- 26 Ekim 2007
- 1.178
- 96
- 163
- Konu Sahibi ReinedelAmour
-
Çok garip bir durum ya görümcenizin düşüncesizliği zaten içler acısı hadi onu geçtim. Eşinizin bu durumla sizi başbaşa bırakması daha kötü. Kendisinin ablasına hayır gelme ben oraya gezmeye değil sınav için gidiyorum demesi lazım. Ya da gezmeye gideceksen yanlış adam seçtin başkasıyla git demesi lazım. Sizinle aynı odada kalma durumuna da sert bir şey söylemeli ki utansın. Farkında isen biz evliyiz ve tatilde yanlız kalmak istiyoruz bir itirazın var mı gibi. Ay çok sinir oldum görümcene ya ama eşin ses çıkarmazsa hak verirse sen de kötü gelin olur çıkarsın. Bence kesinlikle haklısın kibar bir şekilde ağzının yapını ver.
nasıl aynı odada kalmak ?? o may gattt
bence masaya yumrugunu vurma direk eşine geçir o yumrugu !
burda bir terslik yokmu ? Benim değer yargıma kimse sahip değil ? Ne eşim önemsiyor ne görümce. Valizleri alıp başka bir hotele gidip tek başına keyifli tatil yapmak en güzel cezadı. Neden yapmadım acep ? Yine fedakarlık. Aman ortam bozulmasın, aman idare et vs. Olan hep ama hep bana oluyor ama...
CANIM EŞİNE REST CEKME OLAYI DEĞİL EŞİNİN AİLESİNE DUR DEME OLAYINI KAVRATMAYA ÇALIŞ..artık bambaşka bir tavırdayım. bitti 4 senedir pembe düşler sokağı. Benim tatilime ölse geberse gelemez. Eşime de resti zaten geçen sene çektim bu konuda. Bu sene de yurt dışına gitmesine engel olacağım. Eşimin tercihi. Ya kardeşini pohpohlamayı tercih eder, ya da karısını dinler. Dinlemezse kapı orda.... güle güle...
CANIM EŞİNE REST CEKME OLAYI DEĞİL EŞİNİN AİLESİNE DUR DEME OLAYINI KAVRATMAYA ÇALIŞ..
Vuramamışım haklısın ... artık vurma zamanıAynı oda da kalmanız çok saçma.. Sonuçta siz karı kocasınız.. Karı koca ilişkiye gireceğiniz zaman napıcak sizi mi izlicekk alkış mı tutacak.... Adam yurt dışında sınav derdinde, görümceniz tatil derdin de ama eşinizz düşüncesizin biri olduğu için bu duruma izin verdiği için her şeye balıklama atlaması normal yanii..Elinizi tam yumruk vuramamışsınız bence...
Evlenmeden önce de düşkünlermiş anladığım kadarı ileallah yardimcin olsun ne diyeyim.
siz evlenmeden once de bu kadar duskunler miydi birbirlerine,
sanmiyorum onceden de boyle olsun,erkek ailesinin ogullari evlendikten sonra klasik tavirlari iste.
biz vardik hep biz var olacagiz,sen kimsin,seni siler ama bizi silemez vs vs.
nefret ettiriyorlar ya yazik!!!
Evet hak veriyor ama garip bir tavir icerisinde. Kardesine hayir demesini bilmiyor.Eşimle de çok net konuştum demişsinizya, yani bu duruma tepkisi cewabı ne ben onu merak ettim.. Size hak veriyor mu?
Ben de şimdi kendime hayran kaldim :)sabrına hayran kaldım
Acik bi şekilde esinle konus
Konuyu sadece esin hallederim senin cabalarin ters teper..
Benimdr kv balayi dahil olmak üzere her tatil imizde bizimle ayni odada kalmak ister..[/QUOTE]
Oha oha
Dediğinizi yaptım biliyormusunuz ? ilk defa yumruğumu masaya vurdum ve yeter dedim. Görümcemle de konuştum. ( saygısız bir yanıt aldım, istediğim yere giderim, seni ilgilendirmez dedi ) eşimle de görüştüm.
Ana sorun, eşimin ailesinin yanında bana sahip çıkmaması. Şimdilik eşimin ailesinin evine gitmeyi artık redd ediyorum.
üstelik komik olan da ne biliyormusunuz ? Ben çalışan eve para getiren bir kadınım ! Sözüm geçmesi lazım normalde. Sülalecek etkisiz özne gibi davranıyorlar bana.
is kocanda biter.. o bsy demezse, sen hakliyken sirret gelin olursunCanım bana evli bir çiftin yanında ek bir yatakla hotelde aynı odada kalmak istemesi absürd geliyor. 3 kuruş daha az para vericem diye evli bir çiftin özel mahrem hayatını istila etmek hiç hoş değil. Ben 360 gün işyerinde dirsek çürütüp çalışıp 360 gün boyunca yüzünü gördüğüm insanları tatilimde görmek istemiyorum. Benim anlayışım bu.
görümcenin ne işi var orda sen dururken onu anlamadım madem biri gidecek o da sensin sen git tatil yap eşin eğitimini yapsın.. eşin sessiz kalmamalı bu duruma bence sen de tabi ki..Kızlar fikirlerinizi merak ediyorum. Benim sorunum eşim ve ailesinin bana olan tutumu ya da tutumsuzluğu mu desem ?
Evlendiğimden beri her türlü mevzuda sanki ben yokmuşum gibi, sadece eşim varmış gibi sohbet etmeleri.
Her tatil fırsatında görümcemin yanımızda gelmek istemesi ve bunu yaparken emrivaki yapmaları.
Son tatilimizde görümcemin aynı hotel odasında bizimle kalmak istemesi.
Şimdi de eşim önemli bir sınav vermek üzere yurt dışına eğitime gidiyor. Bu eğitimin masrafları bize ait ve çok çok yüksek. Yine aynı görümce eşimin yanında gidecekmiş. Tatil yapacakmış. Eşimin konsantrasyonunu bozmaya gidiyor yani.
Benim bu modern olduğunu düşündüğüm beynim artık durdu ve anlayamıyor bu durumu. Siz anladınızmı ?
Canım son bir güncel gelişme yazdım gördünmü ?görümcenin ne işi var orda sen dururken onu anlamadım madem biri gidecek o da sensin sen git tatil yap eşin eğitimini yapsın.. eşin sessiz kalmamalı bu duruma bence sen de tabi ki..
is kocanda biter.. o bsy demezse, sen hakliyken sirret gelin olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?