Aynı iş yerinde beraber olduğum kişi evli çıktı?

Şimdi adamdan ayrılacak ya adam hırs yapacak çevresindeki erkeklere söyleyecek sonra seyret dedikoduyu
Ya aman bir de napim diyor git imam nikahı kıy karısının yanına yerleş bari tam olsun harem mod tövbe tövbe
Dedikodu almış yürümüştür zaten ne geyikler dönüyordur ohoooo

Gördüğünüz her yakışıklı ve komik adamla evli mi bekar mı demeden cinsel beraberlik mi yaşıyorsunuz yalnız bunun başka bir adı var da neyse

Siz adamın evli olduğunu bile bilmiyorsunuz, ama diğer çalışma arkadaşlarınız adamın eşiyle ayrı yaşadığına kadar biliyor. Bu da ilginç.

sadece cinsel birliktelik isteyen adam bekar olsa ne olur? is arkadasina bu gozle bakabilen herkese bakar. evlenip yuva kuracaginiza falan mi inandiniz siz kendi kendinize daha tanimadan boyle islere kalkisirsaniz olacagi bu. buraya niye konu aciyorsun ben onu anlamadim sen zaten devam edersin o tip var sende

Sevenler pardon fuckbuddyler ayrılmasın. Yazık adama çok yalvarmış. Karısıyla kağıt üstünde evlidir, yataklarını çoktan ayırmıştır, ailesinin zoruyla evlenmiştir. Zaten bunu size fısıldamışlar, duymak istediğinizi duymuşsunuz bile. Çocukları varsa sarhoşken karısı fırsattan faydalanmıştır ya da kondomları delmiştir. Ya da yarın bir gün karısının hamilelik haberini duyarsanız o zaman bırakırsınız işte. Bu zamana kadar nerede cinsel beraberlik oluyordu, hiç sormadınız mı senin evine niye gitmiyoruz diye? Uyuyanı uyandırırsın ama uyku numarası yapanı uyandıramazsın değil mi?

İş ahlakı etik sorumluluk falan hiç duydunuz mu? Şirketler, işyerleri bu yüzden çalışanlarının ilişkisi olsun istemiyor. Ahlak ve dürüstlükten bihaber adamın elinin altında ergen yaşlarında bir sürü kız öğrenci var. Kadın erkek bütün öğretmenler 3 maymunu oynuyor, böyle bir adamla aynı ortamda çalışmayı yedirebiliyorlar kendilerine.

Affetmeye selam p.mpaya devam allah akil fikir versin evli olmasindn once is ahlaki ?? He yokmuş pardon

Kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler. Kadın haklı, erkek haksız. Ona rağmen suçlu hala kadın, ve kadınlar tarafından suçlanıyor. Bu memleket asla gelişmez
Kadın evli heriflerle yatıp sevişecek,sonrada memleket asla gelişmez mi diyeceğiz,alkış mı tutalım şimdi hadi sevişmeye devam mı diyelim.

Kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler. Kadın haklı, erkek haksız. Ona rağmen suçlu hala kadın, ve kadınlar tarafından suçlanıyor. Bu memleket asla gelişmez

Yahu kızim adam EVLİ, EVLİ. Kim haklı kim haksız ne fark eder adam evli, bırakıcaksın.

şüphe filan bırakmıyorlar adamlar çat diye söylüyorlar evli olduklarını. ki hanımefendi de duymuş zaten ama duymamazlıktan gelmiş 2 sene sonunda aa bu adam evliydi diye hatırlamış

Bir de 2 yıl mıı?? Ben burayı atlamışım.

Konu sahibi bu evliliğin mimarı çünkü neden? Adam belli ki heyecan aramış, evlilik monotonlaşmış biraz takılayım demiş konu sahibini bulmuş. Muhtemelen evde sıkıldığı zamanlarda konu sahibini aramış cinsellik yaşamış sonra adam doymuş şekilde evine dönmüş. Heyecan arama boşluğunu bu kadınla doldurduğu için evinde hiç bir sorun yok. Aslında bu tarz kadınlar böyle karaktersiz adamlarla birlikte olmasalar, adamlar ya eşleriyle yetinecek ya da adam gibi boşanacaklar.

Allah'tan senin gibiler var da gelişmeye devam ediyoruz, durmuyoruz.

evet iş yemeğine gitmişler, o esnada evli olduğunu söylemiş masada lafı geçmiş ama konu sahibi telefonda konuşuyormuş duymuş ama duymamış sonrasında hatırlamış, bide sağa sola sormuş herkes evli ama ayrı yaşıyorlar gibi birşey demişler

Affedip yasak ilişkinize devam edecekseniz burda bizi yormayın.

Bana azcık safa yatmışın gibi geldi hayırlısı.

Konuşmayı kesip işyerinde böyle saçma sapan tarzlara girişmeyeceksiniz neyini sordunuz başka

Anlama kıtlığı mı var sende? Sevişecek erkek bulmakta ne var? Adamı tanıyordum, güveniyordum, yakışıklı ve komikti. Adamın da ilgisi vardı. Neden bir şey yaşanmasın aramızda?
Çok tanımışsın belli

Deme öyle deme,adam komik ve yakışıklı daha ne olsun.
Gerçekten anlama yetinizin olmadığını düşünüyorum. Ben ona mı dedim? Dediler ki başka adam mı kalmadı cinsellik için, ben de dedim ki cinsellikte tipten yakışıklılıktan başka kritere gerek yokki amaç sadece cinsellik. Sen bu dediğimden bunu çıkarıyorsun. Sınırda IQ gibisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…