Aynı odada bizimle uyumak istedi

Görümcen hasta galiba. Kafayı yemiş. Çocuk gibi aynı odada kalmak istemek ne demek! Hiç yüz vermeye gelmeyen insan tipi. Mümkün olduğunca uzak durmak lazım. Ne insanlar var ya. Kendi evlense, görümcesi odasında kalmak istese ne yapar acaba?? Gerçekten komik. Şaka yapıyorsun herhalde derdim ben olsam.

eşi dur demedikten sonra bu görümce durmaz.
yüz verene bakacaksın.
koskocaman yetişkin bir insan evli bir çiftin yanında otel odasında konaklamayı nasıl talep edebilir.
bu ne hadsizlik ve şımarıklık.
"ben abime her istediğimi yaptırırım bak gör" moduna geçmiş.
eşinin onu içinde bulunduğu kafadan silkeleyerek çıkarması bir iki cümlesine bakar esasen.
bu görümce yurtdışına giderse masraflar sizden çıkacak anladığım kadarıyla.
artık bu kadarına da pes.

Aynen pes. Ve ben bu insanla aynı şehirde yaşıyorum. Ömür boyu peşimde olacak. Uzak durmak istesem nasıl durabilirim ? İlla çıkacak karşıma bir gün..... Eşime de anlatmam lazım bunu.

Aynen pes. Ve ben bu insanla aynı şehirde yaşıyorum. Ömür boyu peşimde olacak. Uzak durmak istesem nasıl durabilirim ? İlla çıkacak karşıma bir gün..... Eşime de anlatmam lazım bunu.
acilen evlenmesi lazım bence:))
mümkünse de başka şehire gelin giderse sorun büyük oranda çözülür.kendine ait bir hayatı olmadığı sürece
sizin evlilik hayatınız üzerinden kendine bir hayat kırpmaya devam edecektir.

Allah sabır versin siz görümceyi evlatlık almışsınız ben olsam kırılıp üzülmesi umrumda olmaz çoktan resti çeker bi çık git hayatımızdan derdim okurken içim sıkıldı

Senin işin çok zor.
Keşke baştan pasif kalmasaydın.
Eşinin de hoşuna gidiyor galiba kardeşinin sizle aynı odaya yerleşmesi, ailesinin seni adam yerine koymaması.
Ben adam yerine konulmadığım yere kesinlikle gitmezdim.

Bence tek bir sorumlu varsa oda eşinizdir. Aynıı oda da kalmanız kadar saçma bişey yok onu görümcenize siz değil eşinizin tatlı bir dille söylemesi lazım

Eşinizi sömürmeye, iyi niyetini suistimal etmeye alışmışlar..
Allah akıl fikir versin..

Görümcen anasının gözü. Abisi "olur mu öyle şey paran yoksa ben senin odanın parasını veririm" desin diye beklemiş...

Bence çok haklısın.
Tam bir rezillik yaaa insanda az düşünce olur.
Senden önce eşin tepki göstermeli..

Nasıl ya tatilde aynı odada mı kalacakmışzınız???
Ne garip bir kadınmış, kabul etmeyin bmyle şeyi, başta çok yüz mü verdiniz??bunu teklif etmesi bile ilginç, eşim de çokk sever ablasını ama görümcem/kv benden izinsiz yatak odama bile girmezler geldiklerinde...
Nsıl bir aile böyle komün hayatı mı yaşayacaksınız?? Mesafe koyun bence çok yüz bulmuşlar...Eşinin yanında tatile mi ne cehenneme giderse gitsin, masrafları abine kakalamayacaksa tabii.
Aynı odada falan da kabul etme açık açık konuş özel hayat diye bir şey var senin haberin olmayabilir ama biz karı kocayız...
Burada asıl destek eşinde eşin nasıl isterse sana öyle davranıyorlar maaleseff.. eşinle zıtlaşınca da hep ailesini tutar genelde erkekler onu kendine çekmen lazım...

ay ne saçma bbişey ya ne münasebet aynı odada kalmak ne ya? görümceniz de amma değişikmiş valla allah sabır versin.
eşinizle gitsin boşverin o çok sıkıntı değil ama şu oda olayı can sıkıcı

Eşine hersey doğal geliyor sanırım biraz asosyal bir eşin var . Ailesinden başka insanlarla pek iletişime girmemiş ise ailesinin yaptıklarını soğal sanıyordur.

Bizde boyle bir muhabbet olsa en basta esim hooop der. Biz ne ara seviscez diye dusunur adam ya :) sen gorumceyle bos yere kavga etme. Hatta ben olsam gorumceyi yanimdan ayirmazdim gece gunduz. Beklerdim adam ne zaman isyan edicek diye :)

Eğer görümcenizin masraflarını eşiniz karşılayacaksa Sizin kardeşinizi de götürsün o zaman yurtdışına tatile .sizin kardeşinizde gelsin sizinle tatile .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…