- 20 Mart 2008
- 141.916
- 213.822
- 1.423
- 60
Bide maydonoz oldumu tamamdır tadından yenmezKonu sahıbı büyük düşünüyor abla, kesmez onu kraker, cips,lahmacunu bulmuş limon sıksam mı sıkmasam mı dıye kararsız kalmıs![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide maydonoz oldumu tamamdır tadından yenmezKonu sahıbı büyük düşünüyor abla, kesmez onu kraker, cips,lahmacunu bulmuş limon sıksam mı sıkmasam mı dıye kararsız kalmıs![]()
![]()
25 lik çıtırlar da bu kroları bekliyordu kollarını açıp ha inşaat amelesinden filan bahsediyosa bulurlar öyle çok ne de olsa cinsel açlığın Afrikası bi ülke de yaşıyoruzÇok ayıp kblendiniz hanımefendi by..
Evde de sular kesık ıkı gundur lahmacun yemekten ımanım gevredı. Nerden cıktı bu konu ya tezgah bulasık ıcınde, mıllet lahmacun pesınde benım bebeler kaka ıcındeBide maydonoz oldumu tamamdır tadından yenmez![]()
Başka bişi derdimde burada yazmak istemiyorum mealini.25 lik çıtırlar da bu kroları bekliyordu kollarını açıp ha inşaat amelesinden filan bahsediyosa bulurlar öyle çok ne de olsa cinsel açlığın Afrikası bi ülke de yaşıyoruz
Birazda kebab yemeyi düşünsen sjskjskjsk bebelere kıyamam yaaaEvde de sular kesık ıkı gundur lahmacun yemekten ımanım gevredı. Nerden cıktı bu konu ya tezgah bulasık ıcınde, mıllet lahmacun pesınde benım bebeler kaka ıcınde![]()
![]()
![]()
yaşları tutmamışRuhu genç abla niye banlandi?
Ben hiç denk gelmedim ona yao arkadaşın genel tavrı öyle. Alıştık artık![]()
Kudurun yazmış bana da laf sokmuş giderken 15-20 yaş büyük koca adamlarla olun diye :) çok kuduruyom ya nasıl kıskandım ayyyBaşka bişi derdimde burada yazmak istemiyorum mealini.
Kebapcıyı arayıp kebap soyledık hazırda lahmacun var abla en cok ona talep oluyor kebabı coğ beklersin haa dedı tamam yolla dedım. Sanırsam pandemıden dolayı seri lahmacun atıyolar fırına nasılsa cok sıparıs gelıyor dıye. Bızım her sene ılla kı bı su kesıntısı oluyo bıktık artık. Sımdı bebeler 3 oldugu ıcın evde temız havlu dahi kalmadı. Bugun de gelmezse artık bahçeden incir yaprağı koparacam bebeleri temızlemek ıcınBirazda kebab yemeyi düşünsen sjskjskjsk bebelere kıyamam yaaa![]()
Hemen kibledin zaten,insan şunu yazarken çekinir birazcık.Kudurun yazmış bana da laf sokmuş giderken 15-20 yaş büyük koca adamlarla olun diye :) çok kuduruyom ya nasıl kıskandım ayyy![]()
bende bu soru ne zaman gelır dıye beklıyordum daha ılk sayfada karsıma cıktıBişey sormak istiyorum.bu birliktelikler de cinsellik de yaşanıyor mu acaba
Lahmacun pratik tabi at fırına 5 dakkada hazır,kebab öylemi allayıp pullanacak bide.Kebapcıyı arayıp kebap soyledık hazırda lahmacun var abla en cok ona talep oluyor kebabı coğ beklersin haa dedı tamam yolla dedım. Sanırsam pandemıden dolayı seri lahmacun atıyolar fırına nasılsa cok sıparıs gelıyor dıye. Bızım her sene ılla kı bı su kesıntısı oluyo bıktık artık. Sımdı bebeler 3 oldugu ıcın evde temız havlu dahi kalmadı. Bugun de gelmezse artık bahçeden incir yaprağı koparacam bebeleri temızlemek ıcın![]()
![]()
Kimi kibledim ben konu sahibini kibledim ya sadece erkek gibi geldi bana çünküHemen kibledin zaten,insan şunu yazarken çekinir birazcık.
Konu sahibi + başka birini kibledim.Kimi kibledim ben konu sahibini kibledim ya sadece erkek gibi geldi bana çünkü
Her sene sokagın aynı yerınde su borusu patlıyor. Her sene ılla kı ben 2-3gün susuz kalırım. Gecen sene tek bebeydı sımdı ıkızlerde olunca resmen boka bulandık desem yerıdır. Damacanaları çifter çifter söylüyorum eve. Mutfagı gormezden gelsem cocuklu ev abla banyo camasır ısı berbat oldu ev. Pazar geceden beridir su yok allahtan evı temızlemıstım. Ama bebelerle daha bi berbat olduLahmacun pratik tabi at fırına 5 dakkada hazır,kebab öylemi allayıp pullanacak bide.
Niye o kadar sürüyorki kesinti öyle .
yok ben sadece konu sahibini bu arkadaşı tanımıyom ben çok coşkulu bir hezeyanı varmış amaKonu sahibi + başka birini kibledim.
Elim gitmişken boş dönmesin dediydimyok ben sadece konu sahibini bu arkadaşı tanımıyom ben çok coşkulu bir hezeyanı varmış ama![]()