Aynı Kuşakta Sevgili mi Çıtır Sevgili mi🥰

Ruhu genç abla niye banlandi?
Dayamadı bize :KK53:
Her sene sokagın aynı yerınde su borusu patlıyor. Her sene ılla kı ben 2-3gün susuz kalırım. Gecen sene tek bebeydı sımdı ıkızlerde olunca resmen boka bulandık desem yerıdır. Damacanaları çifter çifter söylüyorum eve. Mutfagı gormezden gelsem cocuklu ev abla banyo camasır ısı berbat oldu ev. Pazar geceden beridir su yok allahtan evı temızlemıstım. Ama bebelerle daha bi berbat oldu :KK12: :KK14:
Fena olmuş bide çocuklarda olunca dahada zor olur.
Bir an önce gelirde biter bu eziyet.
ayy bu gunun de safozu ben mı oldum cıddı cıddı oturdum konuya yazdım fake cıktı
Nasıl böyle tongaya bastın sen öyle:))

Yeni evlendim ben Eylül sonu ünlü değil eşim :) ünlü sevgililerim oldu ama 2 adet :) gerçi öyle çok ünlüde değiller bana göre
Ahahhaha demek ki sevgili olduğunuz dönemden aklımda kalmış, ünlü ama çok göz önünde değildi evet 🤭 yalnız onun eşi de sizi andırdığı için ben siz sandım zaar 🙈 gerçi siz ondan daha güzelsiniz 🥳

Arkadaslar biri cinsellik var mi iliskinizde diye sormuş kadina. Ne munasebetse bu soru
E heralde demis üye. Begenmedim ve kizgin yemiş. Merak ettim dogrusu baskasinin seks yapmasinin neyini begenmemis ve kizmis olabilirsiniz?
Kimene yahu.

Konu sahibi bu kadar yuzeysel ask iliskileri mi olur allasen. Takilmalik ariyorsun belli ki e bunu sormana gerek mi var? Hangini stiyorsan o dur yani.

Ahahhaha demek ki sevgili olduğunuz dönemden aklımda kalmış, ünlü ama çok göz önünde değildi evet 🤭 yalnız onun eşi de sizi andırdığı için ben siz sandım zaar 🙈 gerçi siz ondan daha güzelsiniz 🥳
oo o evli die bahsettiğin çok eski ya kaç sene önceydi çok ciddi bi ilişkimiz olmamıştı zaten eşi güzel evet ama hiç benzemiyoruz yaw teşekkür ederim :)

Back
X