Aynı odada bizimle uyumak istedi

salaklık bende . diyemedim. Amacım kötü görünmemekti tabi. Ama olan bana oluyor. ailecek üzerime bir üstünlük baskısı kurmuşlar. Eşim zaten benim tarafımı tutmuyor. Çıldırıcam. hepsini terk etmek istiyorum.

onlar üstünlük kurmaya çabalasınlar her daim devam etsinler, ama sen buna takılma, senin takılacağın konu senin artık o adamın karısı olduğu kaidesini onların gözüne sokman lazım... gerek iyilikle, gerek kötülükle...
unutma iyi laftan anlamayana, anladığı dilden konuşmasını bileceksin...yoksa onlar galip sen mağlup olursun ki mağlup olan gelin de her zaman ezilmeye mahkum olur...üç beş günlük bir sabır değil bu, ömür boyu sürecek bir evlilik için kendini ikinci sınıf insan moduna sokmalarına izin verme.... gerekirse ters yüzünü çevireceksin, ve asla unutma mesafe her zaman iyidir...mesafeni koru...görümce hanfendinin de bir an önce abisine parazitlik etmeyi bırakması lazım... bunu bırakması da senin elinde...kötü olurum diye çekiniyorsun sanırım, ama unutma ki iyi olayım sevileyim derken ezilip gidiyorsun haberin yok.... bence artık ipleri ele almanın zamanı gelmiş de geçiyor bile...

Çok edepsiz biriyimiş. Edepsizce yanıt verdi. Eşim o mesajını okudu ve aranıza girmeye niyetim yok dedi çekildi aradan. eşime daha da büyük nefretim var. okurken sırıtarak okudu sanki benim kardeş eşime koymuş lafı der gibi. Yine sinirlendim. Bu gece cinayet var.

Gorumcene acikca seviscegimiz zaman gozunu kaparsin o zaman dedin mi tatil mevzusunda? Meseleyi biraz edepsizlige vurman lazim. Kibar kibar ne dicem diye dusunursen yerler seni.terbiyesiz insanlar ya.

Canım bende nedense böyle hazırcevap kibarlıklar pek olmuyo. Ya patlayıp sinirleniyorum, ya da kibarlığımı koruyorum. Arası yok bende maalesef.

eşiniz suçlu.sizden izinsiz otel odasına nasıl kardeşini alır o zaman o odaya siz de annenizi alın görsün.o ne yaparsa siz de misilleme yapın

izinsiz odaya almadı.
yani bilemedim bu kadar abiye düşkünlük çok saçma
koca lazım bu görümceye:)

ben de aynı fikirdeyim. Ama kendisi kolay kolay koca bulacak kapasitede değil. Kimseyi beğenmiyor.

Ne kadar utanmaz bir gorumce.. Evli degil anlasilan gorumceniz. Kendi evlendiginde onun gorumcesi ayni seyi yapsa kesin rezillik cikartirdi. Ben sizin yerinizde olsam cidden kavga cikarirdim. Esinizin yanina yurtdisina kendi neden gitmek istiyor oyle olsa sizin onla gitmeniz mantikli hem .. ayrica esinize bu durumdan rahatsizliginizi bahsettiniz mi. O ne diyor?(yorumlari okumadan cevap yazdim)

Topik içerisinde benzer soruları cevapladım canım.

Evet okudum bir cogunu. Asil problem sizin esiniz malesef. Acikcasi boyle bir durumda kotu gelin durumuna dusmek ya da kotu gorunmek bile umruma gelmez. Neden ben uzuleyim ki. Cogu arkadasin tavsiyesini dinleyin.Esinize bir gozdagi vermeniz lazim. Ozaman gerisi corap sökugu gibi gelir. Asil niyetleri neymis. Bizimde gelinimiz var.ben de gorumceyim. Evli degilim. Zaten arkadas gibiyiz. Ama sizin gorumcenin derdi baska. Sizi kiskaniyor olabilir ya da abisini sizinle de paylasmak istemiyor olabilir. Bir insan bu kadar dusuncesiz olamaz. Ar astari mi yirtilmis.cok sinirlendim ya.insallah kendi gibi bir gorumce ona denk gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…