kadına ayrı sevgiline ayrı sinirlendim, konuyu başlığında yazdıgına göre sevgilinin topu sana atması, "bu olayı sen çöz" demesi çok sacmaydı zaten, seni nasıl yüz göz eder? sevgilinin direk "anne ev üstüne ev olmaz biz biraz daha sabredicez" falan demesi lazımdı annesine, bu konular hassas konular, kadın -oglum beni istemiyo- die düşünmez ama kolaylıkla -gelinim beni istemio- die düşünür,neyse sonra üstüne kavga gürültü bişeyler olmus ve sevgilin annesini yine sokmus araya bu kez tam anlamıyla yüzgöz olmussunuz "ogluma kız mı yok" demeler, "kabul ettin ettin ötesi yok" imaları, sen bastan he deyip kabul etseydin cekecegin varmıs bunlardan, bilmiyorum belki barısırsın ama sevgilinin kendi kararlarını kendi alabilcek olgunlukta olması lazım yaşı itibariyle,burdan bakınca pek öyle görünmüyo açıkçası, bunu ailesine saygısından yapıyo gibide gelmedi bana, resmen ugrasmak istemeyip sana yıkmış çözümü, kadının kişiliğine hiç girmiyorum zaten, kendisinin düşünüp seni eve istememesi lazım, bisürü insan aynı evde olur mu, üstelik evliliğin ilk yılları en güzel zamanları.. kadın çıkarcının teki siz çalışacaksınız onlara iyi gelecek, ben başka bi yorum getiremiyorum bu hareketine. Hakkında hayırlısı olsun ne diyim, ola ki barısırsan çok dikkatli düşün ona göre davran, bir ömrün yanında 2 sene flört 4 yıllık tanısma falan hiç kalır, bir ömür diyorum bak,unutma.