- 22 Mayıs 2020
- 1.401
- 2.069
- 48
- 39
- Konu Sahibi sadehayat77
-
Ya bu tip kadınlar hırs yapıyorÖyleymiş. İki katı yaşımızda bi abla öyle dedi.
Beş sene evli adama aşık oldum diyen var. Beş sene ya beeeeş koca sene, evli olduğunu bile bile. Bir de romantik romantik anlatmış. Tanrım ne büyük aşk, ne büyük özveri diyecez sanmış herhalde.
Ben hoşlandığımda çok lanet bir insana dönüşüyorum. Normalde iyi davranıyorsam tersliyorum buz gibi davranıyorum. Özellikle böyle bir durum varsa çok çok çok gerekli olmadığı takdirde konuşmam, mesafeme dikkat ederim. Yapılacak şey spora gitmek, kitap okumak, çikolatalı kek yemek. Elden başka birşey gelmez.Siz bu zamana kadar hiç mi birinden hoşlanmadınız? Defalarca söyledim. Hoşlandığımızda istemsiz bir şekilde bakışımız bile değişir. Gayet anlardım.
Herkes sizin gibi değil işte. Konu sahibi utanmadan arzuladığını söylüyor. Bunu diyen kim bilir neler yapıyordurBen hoşlandığımda çok lanet bir insana dönüşüyorum. Normalde iyi davranıyorsam tersliyorum buz gibi davranıyorum. Özellikle böyle bir durum varsa çok çok çok gerekli olmadığı takdirde konuşmam, mesafeme dikkat ederim. Yapılacak şey spora gitmek, kitap okumak, çikolatalı kek yemek. Elden başka birşey gelmez.
Ahahah neyse sakinbenım dünya güzelim var benı rahatsız etme demiş kafiama bak ıyı dedın bu akşam bunun tantanasını yapayım tühh kalıbına
Adamı her an tenhada kıstırabilecek potansiyeli var mı diyorsunuz ?Herkes sizin gibi değil işte. Konu sahibi utanmadan arzuladığını söylüyor. Bunu diyen kim bilir neler yapıyordur
Evet o potansiyeli gördüm benAdamı her an tenhada kıstırabilecek potansiyeli var mı diyorsunuz ?
Arzulamayıp ne yapacaktı? Çocuk değilse romantik hayaller kuracak değil. Gün geliyor yürüyüşte karşılaştığım bir erkek rüyama girebiliyor. Eyleme dökmediği sürece düşüncelerinden dolayı kimseyi sorumlu tutamayız.Herkes sizin gibi değil işte. Konu sahibi utanmadan arzuladığını söylüyor. Bunu diyen kim bilir neler yapıyordur
Eyleme dökmeyecek olsaydı buraya konu açmazdı. Ciddi takıntılı biriArzulamayıp ne yapacaktı? Çocuk değilse romantik hayaller kuracak değil. Gün geliyor yürüyüşte karşılaştığım bir erkek rüyama girebiliyor. Eyleme dökmediği sürece düşüncelerinden dolayı kimseyi sorumlu tutamayız.
Profil resminizle mesajiniz hic uyusmuyor. :)neyine beğenmedim attınız ? Karaktersiz kelimesi az kalmış ondan mı ???
Hymenoplasti (Böyle mi yazılıyo bilemedim) okudum nickiniYorum okumaya, beğenmediğim yorumlara beğenmedim atmaya, beğendiğim yorumlara kalpli göz atmaya geldim
Kimsenin böyle bir korkusu yok. Zaten böyle tiplerin bizim kadar güzel olmadığından da eminim. Bizim rahatsız olduğumuz şey çok normalmiş gibi dile getirilmesiG Gamzeceylan korkma kimse kimsenin kocasini sevgilisini elinden almiyor. :)
Kimsenin böyle bir korkusu yok. Zaten böyle tiplerin bizim kadar güzel olmadığından da eminim. Bizim rahatsız olduğumuz şey çok normalmiş gibi dile getirilmesi
Çok korktumG Gamzeceylan korkma kimse kimsenin kocasini sevgilisini elinden almiyor. :)
Fena sayılmazmis ahahahahahahHymenoplasti (Böyle mi yazılıyo bilemedim) okudum nickini
Ve normal gösterilip hoşgörülmesi diye ekleyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?