Aynı odada bizimle uyumak istedi

Gorumceyle ayni odada tatil miiii ! Daha neler....basligi okuyunca sandim ki minik bir kiziniz var ve kendi odasinda degil de sizinle uyumak istiyor sandim... Gorumceniz biraz haddini bilsin. Bilmiyosa bildirin....

Canım net ol eşine karşı ailesine karşı eşinden de net olmasını iste.. namahrem özel hayat bunu anlaması zor olacak görümcenin yaşayınca anlar diyeceğim ama o zamana kadar siz tükenirsiniz.. Allah yardımcınız olsun..

görümcenin tek derdi kendisi. çok bencil. gördüğüm en bencil insan. sadece kendini düşünüyor.

artık bambaşka bir tavırdayım. bitti 4 senedir pembe düşler sokağı. Benim tatilime ölse geberse gelemez. Eşime de resti zaten geçen sene çektim bu konuda. Bu sene de yurt dışına gitmesine engel olacağım. Eşimin tercihi. Ya kardeşini pohpohlamayı tercih eder, ya da karısını dinler. Dinlemezse kapı orda.... güle güle...

Ben evli değilim ama yorum yapmak istedim :)
Burada eşine söz düşüyor seni umursamadıkları için sen ne desen bir düzelme olamaz. Ama eşinle konuş bu konudan rahatsız olduğunu söyle ve sizin ile ilgili bir şey sorulduğunda, ikinize değil de eşine soruyorlarsa eşin orada tamam biz bir düşünelim eşime de sorayım ister mi demesi lazım bu bir kaç kez olduğunda biraz düzelme olabilir. Ve bu seyahat konusunda da eşin bu önemli bir seyahat tatil yapmak için gitmiyorum gelmesen iyi olur demeli.

çok haklısınız. tespitiniz çok doğru

Kıskanıyor diye size hayatı zehir etmeye hakkı yok ki. Ses etmezseniz bi dahakine ortanıza yatim ben derse görürsünüz :)

evet buna hakkı yok ve ona haddini bildirme zamanı geldi. eşimle konuştum. Asla asla seninle yurt dışına gelmicek, istemiyorum dedim. Ben zaten konuşucam onunla, gelmesin, senle aynı fikirdeyim dedi sonunda. Daha 1 ay var. Dananın kuyruğu kopacakmı nolcak görücez..

en güzeli eşinin konuşması .
daha önce de yazmıştım ya 2 cümle ile susturur kardeşini.
sen yüzgöz olma.
had bilmeyene bildireceksin.kardeş ta olsa böyle.

en güzeli eşinin konuşması .
daha önce de yazmıştım ya 2 cümle ile susturur kardeşini.
sen yüzgöz olma.
had bilmeyene bildireceksin.kardeş ta olsa böyle.

kocanız beceremiyorsa hayır demeyi, maşayı elinize almanız gerekebilir. 4 senedir bu hatuna karşı susuyorum. eşimle de bir sonuç alamadım. Kısacası insanım. tutamadım artık kendimi.

kocanız beceremiyorsa hayır demeyi, maşayı elinize almanız gerekebilir. 4 senedir bu hatuna karşı susuyorum. eşimle de bir sonuç alamadım. Kısacası insanım. tutamadım artık kendimi.
haklısın.insan bazen mecbur kalabiliyor.
benzer durumları yaşadım.
karışmamam gerekn şeylere karışmak zorunda kaldım.
söylememem gerekn şeyleri de söyledim yeri geldi.
çünkü üzerine vazife olan kişi susuyor ve sen bir noktadan sonra yeter artık diyorsun.
ama üzülen gerilen kötü olan sen oluyosun kimi zaman.
4 sene de çekilmez böyle bir dengesiz ya.
ne cüretle yurtdışına filan sarkıyor bu kız böyle.kim ödeyecek masrafını,kv kp bişey demiyo mu bu kıza.

Çok garip bir durum ya görümcenizin düşüncesizliği zaten içler acısı hadi onu geçtim. Eşinizin bu durumla sizi başbaşa bırakması daha kötü. Kendisinin ablasına hayır gelme ben oraya gezmeye değil sınav için gidiyorum demesi lazım. Ya da gezmeye gideceksen yanlış adam seçtin başkasıyla git demesi lazım. Sizinle aynı odada kalma durumuna da sert bir şey söylemeli ki utansın. Farkında isen biz evliyiz ve tatilde yanlız kalmak istiyoruz bir itirazın var mı gibi. Ay çok sinir oldum görümcene ya ama eşin ses çıkarmazsa hak verirse sen de kötü gelin olur çıkarsın. Bence kesinlikle haklısın kibar bir şekilde ağzının yapını ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…