• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı Kuşakta Sevgili mi Çıtır Sevgili mi🥰

Bide maydonoz oldumu tamamdır tadından yenmez :KK70:
Evde de sular kesık ıkı gundur lahmacun yemekten ımanım gevredı. Nerden cıktı bu konu ya tezgah bulasık ıcınde, mıllet lahmacun pesınde benım bebeler kaka ıcınde :KK53: :KK70: :anne:

Birazda kebab yemeyi düşünsen sjskjskjsk bebelere kıyamam yaaa :nazar:
Kebapcıyı arayıp kebap soyledık hazırda lahmacun var abla en cok ona talep oluyor kebabı coğ beklersin haa dedı tamam yolla dedım. Sanırsam pandemıden dolayı seri lahmacun atıyolar fırına nasılsa cok sıparıs gelıyor dıye. Bızım her sene ılla kı bı su kesıntısı oluyo bıktık artık. Sımdı bebeler 3 oldugu ıcın evde temız havlu dahi kalmadı. Bugun de gelmezse artık bahçeden incir yaprağı koparacam bebeleri temızlemek ıcın :KK53: :KK70:

Kebapcıyı arayıp kebap soyledık hazırda lahmacun var abla en cok ona talep oluyor kebabı coğ beklersin haa dedı tamam yolla dedım. Sanırsam pandemıden dolayı seri lahmacun atıyolar fırına nasılsa cok sıparıs gelıyor dıye. Bızım her sene ılla kı bı su kesıntısı oluyo bıktık artık. Sımdı bebeler 3 oldugu ıcın evde temız havlu dahi kalmadı. Bugun de gelmezse artık bahçeden incir yaprağı koparacam bebeleri temızlemek ıcın :KK53: :KK70:
Lahmacun pratik tabi at fırına 5 dakkada hazır,kebab öylemi allayıp pullanacak bide.
Niye o kadar sürüyorki kesinti öyle .

yas mevzusu aslında cok kısısel soru
ben erkeklerın gec olgunlastıgını dusunuyorum cunku cogu anakuzusu olarak yetıstırılıyor cogunun oykusunde anneler kız kardesler erkegın etrafında pervane kul kole falan halıyle bu kulturde bırını ancak 50 falan paklar sahsen hıc sımarık cocuk rehabılıtasyon uzmanı olamam gormus gecırmıs aklı basında ınsan severım 34 yasımdayım esım benden 3 ay kucuk :D ben o 3 ayı bıle hıssedıyorum yanı keske soyle bır 5 yas falan buyuk olsaymıs
ha erkegın kadından buyuk oldugu ılıskıler cok mu mukemmel yooo degıl cunku erkekler genelde sımarık ve sorunlu tıpler fakat zaman asla degısmeyen bır kavram zamanla onlar sımarık ama dipçik gıbı devam ederken bız cöküyoruz metebolızma bıyolojık savas denen sey var

yoksa erkegın kucuk oldugu mutlu oldugu ılıskıler gordum gormedım degıl ama 1 tane gordum cok yok

Lahmacun pratik tabi at fırına 5 dakkada hazır,kebab öylemi allayıp pullanacak bide.
Niye o kadar sürüyorki kesinti öyle .
Her sene sokagın aynı yerınde su borusu patlıyor. Her sene ılla kı ben 2-3gün susuz kalırım. Gecen sene tek bebeydı sımdı ıkızlerde olunca resmen boka bulandık desem yerıdır. Damacanaları çifter çifter söylüyorum eve. Mutfagı gormezden gelsem cocuklu ev abla banyo camasır ısı berbat oldu ev. Pazar geceden beridir su yok allahtan evı temızlemıstım. Ama bebelerle daha bi berbat oldu :KK12: :KK14:

Back
X