- 27 Mayıs 2015
- 2.044
- 6.735
- 158
- Konu Sahibi Firstnight
-
Bilemiyorum. O da kendince haklı ama ben sevgilimle her an birlikte olmak için bi kere daha bozardim düzenimi. Ayrıca neden eve geliş saati düzenli olmak zorundaymis ki ? Şuanda siz nerde olduğunu,eve kaçta gittiğini bilmiyor musunuz zaten ? Yine aynı şekilde olacak işte. Bana bahane arıyormuş gibi geldi. İstemiyorsa istemiyor yapacak bir şey yok.Sevdiğine inanıyorum ama kendim de kör olmamış olmayı umut ediyorum. İnsan sevdiği kişi için fedakarlık yapmaz mı? Daha kaç kere bozayım düzenimi niye başka arkadaşınla çıkmıyorsun dedi.
hayır tabiki her şey ikiye bölünecekSiz bu adamla ayni eve cikarsaniz evi o gecindirecek yani? Bunu kendinize nasıl yediriyosunuz?
Durumunuz yetmiyorsa kyk'ya basvurun bence.
yok annemler gönderiyor bir miktarEvet istanbul maalesef pahali. Gelirinizi kendiniz mi sagliyorsunuz? Mesela okulunuza uzak bir yerde tutsaniz, ogrenci oldugunuz icin de aylik yol parasi 80 lira falan olur akbille. Boyle yapabilirsiniz. Hic olmazsa o rutubetli evde kalmazsiniz..
erkek arkadaşın olmasaydı bu sorunu nasıl çözecektin.Tabiki aynı eve çıkmayı istiyorum bunu inkar etmiyorum ama özel yurt ve apartlar da bütçemi zorluyor.
on on bir yüksek lisans öğrencsi iş çıkışı okula gidip gitmediğine bağlı oynuyor ama okula gidince on biri buluyor.Normalde eve kaçta geliyor da bu kadar panik oldu onu da anlamadım
Kalmaya devam ederdim, şimdi de öyle olucak devam edicem.. Bunu bende sordum dün kendime.. böyle gurursuz olmuş olmakta içimi acıtmıyor değil ya neyse..erkek arkadaşın olmasaydı bu sorunu nasıl çözecektin.
Tek çözüm erkek arkadaş evi mi?
on on bir yüksek lisans öğrencsi iş çıkışı okula gidip gitmediğine bağlı oynuyor ama okula gidince on biri buluyor.
Bunun adı gurursuzluk değil kesinlikle. Biz de geçtik bu yollardan. Hatta sen şu an geçiyorken ben rahat 15 sene oldu geçip yerime oturup geçe duranları izleyeli..Kalmaya devam ederdim, şimdi de öyle olucak devam edicem.. Bunu bende sordum dün kendime.. böyle gurursuz olmuş olmakta içimi acıtmıyor değil ya neyse..
o gerçekten başka bir seçeneğim olmadığına inanmıyor anladığım kadarıyla o civarda başka bir ev bak çıkacağımız evde aynı sıkıntıyı yaşamayacağının garantisi varmı istanbuldaki pek çok ev zaten böyle niye arkadaşınla çıkmıyorsun dedi işte.
Astımım var astım atakları geçirtecek düzeyde.. Diyorum ki aynı evde kalmayı isterim tabi ki bunu bahane etmiyorum ama rutuberi de bahane ettiğimi düşünmüyorum. En kötü tekrar boyatacağım zaten şu duruma düşmektense...
Üstelik "sevseydi eve çıkmayı kabul ederdi" gibi yorum yapanlar var. Sevmekle ne ilgisi var? Benim sevgilimin böyle bir durumdan dolayı hastalığı ilerlese sırf o hastalanıyor diye aynı eve çıkmayı kabul etmezdim. Birlikte yaşamaya karşı olduğumdan değil, bekarken bekarlığın tadını çıkarmayı sevdiğimden. Ama ayrı eve tek başına çıkmaya gücü yoksa yanına birini bulmaya çalışırdım arkadaş çevremden.Yav adam evliliğe bile sıcak bakmıyor o saydıklarından dolayı, siz evlenmeden aynı eve çıkalım deyip bu beklentileri diretiyorsunuz. Adam istemiyor işte, bu ısrar niye? Evlenmeden evli gibi yaşamak istemiyor. O olmasaydı ne yapacaktınız? Birey olup başınızın çaresine bakın bence. Sizin kaldığınız evin durumundan sevgiliniz sorumlu değil sonuçta. Sizin sorununuz bu. Onu katmadan halinizin çaresine bakmanız gerek.
sarıyer 400 ödeyebilirim aylıkDurumunuzu bile bile istemiyo ve size çözüm yolu sunmuyosa başınızın çaresine bakın derim.
Hangi semttesiniz ve nekadar ödeme yapabilirsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?