Aynı odada bizimle uyumak istedi


Canım haklısın. Ben de artık tavrımı koydum. Böyle çok rahatım.
 
Canım haklısın. Ben de artık tavrımı koydum. Böyle çok rahatım.

Yanlış hatırlamıyorsam, en son konu açtığınızda k.valideniz sizi yemeğe davet etmiş, siz de görümceniz sebebiyle gitmek istemiyordunuz? Gittiniz mi, gittiyseniz nasıl geçti? konunuzu görünce aklıma geldi, sormak istedim.
 

Doğrudur. Yemeğe gittim. Görümcem yoktu. Küçük kız kardeşi ile tatile çıkmış diye duydum. Bozuntuya vermedim hiç tabi. Aradan 3 hafta geçti. Eşimi yurt dışına geçirmeye gidicez. görümcem kapı önünde. Hoşgeldin dedi. Yüzüne bile bakmadan hoşbulduk dedim. 2 ay oldu hiç hiç görüşmüyor aynı ortamda bile bulunmuyoruz. Rahatım.
 

Evde olmaması isabet olmuş o zaman. Görümcenizle sorunlarınızı bilmiyorum; ama hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
 
o görümceni aynı odaya yollayan kayınvalidenizde kabahat . Oğullarının sizinle cinsel temas kurmasını istemiyorlar bence .Kıskançlığın son boyutu .
 
o görümceni aynı odaya yollayan kayınvalidenizde kabahat . Oğullarının sizinle cinsel temas kurmasını istemiyorlar bence .Kıskançlığın son boyutu .
babaannem anneme çok çektirmiş o banyoya girdiğinizi görmeyim aynı odaya girmeyeceksiniz diye tepinirmiş te Allahım ya
 
Niye evlendin ki :-(
 
ne kadar ilginç ve itici bir görümce modeliyle karşı karşıyasın. onu o hale getiren eşin aslında.
ne demek otelde aynı odada kalmak. sen tatile gdieceksin sonuçta eşinle özel zamanların olacak. töbe töbe..
Sen çalışıyorsun sanırım ki onun yerine eşinle tatile gitme durumun yok?
 
feci şekilde kıskanıyorlar bu görümce evlimi nedense aklıma yaşı büyük ve evlenmemiş biri geldi
 
Nişan dönemi kısa sürünce görülmüyor evet... Çok yazı okudum abartmiyorsan eğer okuduğum en problemli evlilik seninki diyebilirim görümce ye bu kadar yüz verilmesi tuhaf ve gelecek vaadeden bir problem
Sanırım sorunumuzu büyük ölçüde çözdük. Eşim artık kız kardeşini hiç sevmeyip görmek istemediğimi anladı. Gelecekte kararlarını da ona göre verecektir. 1 aydır titiz davrandı bu konuda çünki.
 
İnşallah çözülmüştür çünkü bu kadar ciddi bir sorun ve her istediğini yapmaya alışmış bir görümce var karşınızda.Huylu huyundan vazgeçerse ne ala..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…