Aynı eve çıkmak istemiyor



Bence boyle adamla ayni eve cikmakda israr edersen sen kaybedersin, su apart tarzi yerlere bak temiz uygun birsey bul belliki adamin akli hala gezme tozma hovardalikta yani seninle ayni frekansta yayin yapmiyor. Ev isini hallettikten sonra adamida salla gitsin bosuna zaman ve enerji kaybetme , her aksam eve gelme zorunlulugum olacak ne demek ya, yasi 30 a gelmis adamin aksam evde degilde nerde isi olurki. Hayir ayni eve cikmayi destekledigimden degil adamin resmen senle herhangi ciddiyete baglanan adim atmamak icin verdigi tepkilere dikkat cekmek istiyorum. Resmen basina bela olursun yapisir kalirsin diye kacmis..
Bak master yaparken bir kiz arkadas tanimistim yurtta kaliyordum o zaman kizin ilk sevgilisi universitedeyken olmus 5 yil ayni evde kari koca gibi yasamislar hatta cocuk okul disinda calismis eve bakmis resmen gibi birsey sonra okul bitiyor cocuk memeleketine gidiyor is aramaya kiz baska memlekete master icin geliyor ve cocuk bu uzaklikta kizdan kurtulurum saniyor kizda artik evleniriz diye dusunuyor 2 sene kiz gitti geldi oglanin yanina hemde ailesiyle birlikte yasadiklari eve yinede kizla evlenmedi cocuk, yani kiz ne kadar oglanin ustune gittiysede olmadi o is , bana kalirsa kendini resmen kullandirtti veya karsilikli bir cikar iliskisi yasadilar sonra bitti gitti... Bosuna kendini su duruma sokma ilerde karsina daha kaliteli birileri cikar ve daha duzeyli kaliteli bir iliski yasarsin..
Bence isine gucune okuluna sagligina ve gelecegine bak soyle adamlardan da uzak dur bu ne yaa.
Evliligi simdiden saplanti haline getirmissin daha okulun bitmemis daha meslek sahibi olmamissin nedir bu merak nedir bu acele.
 
Ben adamı haklı buldum sanki. İstemediği bir şeye sırf sevgilisi rahat etsin diye neden katlansın ki adam? Konu sahibi kendi sorunlarınıza kendiniz çözüm bulmayı öğrenmelisiniz. Anneniz babanız değil ki korunmayı kollanmayı bekliyorsunuz karşınızdaki adamdan.

Bu adam evliliğe hazır değil, evlenmek istemiyor. Eğer aklınızda sonu evliliğe gidecek gibi bir düşünce varsa buna göre hareket edin.
 
istanbul pahalılığından dem vurmuşsunuz ama eskişehirde bile 1+1 apart 500 tl civarı 400 tl bütçe azbence ama bulursunuz. birlikte kalma durumunun eksileri var artılarından fazla. yani adam daha evlenmeden düzenli yaşam istememesi doğal değil mi? sosyal hayatınız yok mu sizin ondan karsınızdakini anlamıyor olabilirmisiniz? çünkü insan ögrenciyken sabaha kadar sohbet olsun film geceleri gelen giden kalan arkadşlar oılsun bunları sever. yeni evli çift gibi misafircilik oynamak istememesi neden sizi bu kadar üzdü ki. onun bu durumda yapması gereken eğerki sizi seviyorsa altenatif çözüm bulması olur. sizinle yaşamak istememesi gayet normal.
 
Ev bulmaya yardım edebilir ya da seninle birlikte çözüm arayabilirdi.

Aynı evde yaşamak istese sana 50 kere söylerdi bence mutlaka rutubet var diye konuşmuşsunuzdur.

Arkadaşlarına ev arkadaşı aradığın söyle yaysınlar bunu mutlaka birileri çıkar yurttan ayrılmak isteyip de arkadaş bulamayan
 
Ayni evde kalinca evlilik olmaz diyenlere katilmiyorum. 3.5 sene oldu ikimizde öğrenciyiz, nasil cabuk para kazanabiliriz, nasil birikim yapabiliriz de evlenebiliriz diye kafa patlatip is kollarini arastiriyoruz. Konu sahibi sana gelince bu adamdan bi cacik olmaz. Lisans ogrencisi olsa hadi neyse diyecegim, daha yasi var, gezmek, gece cikmak ister. Ama adam yuksek lisans yapiyor maksimum 2 senesi var sinra is hayatina atilacak. O zamanda ben ayni saatte eve giremem ya evlenmeyiz ya da evde yalniz oturursun mu diyecek? Sorumsuz adamdan bi cacik olmaz kusura bakma. Ustelik su an hem sağlık durumun hem maddi durumundan dolayi eve cikmak zorundasin. Adam senin sagligin icin bu fedakarligi yapamayacak kadar mi seni sevmiyor yani?
 
Ben adami hakli bulmadim. Eve cikmak istememesi degil olay, o konuda hakli olabilir.
İleri derecede astimi olan sevgilisinin sagliginin kotu etkilendigini goruyor, caresizligini goruyor hicbir sey yapmiyor. Mecbur kalsin ayni eve ciksin demiyorum. Adam hala niye arkadasinla cikmiyorsun diyor. Bulamadigini caresinin olmadigini gore gore. Eve cikmak istemiyor hadi normal diyelim, care de aramiyor.
Ben bu yuzden sevmedigini dusunuyorum. İnsan sevgilisi caresizlik icinde kalinca yana yakila cozum bulmaya calisir oturur karsidan izlemez.
Bu adamla ayni eve cikmak akil kari degil boyle bi adamla iliski yurutmeye girmiyorum bile.
 
Antibakteriyel boyadan al ve evi boya bence madem yeni eve çıkıcak imkan yok en mantıklısı bu. Sevgilin de seni sevse , o şartlarda seni bırakmaz bana tuhaf geldi ne bilim sen bence bu adamla bir gelecek planlarken iyi düşün bencilse zor.
 
Evlenme niyeti olan ve gerçekten seven gerilmez hatta o konuları düsünmez... unutma bu sözümü samimi değil oo
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…