- 17 Kasım 2011
- 6.645
- 547
- 148
- Konu Sahibi ReinedelAmour
-
Gorumceyle ayni odada tatil miiii ! Daha neler....basligi okuyunca sandim ki minik bir kiziniz var ve kendi odasinda degil de sizinle uyumak istiyor sandim... Gorumceniz biraz haddini bilsin. Bilmiyosa bildirin....
valla benimde aklıma geldi :) hatta görümce evlenince sende eşinle beraber onların balayına eşlik edin
Canım net ol eşine karşı ailesine karşı eşinden de net olmasını iste.. namahrem özel hayat bunu anlaması zor olacak görümcenin yaşayınca anlar diyeceğim ama o zamana kadar siz tükenirsiniz.. Allah yardımcınız olsun..
Görümcecim istersen kocamın koynuna da sen gir derdim ben eşimin yanında :) onlarda ot değildir herhalde anlar
Canım net ol eşine karşı ailesine karşı eşinden de net olmasını iste.. namahrem özel hayat bunu anlaması zor olacak görümcenin yaşayınca anlar diyeceğim ama o zamana kadar siz tükenirsiniz.. Allah yardımcınız olsun..
ah ne diyim ben... beni kıskanıyor. hem de çok fazla. Abisini elinden aldım gibi hissediyor herhalde.
Ben evli değilim ama yorum yapmak istedim :)
Burada eşine söz düşüyor seni umursamadıkları için sen ne desen bir düzelme olamaz. Ama eşinle konuş bu konudan rahatsız olduğunu söyle ve sizin ile ilgili bir şey sorulduğunda, ikinize değil de eşine soruyorlarsa eşin orada tamam biz bir düşünelim eşime de sorayım ister mi demesi lazım bu bir kaç kez olduğunda biraz düzelme olabilir. Ve bu seyahat konusunda da eşin bu önemli bir seyahat tatil yapmak için gitmiyorum gelmesen iyi olur demeli.
Kıskanıyor diye size hayatı zehir etmeye hakkı yok ki. Ses etmezseniz bi dahakine ortanıza yatim ben derse görürsünüz :)
en güzeli eşinin konuşması .evet buna hakkı yok ve ona haddini bildirme zamanı geldi. eşimle konuştum. Asla asla seninle yurt dışına gelmicek, istemiyorum dedim. Ben zaten konuşucam onunla, gelmesin, senle aynı fikirdeyim dedi sonunda. Daha 1 ay var. Dananın kuyruğu kopacakmı nolcak görücez..
en güzeli eşinin konuşması .
daha önce de yazmıştım ya 2 cümle ile susturur kardeşini.
sen yüzgöz olma.
had bilmeyene bildireceksin.kardeş ta olsa böyle.
haklısın.insan bazen mecbur kalabiliyor.kocanız beceremiyorsa hayır demeyi, maşayı elinize almanız gerekebilir. 4 senedir bu hatuna karşı susuyorum. eşimle de bir sonuç alamadım. Kısacası insanım. tutamadım artık kendimi.
Çok garip bir durum ya görümcenizin düşüncesizliği zaten içler acısı hadi onu geçtim. Eşinizin bu durumla sizi başbaşa bırakması daha kötü. Kendisinin ablasına hayır gelme ben oraya gezmeye değil sınav için gidiyorum demesi lazım. Ya da gezmeye gideceksen yanlış adam seçtin başkasıyla git demesi lazım. Sizinle aynı odada kalma durumuna da sert bir şey söylemeli ki utansın. Farkında isen biz evliyiz ve tatilde yanlız kalmak istiyoruz bir itirazın var mı gibi. Ay çok sinir oldum görümcene ya ama eşin ses çıkarmazsa hak verirse sen de kötü gelin olur çıkarsın. Bence kesinlikle haklısın kibar bir şekilde ağzının yapını ver.Canım bana evli bir çiftin yanında ek bir yatakla hotelde aynı odada kalmak istemesi absürd geliyor. 3 kuruş daha az para vericem diye evli bir çiftin özel mahrem hayatını istila etmek hiç hoş değil. Ben 360 gün işyerinde dirsek çürütüp çalışıp 360 gün boyunca yüzünü gördüğüm insanları tatilimde görmek istemiyorum. Benim anlayışım bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?