- 7 Aralık 2012
- 416
- 248
- 63
- Konu Sahibi ReinedelAmour
-
Kızlar fikirlerinizi merak ediyorum. Benim sorunum eşim ve ailesinin bana olan tutumu ya da tutumsuzluğu mu desem ?
Evlendiğimden beri her türlü mevzuda sanki ben yokmuşum gibi, sadece eşim varmış gibi sohbet etmeleri.
Her tatil fırsatında görümcemin yanımızda gelmek istemesi ve bunu yaparken emrivaki yapmaları.
Son tatilimizde görümcemin aynı hotel odasında bizimle kalmak istemesi.
Şimdi de eşim önemli bir sınav vermek üzere yurt dışına eğitime gidiyor. Bu eğitimin masrafları bize ait ve çok çok yüksek. Yine aynı görümce eşimin yanında gidecekmiş. Tatil yapacakmış. Eşimin konsantrasyonunu bozmaya gidiyor yani.
Benim bu modern olduğunu düşündüğüm beynim artık durdu ve anlayamıyor bu durumu. Siz anladınızmı ?
eşi dur demedikten sonra bu görümce durmaz.
yüz verene bakacaksın.
koskocaman yetişkin bir insan evli bir çiftin yanında otel odasında konaklamayı nasıl talep edebilir.
bu ne hadsizlik ve şımarıklık.
"ben abime her istediğimi yaptırırım bak gör" moduna geçmiş.
eşinin onu içinde bulunduğu kafadan silkeleyerek çıkarması bir iki cümlesine bakar esasen.
bu görümce yurtdışına giderse masraflar sizden çıkacak anladığım kadarıyla.
artık bu kadarına da pes.
acilen evlenmesi lazım bence:))Aynen pes. Ve ben bu insanla aynı şehirde yaşıyorum. Ömür boyu peşimde olacak. Uzak durmak istesem nasıl durabilirim ? İlla çıkacak karşıma bir gün..... Eşime de anlatmam lazım bunu.
eşim ben ve görümcem hotel resepsiyonundayız. hotel odası bakıyoruz. aynı odada kalabilirsem sizinle birlikte kalırım, ayrı odada kalmam icap ediyorsa bugün giderim dedi. Eşime baktım. Tepkisiz. Odanın fiyatlarını pahalı buldu. hotelden çıktık. Astı suratını bizim kız. Çektim eşimi kenara. Aynı odada kalıcaz demekle ne demek istiyor ? Eğer sen de onunla kalacaksan ver arabadan eşyaları ben gidiyorum dedim. Bana uzaylı gibi davrandı eşim. Tepkimi anlayamadı. O kardeşim, nolcak gözüyle bakıyor.
Insallah evlenir de kurtulur valla.
valla benimde aklıma geldi :) hatta görümce evlenince sende eşinle beraber onların balayına eşlik edin
Canım bana evli bir çiftin yanında ek bir yatakla hotelde aynı odada kalmak istemesi absürd geliyor. 3 kuruş daha az para vericem diye evli bir çiftin özel mahrem hayatını istila etmek hiç hoş değil. Ben 360 gün işyerinde dirsek çürütüp çalışıp 360 gün boyunca yüzünü gördüğüm insanları tatilimde görmek istemiyorum. Benim anlayışım bu.
Kızlar fikirlerinizi merak ediyorum. Benim sorunum eşim ve ailesinin bana olan tutumu ya da tutumsuzluğu mu desem ?
Evlendiğimden beri her türlü mevzuda sanki ben yokmuşum gibi, sadece eşim varmış gibi sohbet etmeleri.
Her tatil fırsatında görümcemin yanımızda gelmek istemesi ve bunu yaparken emrivaki yapmaları.
Şimdi de eşim önemli bir sınav vermek üzere yurt dışına eğitime gidiyor. Bu eğitimin masrafları bize ait ve çok çok yüksek. Yine aynı görümce eşimin yanında gidecekmiş. Tatil yapacakmış. Eşimin konsantrasyonunu bozmaya gidiyor yani.
Benim bu modern olduğunu düşündüğüm beynim artık durdu ve anlayamıyor bu durumu. Siz anladınızmı ?
ay ne saçma bbişey ya ne münasebet aynı odada kalmak ne ya? görümceniz de amma değişikmiş valla allah sabır versin.Kızlar fikirlerinizi merak ediyorum. Benim sorunum eşim ve ailesinin bana olan tutumu ya da tutumsuzluğu mu desem ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?