Aynı odada bizimle uyumak istedi

zaten eşimin ailesine gidiyorum. İlla bir kavgaları oluyor. Ağzımı açıp fikir beyan etsem, kötü gelin oluyorum. Onların o kavgalı ortamında susmak ne mümkün. İnsan geriliyor. Artık gitmiyorum. Bayramdan bayrama. o kadar. Bitti. Amin.

nasıl aynı odada kalmak ?? o may gattt
bence masaya yumrugunu vurma direk eşine geçir o yumrugu !

burda bir terslik yokmu ? Benim değer yargıma kimse sahip değil ? Ne eşim önemsiyor ne görümce. Valizleri alıp başka bir hotele gidip tek başına keyifli tatil yapmak en güzel cezadı. Neden yapmadım acep ? Yine fedakarlık. Aman ortam bozulmasın, aman idare et vs. Olan hep ama hep bana oluyor ama...

sabrına hayran kaldım

CANIM EŞİNE REST CEKME OLAYI DEĞİL EŞİNİN AİLESİNE DUR DEME OLAYINI KAVRATMAYA ÇALIŞ..

CANIM EŞİNE REST CEKME OLAYI DEĞİL EŞİNİN AİLESİNE DUR DEME OLAYINI KAVRATMAYA ÇALIŞ..

yani resti çekme derken, ailesine dur demesi gerektiğini izah etmeye çalışıyorum senin de dediğin gibi. Ne zor işler bunlar. Hep onun duymak istemediklerini söylemek zorunda kalmak beni de geriyor. Bi de ben öyle sakince konuşabilen bi tip de değilim.

Bir görümce adayı olarak yazmak istedim.Görümceniz tam bir düşüncesiz.Hatta hastalıklı oldugunu düşünüyorum.20 yaş üstü bir insan nasıl böyle bencilce bir düşünce içinde olabilir anlayamıyorum.Evli ve tatilde bir çiftin yapabileceği şeyleri tahmin etmesi gerekiyor.Düşüncesizliğin ötesinde bir şey bu.Eşinize de şaşırdım.Allah yardımcınız olsun çok zor.

allah yardimcin olsun ne diyeyim.
siz evlenmeden once de bu kadar duskunler miydi birbirlerine,
sanmiyorum onceden de boyle olsun,erkek ailesinin ogullari evlendikten sonra klasik tavirlari iste.
biz vardik hep biz var olacagiz,sen kimsin,seni siler ama bizi silemez vs vs.
nefret ettiriyorlar ya yazik!!!

Vuramamışım haklısın ... artık vurma zamanı

Evlenmeden önce de düşkünlermiş anladığım kadarı ile

Bu tarz gorumceler beni fitik eder. yahu abini seviyorsun anladik ama evli o adam artik. karisi var. bunu bir turlu kafalari basmiyor. hadi zornlu yaninizda kalir birsey demem ama tatilde sizinle ayni odada kalmak istmeke abisinin yanina gitmek filan sinir bozmak icin birebir. allah sabir versin. arada bir bozun mesafe koyun.

Kızlar konunun sahibiyim ve bir gelişme söz konusu. Konuyla alakalı ne yaptığımı anlatayım. Eşimle bu olayın meydana geldiği dönem oturup konuştum.

Dedim ki, bundan böyle asla kardeşinle beni aynı ortama sokma. Çünki artık kendisinin arsız ve saygısız olduğuna dair kanaat getirdim. akıl işi mi ki seninle yurt dışına gelmesi sen eğitimde iken diye eşime sordum. Değil diye o da hemfikir oldu. O halde ağzını katır mı tepti de susuyorsun dedim. Herkes heryere her zaman giremez, gelemez ! dedim.

Eşime kesin kesin kararlı olduğumu gösterdim. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil saymak zorunda diyorduk. An itibarı ile kardeşine saygı duymamı bekleme dedim.

Bundan böyle beni asla aynı ortama sokma. Annengillere de ayda 1 defa gelmem kafi dedim. Eşim yurt dışına gitti. Ve görümcem burda. Yani ben kazandım.

Olur da yanlışlıkla görümce yine de giderse, bu elbet kulağıma gelecek. O zaman herkes kendisine ölümlerden ölüm beğensin. Bunun da herkes farkında diye tahmin ediyorum.

Bazı şeylere zamanında DUR demediğime pişmanım. kötü olmak istemedim. Ne kazanacaktım bundan ? Keşke daha evvel kötü olaydım. En azından kafam rahat gezerdim.

Esimin kuzeninin dugunu icin sehir disina gittik. Oldukca kalabalik bir sekilde. Oncesinde bana esimin teyzesinin bizim odada kalacagini soylediler. Ben de bunu esimle paylastigimda, gelmiyoruz siz gidin diye tepkisini koydu. Biz balayina bile gitmedik. Birlikte ilk kez evimiz disinda bir yerde kalacaktik. Sonra ne oldu bittiyse odada 3.yatak vardi ama biz kocamla basbasa kaldik. Teyzeye bi odada yer buldular..

Canim calisip eve para getirmen

Seni sana saygi duymalarini sagliyacak buyuk bir etken degil

Nice ev hanimlari var bas taci

Is karsi tarafta bitiyor

Insan olsalar zaten ogullari seni sevdigi icin

Seni sever saygi duyarak iclerine alirlar

Madem onlardan birsey goremiyorsun

Sende tavrini koymalisin

is kocanda biter.. o bsy demezse, sen hakliyken sirret gelin olursun

görümcenin ne işi var orda sen dururken onu anlamadım madem biri gidecek o da sensin sen git tatil yap eşin eğitimini yapsın.. eşin sessiz kalmamalı bu duruma bence sen de tabi ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…