Aynı Kuşakta Sevgili mi Çıtır Sevgili mi🥰

Kızlar öncelikle kendimden bahsetmem gerektiğini düşünüyorum. 46 yaşındayım bir kamu kurumunda çalışıyorum. Boşanalı 9 yıl oldu. Hareketli bir hayatım olduğu söylenemez, evden işe işten eve. Eve gelince zaten iş temposundan ve çocuklarla ilgilenmekten dermanım kalmıyor.

Son 5 yıl içerisinde ciddi ilişkilerim oldu bunlardan sadece birisine aşık olduğumu ve gerçekten sevdiğimi “ondan ayrıldıktan sonra” anladım. Benden yaşça epey küçüktü çıtırdı işte🥰

Geçen sene bu vakitlerde çalıştığım yere kredi kartı satışı yapmak üzere gelen bir beyle içerisinde bulunduğum boşluk nedeniyle tanışmış bulundum ki böyle şeyler tarzım değildir. Bir kaç ay görüştük güzel vakit geçirdik.

Gel gelelimki her ne kadar güzel vakit geçirsek aynı yaşta olduğumuz biriyle birlikte olmanın rahatlığıyla mutlu olduğumu düşünsemde bir şeylerin eksik olduğunu anladım. Mantık çerçevesinde baktığım zaman her şey tamam. Giyimine kuşamına dikkat eder, kibar sayılır. Ama onu çocuklarımla tanıştırmak istemiyorum daha önceki tecrübelerim nedeniyle. Güvenemiyorum evet kendimi emanet edebilirim ama çocuklarımı emanet edemem yıllar geçsede.

Diğer taraftan eski sevgilim aklıma geliyor onu çok ama çok seviyordum hayatımı malımı mülkümü emanet edecek kadarda sevdim. Ama beni kıskançlıkları yüzünden tüketti. Asıl bombada benden 12 yaş küçüktü. Küçüktü ama son birlikte olduğum adamdan daha olgundu daha romantikti. Diyebilirimki benim için öl desen ölürdü. Hayat tecrübesizliği ve yaşadığı Sorunlar nedeniyle beni tüketti ve sonunda ayrıldık. Çok çabaladı tekrar birlikte olmak için ama ona yol verdim ve gururum tekrar evet dedirtmedi.

yeni bir ilişkiye başlamak istiyorum. Bu pazardan karpuz seçmeye benzemez biliyorum. En azından tecrübesi olan arkadaşlardan görüş bekliyorum. Sizden yaşça küçük çıtır mı yoksa aynı yaş yada sizden yaşça büyük sevgilimi🥰
Ben çok müge anlı izlemem ama youtubede kısa komik bir videosu vardı "bişey sorcam nerden buluyorsunuz 🙄 yani nasıl oluyor öyle hemen herkes kapınızda mı bekliyor" gibi birşeydi 😂😂
Gerçekten kısmeti birisiniz demek ki.. Ama bilmiyorum kendinizden 12 yaş küçük biri kısmet mi yoksa şanssızlık mı bilemedim.. 40 lı yaşların artık ortasını geçmişsiniz hala gençsiniz evet ama 12 yaş küçüğü de ama yani 🤨 bi de çıtır falan diyorsunuz bana itici geldi.. Zaten anlaşma konusunda kadın olsun erkek olsun ben anlaşılabilineceğini düşünmüyorum ama ne bilim olmaz gibi.. Ben olsam benden en fazla 2 3 yaş küçük olan biriyle birlikte olabilirdim sanırım o da benim için zor ama hadi diyelim çok aşık oldum.. Fazlası bana inandırıcı da gelmiyor zaten..

Yıllarca bu konu da hep büyük konuştum 1 yaş küçük olmasına tahammül edebilirim ancak diye kesinlikle yapamam eşim de 20 yaş büyük ben den tabi ki böyle olmasının da sıkıntıları çok var yine de benden küçük biriyle istemem çünkü hiç büyümeyecek olan bir çocuğum ben eşime şımarmak sırnaşmak çok hoşuma gidiyor belkide babasız büyüdüğüm içindir :KK43:
Ya nedense siz benim aklımda ünlü bir oyuncunun eşi olarak kalmışsınız 🤭 eğer öyleyse de merak etmeyin ölsem deşifre etmem karakterim bozuk değil çok şükür 😊

Seks için fuckbody edinebilirsiniz. Tek kriteriniz buysa başlayacağınız ilişkide adama sevgilim filan demeyin.

Seks objeniz olacak. Bedeninden faydalanmak asıl amaç olacak ama sevgilik denip bu istekler masumlaştırılacak mı?

Bu isteklere de tü kaka demiyorum olabilir elbette ama dugusal sömürü olmasın. Dürüst olun.

Çok itici bir başlık olmuş..bir erkek bu şekilde bir soru sorsa yani "çıtır" dese igrenirim,bundanda iğrendim.
46 yaşında değil de ya ergen gibi yada 90'a merdiven dayamış alzimer li biri yazıyor sanki konuyu. Zira sürekli bir tutarsizlik var. Bir 20'li yaşlardayım denmiş bir 46..ilginç

Eski konularınıza da bakım ve sizin fake olduğunuzu düşünüyorum. Tamamen hep konunun cinselliğe gelmesi için açılmış konular
Kadınlar Kulübü platformunda +18 başlığı altında cinsellikle ilgili konu var zaten. Neden burada bunu amaç edineyim?!

Siz ve bir kaç kişi neden bu kadar taktınız anlamış değilim. Yıllardır bu siteyi üye olmadan takip eden birisiyim son bir kaç aydır üye profilinin karmaşık olduğunu gözlemliyorum.

burası insanların paylaşım yapmak için katılım gösterdiği bir platform içeriğe siz değil sitenin editörleri karar verir.

yazım tarzını z46 yaşına çoluklu çocuklu yaşam için mücadele etmesi gereken bir kadından çok evde online derslerden sıkılmış bir ergen gibi
Kadın çocukları var diye yaşamasın mı?
Bu nasıl zihniyet
Adam 12 yaş büyük olsa böyle tepki almazdı erkeklerden
Kadın kadının kurdu yine
Kadın da genç birini isteyebilir
Belki enerjisi yüksek
Kendine bakıyor yaşını göstermiyor
Bilemezsiniz
Bide birileri çıkmış nerden buluyorsun diyor şaka gibi
Bu ne kıskançlık ya
Genç erkekler ilgi duyuyorsa size ne pardon?
Biride çıkmış cinsellik yaşıyor musun diyor
Gerçekten şurayı okuyunca hayattan soğuyorum

Bak kuzum sen ve bir kaç kişinin mesajlarını okuyunca aklıma 40 küsür yıl önceki arkadaşlarım geliyor.
rica ediyorum biraz daha edepli yorumlar yapın!
Bende bir mazi turu yapın diye böyle yorumlar yapıyorum zaten. İyi gelir özlemişsiniz ergenliğinizi hatta orda kalmışsınız ;)

Cevap veriyorum; benim için doğru adam kaç yaşındaysa o.
Sizin için doğru adam 12 yaş küçük olan gibi görünse de belli ki değilmiş.
Çevremden de gözlemlediğim üzere, birbirleri için doğru olan çiftler ne olursa olsun sorunlarını çözüyorlar. Ayrılmıyorlar.

Kadınlar Kulübü platformunda +18 başlığı altında cinsellikle ilgili konu var zaten. Neden burada bunu amaç edineyim?!

Siz ve bir kaç kişi neden bu kadar taktınız anlamış değilim. Yıllardır bu siteyi üye olmadan takip eden birisiyim son bir kaç aydır üye profilinin karmaşık olduğunu gözlemliyorum.

burası insanların paylaşım yapmak için katılım gösterdiği bir platform içeriğe siz değil sitenin editörleri karar verir.
Cumartesi günü ayrıldığınız nişanlınızı merak ettim ben, bu konuda ondan bahsetmemişsiniz. Cumartesi ayrılmışsınız, bugün salı ve siz sevgili arıyorsunuz.

Back
X