- 25 Kasım 2020
- 67
- 12
- 3
Teşekkürler kuzumOldu iyi ruhlar size..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler kuzumOldu iyi ruhlar size..
Kuzum ne yaa düzgün konuşun benimle...Teşekkürler kuzum![]()
Ben çok müge anlı izlemem ama youtubede kısa komik bir videosu vardı "bişey sorcam nerden buluyorsunuzKızlar öncelikle kendimden bahsetmem gerektiğini düşünüyorum. 46 yaşındayım bir kamu kurumunda çalışıyorum. Boşanalı 9 yıl oldu. Hareketli bir hayatım olduğu söylenemez, evden işe işten eve. Eve gelince zaten iş temposundan ve çocuklarla ilgilenmekten dermanım kalmıyor.
Son 5 yıl içerisinde ciddi ilişkilerim oldu bunlardan sadece birisine aşık olduğumu ve gerçekten sevdiğimi “ondan ayrıldıktan sonra” anladım. Benden yaşça epey küçüktü çıtırdı işte
Geçen sene bu vakitlerde çalıştığım yere kredi kartı satışı yapmak üzere gelen bir beyle içerisinde bulunduğum boşluk nedeniyle tanışmış bulundum ki böyle şeyler tarzım değildir. Bir kaç ay görüştük güzel vakit geçirdik.
Gel gelelimki her ne kadar güzel vakit geçirsek aynı yaşta olduğumuz biriyle birlikte olmanın rahatlığıyla mutlu olduğumu düşünsemde bir şeylerin eksik olduğunu anladım. Mantık çerçevesinde baktığım zaman her şey tamam. Giyimine kuşamına dikkat eder, kibar sayılır. Ama onu çocuklarımla tanıştırmak istemiyorum daha önceki tecrübelerim nedeniyle. Güvenemiyorum evet kendimi emanet edebilirim ama çocuklarımı emanet edemem yıllar geçsede.
Diğer taraftan eski sevgilim aklıma geliyor onu çok ama çok seviyordum hayatımı malımı mülkümü emanet edecek kadarda sevdim. Ama beni kıskançlıkları yüzünden tüketti. Asıl bombada benden 12 yaş küçüktü. Küçüktü ama son birlikte olduğum adamdan daha olgundu daha romantikti. Diyebilirimki benim için öl desen ölürdü. Hayat tecrübesizliği ve yaşadığı Sorunlar nedeniyle beni tüketti ve sonunda ayrıldık. Çok çabaladı tekrar birlikte olmak için ama ona yol verdim ve gururum tekrar evet dedirtmedi.
yeni bir ilişkiye başlamak istiyorum. Bu pazardan karpuz seçmeye benzemez biliyorum. En azından tecrübesi olan arkadaşlardan görüş bekliyorum. Sizden yaşça küçük çıtır mı yoksa aynı yaş yada sizden yaşça büyük sevgilimi![]()
Ya nedense siz benim aklımda ünlü bir oyuncunun eşi olarak kalmışsınızYıllarca bu konu da hep büyük konuştum 1 yaş küçük olmasına tahammül edebilirim ancak diye kesinlikle yapamam eşim de 20 yaş büyük ben den tabi ki böyle olmasının da sıkıntıları çok var yine de benden küçük biriyle istemem çünkü hiç büyümeyecek olan bir çocuğum ben eşime şımarmak sırnaşmak çok hoşuma gidiyor belkide babasız büyüdüğüm içindir![]()
Aman sizde yaptık bir hata düzeltemedik 46 yaşındayım ruhum genç oldu mu![]()
yazım tarzını z46 yaşına çoluklu çocuklu yaşam için mücadele etmesi gereken bir kadından çok evde online derslerden sıkılmış bir ergen gibi
yazım tarzını z46 yaşına çoluklu çocuklu yaşam için mücadele etmesi gereken bir kadından çok evde online derslerden sıkılmış bir ergen gibi
sesli güldüm
Bak kuzum sen ve bir kaç kişinin mesajlarını okuyunca aklıma 40 küsür yıl önceki arkadaşlarım geliyor.Sen ergen falan diyince hoşuna gitti konu sahibinin![]()
Kadınlar Kulübü platformunda +18 başlığı altında cinsellikle ilgili konu var zaten. Neden burada bunu amaç edineyim?!Eski konularınıza da bakım ve sizin fake olduğunuzu düşünüyorum. Tamamen hep konunun cinselliğe gelmesi için açılmış konular
Kadın çocukları var diye yaşamasın mı?yazım tarzını z46 yaşına çoluklu çocuklu yaşam için mücadele etmesi gereken bir kadından çok evde online derslerden sıkılmış bir ergen gibi
Bende bir mazi turu yapın diye böyle yorumlar yapıyorum zaten. İyi gelir özlemişsiniz ergenliğinizi hatta orda kalmışsınızBak kuzum sen ve bir kaç kişinin mesajlarını okuyunca aklıma 40 küsür yıl önceki arkadaşlarım geliyor.
rica ediyorum biraz daha edepli yorumlar yapın!
Cumartesi günü ayrıldığınız nişanlınızı merak ettim ben, bu konuda ondan bahsetmemişsiniz. Cumartesi ayrılmışsınız, bugün salı ve siz sevgili arıyorsunuz.Kadınlar Kulübü platformunda +18 başlığı altında cinsellikle ilgili konu var zaten. Neden burada bunu amaç edineyim?!
Siz ve bir kaç kişi neden bu kadar taktınız anlamış değilim. Yıllardır bu siteyi üye olmadan takip eden birisiyim son bir kaç aydır üye profilinin karmaşık olduğunu gözlemliyorum.
burası insanların paylaşım yapmak için katılım gösterdiği bir platform içeriğe siz değil sitenin editörleri karar verir.