, kadının kişiliğine hiç girmiyorum zaten, kendisinin düşünüp seni eve istememesi lazım, bisürü insan aynı evde olur mu, üstelik evliliğin ilk yılları en güzel zamanları.. kadın çıkarcının teki siz çalışacaksınız onlara iyi gelecek, ben başka bi yorum getiremiyorum bu hareketine. Hakkında hayırlısı olsun ne diyim, ola ki barısırsan çok dikkatli düşün ona göre davran, bir ömrün yanında 2 sene flört 4 yıllık tanısma falan hiç kalır, bir ömür diyorum bak,unutma.

kızlar hepiniizin yorumlarını teker teker okudum hepiniz cok haklısınız ben bugun biraz daaha iyiydim güldüm konuştum derdimi baya unuttum inşallah bundan sonrada hep iyi olurumm tek isteğim Allahım yüreğimden onu ve sevgisini alsın en yakın zamanda..

Back
X