- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.176
- 798
Nasıl ne dedikiMune'nin yazısı var yukarıda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl ne dedikiMune'nin yazısı var yukarıda![]()
Çıkın konudan dediNasıl ne dediki![]()
Nasıl ne dediki![]()
Konudan hemen çıkın hanımlar su bastı![]()
Ayy yarıldım gülmektenÇıtır olayı sadece lahmacunda gofrette falan güzel oluyor bence. Aradıgınız sey olgunluksa 45-50 bandı,ha ben heyecanı dorukta yaşamak isterim derseniz de maks. 40bandı. 12 yaş bir erkek için çok fazla. Ondan sebep kıskanclık yasanmıs dıye dusunuyorum.![]()
Hayırlı dogumlar bacım.Ayy yarıldım gülmekten
Bir an doğurcam sandım.
Allah seni de güldürsün.![]()
Beklentinize bağlı olarak cevap verilebilir buna beklentiniz nedir?Kızlar öncelikle kendimden bahsetmem gerektiğini düşünüyorum. 46 yaşındayım bir kamu kurumunda çalışıyorum. Boşanalı 9 yıl oldu. Hareketli bir hayatım olduğu söylenemez, evden işe işten eve. Eve gelince zaten iş temposundan ve çocuklarla ilgilenmekten dermanım kalmıyor.
Son 5 yıl içerisinde ciddi ilişkilerim oldu bunlardan sadece birisine aşık olduğumu ve gerçekten sevdiğimi “ondan ayrıldıktan sonra” anladım. Benden yaşça epey küçüktü çıtırdı işte
Geçen sene bu vakitlerde çalıştığım yere kredi kartı satışı yapmak üzere gelen bir beyle içerisinde bulunduğum boşluk nedeniyle tanışmış bulundum ki böyle şeyler tarzım değildir. Bir kaç ay görüştük güzel vakit geçirdik.
Gel gelelimki her ne kadar güzel vakit geçirsek aynı yaşta olduğumuz biriyle birlikte olmanın rahatlığıyla mutlu olduğumu düşünsemde bir şeylerin eksik olduğunu anladım. Mantık çerçevesinde baktığım zaman her şey tamam. Giyimine kuşamına dikkat eder, kibar sayılır. Ama onu çocuklarımla tanıştırmak istemiyorum daha önceki tecrübelerim nedeniyle. Güvenemiyorum evet kendimi emanet edebilirim ama çocuklarımı emanet edemem yıllar geçsede.
Diğer taraftan eski sevgilim aklıma geliyor onu çok ama çok seviyordum hayatımı malımı mülkümü emanet edecek kadarda sevdim. Ama beni kıskançlıkları yüzünden tüketti. Asıl bombada benden 12 yaş küçüktü. Küçüktü ama son birlikte olduğum adamdan daha olgundu daha romantikti. Diyebilirimki benim için öl desen ölürdü. Hayat tecrübesizliği ve yaşadığı Sorunlar nedeniyle beni tüketti ve sonunda ayrıldık. Çok çabaladı tekrar birlikte olmak için ama ona yol verdim ve gururum tekrar evet dedirtmedi.
yeni bir ilişkiye başlamak istiyorum. Bu pazardan karpuz seçmeye benzemez biliyorum. En azından tecrübesi olan arkadaşlardan görüş bekliyorum. Sizden yaşça küçük çıtır mı yoksa aynı yaş yada sizden yaşça büyük sevgilimi![]()
Bende bu sözüm ona gençleri anlamıyorum, nesine takıldınız çıtır kelimesinin? Çıtır Türk Dilinde günlük hayatta sıklıkla kullanılan bir kelimedir.46 yaşında bir kadına ‘ çıtır ‘ ifadesi hiç yakışmamış
Pek yaşınızın olgunluğunda değilsiniz
Konu sahibi üyelikten çıkartılmışvalla ben olgun severim
Şaka bir yana yaşa göre mi seçeceksiniz ?
Hayat görüşü , yaşam biçimi , düşünce dünyası , hayata bakışı , dini inancı , eğitimi , siyasi görüşü , medeni durumu vs vs pek çok faktör var
Hangi kişi size göre doğru kişi ise hangisinin yanında mutluysanız onunla olmanız daha doğru değil mi ?
Çıtır olan öl dese ölürdü demişsiniz ama neden ayrıldınız o zaman?
bilsem yazmazdımKonu sahibi üyelikten çıkartılmış![]()
Eve gelince is temposundan ve cocuklarla ilgilenmekten dermanim kalmiyor demissiniz sonrada " citir" sevgili istiyorsunuzKızlar öncelikle kendimden bahsetmem gerektiğini düşünüyorum. 46 yaşındayım bir kamu kurumunda çalışıyorum. Boşanalı 9 yıl oldu. Hareketli bir hayatım olduğu söylenemez, evden işe işten eve. Eve gelince zaten iş temposundan ve çocuklarla ilgilenmekten dermanım kalmıyor.
Son 5 yıl içerisinde ciddi ilişkilerim oldu bunlardan sadece birisine aşık olduğumu ve gerçekten sevdiğimi “ondan ayrıldıktan sonra” anladım. Benden yaşça epey küçüktü çıtırdı işte
Geçen sene bu vakitlerde çalıştığım yere kredi kartı satışı yapmak üzere gelen bir beyle içerisinde bulunduğum boşluk nedeniyle tanışmış bulundum ki böyle şeyler tarzım değildir. Bir kaç ay görüştük güzel vakit geçirdik.
Gel gelelimki her ne kadar güzel vakit geçirsek aynı yaşta olduğumuz biriyle birlikte olmanın rahatlığıyla mutlu olduğumu düşünsemde bir şeylerin eksik olduğunu anladım. Mantık çerçevesinde baktığım zaman her şey tamam. Giyimine kuşamına dikkat eder, kibar sayılır. Ama onu çocuklarımla tanıştırmak istemiyorum daha önceki tecrübelerim nedeniyle. Güvenemiyorum evet kendimi emanet edebilirim ama çocuklarımı emanet edemem yıllar geçsede.
Diğer taraftan eski sevgilim aklıma geliyor onu çok ama çok seviyordum hayatımı malımı mülkümü emanet edecek kadarda sevdim. Ama beni kıskançlıkları yüzünden tüketti. Asıl bombada benden 12 yaş küçüktü. Küçüktü ama son birlikte olduğum adamdan daha olgundu daha romantikti. Diyebilirimki benim için öl desen ölürdü. Hayat tecrübesizliği ve yaşadığı Sorunlar nedeniyle beni tüketti ve sonunda ayrıldık. Çok çabaladı tekrar birlikte olmak için ama ona yol verdim ve gururum tekrar evet dedirtmedi.
yeni bir ilişkiye başlamak istiyorum. Bu pazardan karpuz seçmeye benzemez biliyorum. En azından tecrübesi olan arkadaşlardan görüş bekliyorum. Sizden yaşça küçük çıtır mı yoksa aynı yaş yada sizden yaşça büyük sevgilimi![]()
Fake çıktı zaten. Zaten mümkün değildi yani, 46 yaşındaki bir annenin kuracağı cümleler değil bunlar.Eve gelince is temposundan ve cocuklarla ilgilenmekten dermanim kalmiyor demissiniz sonrada " citir" sevgili istiyorsunuz3 gunluk sizde de para varsa citir sizi idare eder ama uzun sureli bosuna hayal kurmayin ki zaten sizin eski citirda 34 yasinda hayat tecrubesi olmayan sorunlu biriymis anlattiginiza gore yani sorunlarini cozdugunde sizede bir bye derdi.
Fake zaten canımEvlatlarınızı düşünmeyip, "malınızı mülkünüzü çıtır sevgilinize emanet ederim" diyorsunuz ya. Bittiniz bende bu cümlenizden sonra.
Oturun da sizden doğma, dünyaya getirirken kendi tercihleriniz doğrultusunda doğurduğunuz evlatlarımızın geleceğini elin adamına verecek kadar kararttığınız gözlerinizi 4 açın.
50 ye dört kalmış yaşınıza ve olgunluğunuz ne ise olgunluğunuza uygun erkek arkadaş ya da eş seçin.
Var ama böyle tipler.Fake zaten canım