- 26 Ekim 2007
- 1.178
- 96
- 163
- Konu Sahibi ReinedelAmour
-
Canim calisip eve para getirmen
Seni sana saygi duymalarini sagliyacak buyuk bir etken degil
Nice ev hanimlari var bas taci
Is karsi tarafta bitiyor
Insan olsalar zaten ogullari seni sevdigi icin
Seni sever saygi duyarak iclerine alirlar
Madem onlardan birsey goremiyorsun
Sende tavrini koymalisin
Canım haklısın. Ben de artık tavrımı koydum. Böyle çok rahatım.
Yanlış hatırlamıyorsam, en son konu açtığınızda k.valideniz sizi yemeğe davet etmiş, siz de görümceniz sebebiyle gitmek istemiyordunuz? Gittiniz mi, gittiyseniz nasıl geçti? konunuzu görünce aklıma geldi, sormak istedim.
Doğrudur. Yemeğe gittim. Görümcem yoktu. Küçük kız kardeşi ile tatile çıkmış diye duydum. Bozuntuya vermedim hiç tabi. Aradan 3 hafta geçti. Eşimi yurt dışına geçirmeye gidicez. görümcem kapı önünde. Hoşgeldin dedi. Yüzüne bile bakmadan hoşbulduk dedim. 2 ay oldu hiç hiç görüşmüyor aynı ortamda bile bulunmuyoruz. Rahatım.
Bonzai kafalar. Aşırı doz almış gibiler yeminlen.o görümceni aynı odaya yollayan kayınvalidenizde kabahat . Oğullarının sizinle cinsel temas kurmasını istemiyorlar bence .Kıskançlığın son boyutu .
babaannem anneme çok çektirmiş o banyoya girdiğinizi görmeyim aynı odaya girmeyeceksiniz diye tepinirmiş te Allahım yao görümceni aynı odaya yollayan kayınvalidenizde kabahat . Oğullarının sizinle cinsel temas kurmasını istemiyorlar bence .Kıskançlığın son boyutu .
Niye evlendin ki :-(Dediğinizi yaptım biliyormusunuz ? ilk defa yumruğumu masaya vurdum ve yeter dedim. Görümcemle de konuştum. ( saygısız bir yanıt aldım, istediğim yere giderim, seni ilgilendirmez dedi ) eşimle de görüştüm.
Ana sorun, eşimin ailesinin yanında bana sahip çıkmaması. Şimdilik eşimin ailesinin evine gitmeyi artık redd ediyorum.
üstelik komik olan da ne biliyormusunuz ? Ben çalışan eve para getiren bir kadınım ! Sözüm geçmesi lazım normalde. Sülalecek etkisiz özne gibi davranıyorlar bana.
bazı şeyleri önceden göremiyorsunuz kiNiye evlendin ki :-(
ne kadar ilginç ve itici bir görümce modeliyle karşı karşıyasın. onu o hale getiren eşin aslında.Kızlar fikirlerinizi merak ediyorum. Benim sorunum eşim ve ailesinin bana olan tutumu ya da tutumsuzluğu mu desem ?
Evlendiğimden beri her türlü mevzuda sanki ben yokmuşum gibi, sadece eşim varmış gibi sohbet etmeleri.
Her tatil fırsatında görümcemin yanımızda gelmek istemesi ve bunu yaparken emrivaki yapmaları.
Son tatilimizde görümcemin aynı hotel odasında bizimle kalmak istemesi.
Şimdi de eşim önemli bir sınav vermek üzere yurt dışına eğitime gidiyor. Bu eğitimin masrafları bize ait ve çok çok yüksek. Yine aynı görümce eşimin yanında gidecekmiş. Tatil yapacakmış. Eşimin konsantrasyonunu bozmaya gidiyor yani.
Benim bu modern olduğunu düşündüğüm beynim artık durdu ve anlayamıyor bu durumu. Siz anladınızmı ?
Nişan dönemi kısa sürünce görülmüyor evet... Çok yazı okudum abartmiyorsan eğer okuduğum en problemli evlilik seninki diyebilirim görümce ye bu kadar yüz verilmesi tuhaf ve gelecek vaadeden bir problembazı şeyleri önceden göremiyorsunuz ki
feci şekilde kıskanıyorlar bu görümce evlimi nedense aklıma yaşı büyük ve evlenmemiş biri geldiKızlar fikirlerinizi merak ediyorum. Benim sorunum eşim ve ailesinin bana olan tutumu ya da tutumsuzluğu mu desem ?
Evlendiğimden beri her türlü mevzuda sanki ben yokmuşum gibi, sadece eşim varmış gibi sohbet etmeleri.
Her tatil fırsatında görümcemin yanımızda gelmek istemesi ve bunu yaparken emrivaki yapmaları.
Son tatilimizde görümcemin aynı hotel odasında bizimle kalmak istemesi.
Şimdi de eşim önemli bir sınav vermek üzere yurt dışına eğitime gidiyor. Bu eğitimin masrafları bize ait ve çok çok yüksek. Yine aynı görümce eşimin yanında gidecekmiş. Tatil yapacakmış. Eşimin konsantrasyonunu bozmaya gidiyor yani.
Benim bu modern olduğunu düşündüğüm beynim artık durdu ve anlayamıyor bu durumu. Siz anladınızmı ?
Sanırım sorunumuzu büyük ölçüde çözdük. Eşim artık kız kardeşini hiç sevmeyip görmek istemediğimi anladı. Gelecekte kararlarını da ona göre verecektir. 1 aydır titiz davrandı bu konuda çünki.Nişan dönemi kısa sürünce görülmüyor evet... Çok yazı okudum abartmiyorsan eğer okuduğum en problemli evlilik seninki diyebilirim görümce ye bu kadar yüz verilmesi tuhaf ve gelecek vaadeden bir problem
feci şekilde kıskanıyorlar bu görümce evlimi nedense aklıma yaşı büyük ve evlenmemiş biri geldi
o yüzden böyle yapıyo kıskanıyo evlenince kurtulursunzHayır bekar ve ivedilikte evlenmek istiyor. Zaten bu yüzden durup durup abisine sarıyor. Evlense kırk yılda bir arar.
dun hizli hizli gecmistm canim ayrintili bakamadim sayfa sayisi cok oluncaSon gelişmemi okudunuzmu ?
nasl yani her tatilinize kv nizide götürüyorsunuz ve oda aynı odadamı kalmak istiyor?Acik bi şekilde esinle konus
Konuyu sadece esin hallederim senin cabalarin ters teper..
Benimdr kv balayi dahil olmak üzere her tatil imizde bizimle ayni odada kalmak ister..
İnşallah çözülmüştür çünkü bu kadar ciddi bir sorun ve her istediğini yapmaya alışmış bir görümce var karşınızda.Huylu huyundan vazgeçerse ne ala..Sanırım sorunumuzu büyük ölçüde çözdük. Eşim artık kız kardeşini hiç sevmeyip görmek istemediğimi anladı. Gelecekte kararlarını da ona göre verecektir. 1 aydır titiz davrandı bu konuda çünki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?