Ya aman bir de napim diyor git imam nikahı kıy karısının yanına yerleş bari tam olsun harem mod tövbe tövbeŞimdi adamdan ayrılacak ya adam hırs yapacak çevresindeki erkeklere söyleyecek sonra seyret dedikoduyu
Siz adamın evli olduğunu bile bilmiyorsunuz, ama diğer çalışma arkadaşlarınız adamın eşiyle ayrı yaşadığına kadar biliyor. Bu da ilginç.Evli olduğuna dair hiç bir ibare yoktu. İlk defa muhabbeti geçti 2 yılın ardından. Sosyal medyasında hiç fotoğrafı yok kadınla. Evli olduğunu duyduktan sonra diğer öğretmenlere sordum (üstü kapalı bir şekilde, kimse bilmiyor) onlar bayağıdır ayrı gibi yaşıyorlar birbirlerini görmüyorlar filan dediler
Evli olması sorun değil yani,nasılsa yakışıklı ve komik kriterde neymiş yani.Evet, sadece cinsellikte yakışıklılıktan başka neden kriterim olsun ki?
Kadın evli heriflerle yatıp sevişecek,sonrada memleket asla gelişmez mi diyeceğiz,alkış mı tutalım şimdi hadi sevişmeye devam mı diyelim.Kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler. Kadın haklı, erkek haksız. Ona rağmen suçlu hala kadın, ve kadınlar tarafından suçlanıyor. Bu memleket asla gelişmez
Kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler. Kadın haklı, erkek haksız. Ona rağmen suçlu hala kadın, ve kadınlar tarafından suçlanıyor. Bu memleket asla gelişmez
şüphe filan bırakmıyorlar adamlar çat diye söylüyorlar evli olduklarını. ki hanımefendi de duymuş zaten ama duymamazlıktan gelmiş 2 sene sonunda aa bu adam evliydi diye hatırlamış
Deme öyle deme,adam komik ve yakışıklı daha ne olsun.Yahu kızim adam EVLİ, EVLİ. Kim haklı kim haksız ne fark eder adam evli, bırakıcaksın.
Kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler. Kadın haklı, erkek haksız. Ona rağmen suçlu hala kadın, ve kadınlar tarafından suçlanıyor. Bu memleket asla gelişmez
evet iş yemeğine gitmişler, o esnada evli olduğunu söylemiş masada lafı geçmiş ama konu sahibi telefonda konuşuyormuş duymuş ama duymamışBir de 2 yıl mıı?? Ben burayı atlamışım.
Konu sahibi bu evliliğin mimarı çünkü neden? Adam belli ki heyecan aramış, evlilik monotonlaşmış biraz takılayım demiş konu sahibini bulmuş. Muhtemelen evde sıkıldığı zamanlarda konu sahibini aramış cinsellik yaşamış sonra adam doymuş şekilde evine dönmüş. Heyecan arama boşluğunu bu kadınla doldurduğu için evinde hiç bir sorun yok. Aslında bu tarz kadınlar böyle karaktersiz adamlarla birlikte olmasalar, adamlar ya eşleriyle yetinecek ya da adam gibi boşanacaklar.
Lütfen artık öğrendiniz , onurlu ve gururlu olun asla gorusmeyin bunun affı olmazEvet, sadece cinsellikte yakışıklılıktan başka neden kriterim olsun ki?
Bana azcık safa yatmışın gibi geldi hayırlısı.Kızlar, biraz özet geçeyim. Ben öğretmenim. Bir özel okulda çalışıyorum. Bir süredir başka bir öğretmen arkadaşla görüşüyorduk. Ama genelde cinsel birliktelik oluyordu, duygusal bir şeyimiz yok birbirimize karşı. Neyse ben ilkokul kademesindeyim, o ortaokul. Odalarımız ayrı. Ben bir muhabbet arasında adamın evli olduğunu öğrendim. Tabi çok şaşırdım. Sonra hesap sorunca dediki ee sen bilmiyor muydun ben seni biliyorum sandım. Daha önce topluca iftara gitmiştik orada muhabbeti geçmiş ama ben o ara telefonla konuştuğum için odaklanmadım adamı bekar biliyordum sonra tak diye hatırladım. Şimdi napacağım? Sürekli göz göze geliyoruz. Íşten de ayrılamam maddi zorluk var. Adam affetmemi istiyor yalvarıyor bildiğimiz. Ama kendimi suçsuzken suçlu gibi hissediyorum. Benin yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Çok tanımışsın belliAnlama kıtlığı mı var sende? Sevişecek erkek bulmakta ne var? Adamı tanıyordum, güveniyordum, yakışıklı ve komikti. Adamın da ilgisi vardı. Neden bir şey yaşanmasın aramızda?
Gerçekten anlama yetinizin olmadığını düşünüyorum. Ben ona mı dedim? Dediler ki başka adam mı kalmadı cinsellik için, ben de dedim ki cinsellikte tipten yakışıklılıktan başka kritere gerek yokki amaç sadece cinsellik. Sen bu dediğimden bunu çıkarıyorsun. Sınırda IQ gibisinizDeme öyle deme,adam komik ve yakışıklı daha ne olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?