Aynı eve çıkmak istemiyor

Sevdiğine inanıyorum ama kendim de kör olmamış olmayı umut ediyorum. İnsan sevdiği kişi için fedakarlık yapmaz mı? Daha kaç kere bozayım düzenimi niye başka arkadaşınla çıkmıyorsun dedi.
Bilemiyorum. O da kendince haklı ama ben sevgilimle her an birlikte olmak için bi kere daha bozardim düzenimi. Ayrıca neden eve geliş saati düzenli olmak zorundaymis ki ? Şuanda siz nerde olduğunu,eve kaçta gittiğini bilmiyor musunuz zaten ? Yine aynı şekilde olacak işte. Bana bahane arıyormuş gibi geldi. İstemiyorsa istemiyor yapacak bir şey yok.

Düzenli bir aile hayatı isteyen biriysen bu adamla olmayacağı aşikar,yaşı 22 23 falan olsa hevesini alır istikrar arar derdim belki ama yaşı nerdeyse 30 demişsin adamın düzeni bu olmuş,hani evlense bile ailesi istiyo diye yaşı geldi diye evlenecek, bu adamlar annesine gider mesela,hatunu bebeyle bırakır evde kendisi dışarı gider, sen ana babasına çay koyar meyve soyarsın

Evet istanbul maalesef pahali. Gelirinizi kendiniz mi sagliyorsunuz? Mesela okulunuza uzak bir yerde tutsaniz, ogrenci oldugunuz icin de aylik yol parasi 80 lira falan olur akbille. Boyle yapabilirsiniz. Hic olmazsa o rutubetli evde kalmazsiniz..
yok annemler gönderiyor bir miktar

bence rutubetli evde yaşaman bu adamı bişeye zorlamandan daha gururlu olur..
ileride kendini kullanılmış gibi hissetmemen iöin bir ışık yanmış ama fark edemiyorsun.
arkadaşım bu adamda evlilik fikri seninle gelecek fikri olsa böyle davranmaz. ben de eşimle 1 ay birlikte kaldım çok mutluyduk ikimizde.. hala o günleri yad edip mutlu oluruz..
sana aynı durumu eşiyle yaşamış, evli bir ablan olarak yazdım bunları.

erkek arkadaşın olmasaydı bu sorunu nasıl çözecektin.
Tek çözüm erkek arkadaş evi mi?
Kalmaya devam ederdim, şimdi de öyle olucak devam edicem.. Bunu bende sordum dün kendime.. böyle gurursuz olmuş olmakta içimi acıtmıyor değil ya neyse..

ben adamın haksız olduğunu düşünmüyorum.. herhangi bir insan sırf sevgilisi iyi olsun diye evliliğe hazır değilse bu fikre zorlanamaz bence.
empati yapın. bir kadın bir erkekle aynı evde yaşamaya henüz hazır değilse veya evlenmeden aynı evde yaşamak yapısına düşüncelerine tersse erkek onu zorlasa ne hissedersiniz?
evlenmeden önce beraber yaşamaya karşı değilim. ama hala toplum yapısı ortada iken bi de kadının erkeğe bu baskısı neden??

on on bir yüksek lisans öğrencsi iş çıkışı okula gidip gitmediğine bağlı oynuyor ama okula gidince on biri buluyor.

E tamam işte gene herkes kendi düzeninde devam edecek,sen ona hayır 9da eve gel demiceksin ya, dersi varsa elbette gidecek arkadaşlarıyla da gezecek yeri geldiğinde, ben bahane ediyo diyorum

Kalmaya devam ederdim, şimdi de öyle olucak devam edicem.. Bunu bende sordum dün kendime.. böyle gurursuz olmuş olmakta içimi acıtmıyor değil ya neyse..
Bunun adı gurursuzluk değil kesinlikle. Biz de geçtik bu yollardan. Hatta sen şu an geçiyorken ben rahat 15 sene oldu geçip yerime oturup geçe duranları izleyeli..
O yüzden ister abla nasihatı olarak kabul et, ister gıcık ol. Sakın aynı eve çıkma. Tutucu biri falan da değilim ama bir bağınız yok şu an. Bence fazla hızlı koşmana gerek yok.

Onu umursamayın bence. Sizinle pek evlenesi yokmus gibi bir hali var. Daha dogrusu adamın evlenesi yokmus gibi bir hali var. Ya da aranızda cinsel anlamda biseyler oluyor mu bilemiyorum ama, evlenmeden önce bu tarz seylerde temkinli olmak istiyor olabilir. Onun icinde sizinle ayni evde kalmaktan kaçıyor olabilir.

Siz arkadaslarınızla nesenize devam edin, onu sık boğaz etmeyin. Mesela günde 3 kere ariyosan 2 ye 1e düşür. O senin pesinden kossun.

Evdeki nem icin de dogal çözümler falan oluyor internette bi onlara bak bence.

Bak en kötü ihtimalle okulun panosuna as ilan olarak "Ev arkadaşı aranıyor" diye.
O adamla çıkma da eve. Sen kovalamışsın herhalde vakti zamanında bunu baya baya evlilik konusunda ki kendini böylesine naza çekebiliyor artık. Gözünü seveyim kaldırmayın şöylesi adamların totosunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yav adam evliliğe bile sıcak bakmıyor o saydıklarından dolayı, siz evlenmeden aynı eve çıkalım deyip bu beklentileri diretiyorsunuz. Adam istemiyor işte, bu ısrar niye? Evlenmeden evli gibi yaşamak istemiyor. O olmasaydı ne yapacaktınız? Birey olup başınızın çaresine bakın bence. Sizin kaldığınız evin durumundan sevgiliniz sorumlu değil sonuçta. Sizin sorununuz bu. Onu katmadan halinizin çaresine bakmanız gerek.

Üstelik "sevseydi eve çıkmayı kabul ederdi" gibi yorum yapanlar var. Sevmekle ne ilgisi var? Benim sevgilimin böyle bir durumdan dolayı hastalığı ilerlese sırf o hastalanıyor diye aynı eve çıkmayı kabul etmezdim. Birlikte yaşamaya karşı olduğumdan değil, bekarken bekarlığın tadını çıkarmayı sevdiğimden. Ama ayrı eve tek başına çıkmaya gücü yoksa yanına birini bulmaya çalışırdım arkadaş çevremden.

Durumunuzu bile bile istemiyo ve size çözüm yolu sunmuyosa başınızın çaresine bakın derim.
Hangi semttesiniz ve nekadar ödeme yapabilirsiniz ?

Şaka gibi, "sevgilim aynı evde yaşamak istiyor" diye konu açan kıza "niye aynı evde yaşamak istiyor, niyeti başka, ne münasebet, başının çaresine bakamıyor mu" denirdi sayfa sayfa, şimdi aynı evde yaşamak istemeyen erkeğe laf ediliyor.
Ne kadar yanlı bakıyoruz her olaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…