- 26 Ekim 2007
- 1.178
- 96
- 163
- Konu Sahibi ReinedelAmour
-
o zaman onu terkedebileceğini bilmeli git evden davanı aç bak nasılda kapanacak ayaklarına,eğer ki niyetleri bunu yapmak değilse..
abisinin evlendiğini bir karısı oldğunu kararları karı koca ortak alması gerektiğini ve hala abisinin küçük kız kardeşi modundan çıkamamış görümceniz...terbiyesize bak seni ilgilendirmez istediğim yere giderim demiş...
heyy hatun gittiğin kişi benim kocam farkındamısın diyemedin mi, ben olsam orda bozum ederdim onu...
salaklık bende . diyemedim. Amacım kötü görünmemekti tabi. Ama olan bana oluyor. ailecek üzerime bir üstünlük baskısı kurmuşlar. Eşim zaten benim tarafımı tutmuyor. Çıldırıcam. hepsini terk etmek istiyorum.
abisinin evlendiğini bir karısı oldğunu kararları karı koca ortak alması gerektiğini ve hala abisinin küçük kız kardeşi modundan çıkamamış görümceniz...terbiyesize bak seni ilgilendirmez istediğim yere giderim demiş...
heyy hatun gittiğin kişi benim kocam farkındamısın diyemedin mi, ben olsam orda bozum ederdim onu...
Gorumcene acikca seviscegimiz zaman gozunu kaparsin o zaman dedin mi tatil mevzusunda? Meseleyi biraz edepsizlige vurman lazim. Kibar kibar ne dicem diye dusunursen yerler seni.terbiyesiz insanlar ya.
ne desem bilemedim tez elden görümcene bi koca bul defet başından:)
yani bilemedim bu kadar abiye düşkünlük çok saçmaInsallah evlenir de kurtulur valla.
eşiniz suçlu.sizden izinsiz otel odasına nasıl kardeşini alır o zaman o odaya siz de annenizi alın görsün.o ne yaparsa siz de misilleme yapın
eşiniz suçlu.sizden izinsiz otel odasına nasıl kardeşini alır o zaman o odaya siz de annenizi alın görsün.o ne yaparsa siz de misilleme yapın
yani bilemedim bu kadar abiye düşkünlük çok saçma
koca lazım bu görümceye:)
görümceniz çok düşüncesiz
Ne kadar utanmaz bir gorumce.. Evli degil anlasilan gorumceniz. Kendi evlendiginde onun gorumcesi ayni seyi yapsa kesin rezillik cikartirdi. Ben sizin yerinizde olsam cidden kavga cikarirdim. Esinizin yanina yurtdisina kendi neden gitmek istiyor oyle olsa sizin onla gitmeniz mantikli hem .. ayrica esinize bu durumdan rahatsizliginizi bahsettiniz mi. O ne diyor?(yorumlari okumadan cevap yazdim)
Ahahaa ayni benim gorumcem :))izinsiz odaya almadı.
ben de aynı fikirdeyim. Ama kendisi kolay kolay koca bulacak kapasitede değil. Kimseyi beğenmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?