Aynı Kuşakta Sevgili mi Çıtır Sevgili mi🥰

Kızlar öncelikle kendimden bahsetmem gerektiğini düşünüyorum. 46 yaşındayım bir kamu kurumunda çalışıyorum. Boşanalı 9 yıl oldu. Hareketli bir hayatım olduğu söylenemez, evden işe işten eve. Eve gelince zaten iş temposundan ve çocuklarla ilgilenmekten dermanım kalmıyor.

Son 5 yıl içerisinde ciddi ilişkilerim oldu bunlardan sadece birisine aşık olduğumu ve gerçekten sevdiğimi “ondan ayrıldıktan sonra” anladım. Benden yaşça epey küçüktü çıtırdı işte🥰

Geçen sene bu vakitlerde çalıştığım yere kredi kartı satışı yapmak üzere gelen bir beyle içerisinde bulunduğum boşluk nedeniyle tanışmış bulundum ki böyle şeyler tarzım değildir. Bir kaç ay görüştük güzel vakit geçirdik.

Gel gelelimki her ne kadar güzel vakit geçirsek aynı yaşta olduğumuz biriyle birlikte olmanın rahatlığıyla mutlu olduğumu düşünsemde bir şeylerin eksik olduğunu anladım. Mantık çerçevesinde baktığım zaman her şey tamam. Giyimine kuşamına dikkat eder, kibar sayılır. Ama onu çocuklarımla tanıştırmak istemiyorum daha önceki tecrübelerim nedeniyle. Güvenemiyorum evet kendimi emanet edebilirim ama çocuklarımı emanet edemem yıllar geçsede.

Diğer taraftan eski sevgilim aklıma geliyor onu çok ama çok seviyordum hayatımı malımı mülkümü emanet edecek kadarda sevdim. Ama beni kıskançlıkları yüzünden tüketti. Asıl bombada benden 12 yaş küçüktü. Küçüktü ama son birlikte olduğum adamdan daha olgundu daha romantikti. Diyebilirimki benim için öl desen ölürdü. Hayat tecrübesizliği ve yaşadığı Sorunlar nedeniyle beni tüketti ve sonunda ayrıldık. Çok çabaladı tekrar birlikte olmak için ama ona yol verdim ve gururum tekrar evet dedirtmedi.

yeni bir ilişkiye başlamak istiyorum. Bu pazardan karpuz seçmeye benzemez biliyorum. En azından tecrübesi olan arkadaşlardan görüş bekliyorum. Sizden yaşça küçük çıtır mı yoksa aynı yaş yada sizden yaşça büyük sevgilimi🥰
Rahat anlasmak konusmak vakit gecirmek icin 45 50. Citir erkek kac yasindadir bilemicemde 30 35 filansa maliniza mulkunuze sahip cikin bence...

Bizim ki olması gereken, ne yani sevgili uğruna koca derdi uğruna evladını düşünmeyen insanları mı haklı çıkarıcaz.
Az olalım ama böyle olalım.
Kadınlar anne olmaktan öte bir bireydir, ataerkil düzen kadınlar üzerinde baskı kuruyor bla bla. Argümanları bunlar. Biz sanki kadın düşmanıyız. Şahsen ben kadın haklarına değer verdiğim gibi aile kurumuna da çok değer veriyorum bundan da hiç pişman değilim.

Kadınlar anne olmaktan öte bir bireydir, ataerkil düzen kadınlar üzerinde baskı kuruyor bla bla. Argümanları bunlar. Biz sanki kadın düşmanıyız. Şahsen ben kadın haklarına değer verdiğim gibi aile kurumuna da çok değer veriyorum bundan da hiç pişman değilim.
Evet evet çok haklısın.
Evlat bambaşka, evladını düşünmeyen bı kadın için kadın düşmanı diyeceklerdir desinler.

Rahat anlasmak konusmak vakit gecirmek icin 45 50. Citir erkek kac yasindadir bilemicemde 30 35 filansa maliniza mulkunuze sahip cikin bence...
Ne yani malımıza mülkümüze göz diken hırsızlar dolandırıcılar iki yüzlüler 30-35 yaşındamı oluyor?🧐

Erkek 12 yaş büyük olsa, ayyy canımm erkekler zor olgunlaşır benim kocişim de 15 yaş büyük diye akıl verirsiniz. Kadının en büyük düşmanı kadın maalesef

Bu cümleler size ait değilmi? Ben yazmadım demişsiniz. Yanlışmı alıntı yaptım?

Back
X