Aynı şehirde sevgili olmak nasıldır?

maşallah dielim.. benm hç farklı şehrden bi sewglm olmadı smdıkı sewglım hayatmn anlamyla aynı shrdeız ewlermzn arası arabyla 10dk fln bole olnca atyrum bzm semtkı bı avm ye gttgmde onnla karsılasablıorm ya da bı cafeye gttgmde ozledıımde hadı kalk ortada blslm yuruyerek dıorm blsyrzz ya da kar ygdıında yne beraber yuryrzz fln:D hersey gzl anlarda olmuo tbı kawgalarda yanlş anlamalrda hemn görüşebliosn yüzyze dha kolay halledeblıosn sorunlrı:d

bizde eşimle evlenmeden önce ayrı şehirlerde yaşıyoduk yaklaşık 2 yıl çıktık...çok zordu... tam 12 saatlik mesafedeydik birbirimize...yanlış anlaşılmalar tartışmalar çok oluyo uzakta olunca...ama asıl sevgi o zaman belli oluyo bence sonuçta her insan kaldıramaz zor bi ilişki yaşamayı...ama uzun zamandan sonra onu görmek heyecanla onun geleceği günü beklemek günleri saymak o özlem en güzeli ...aynı şehirde olmak elbet çok güzeldir ben mesela hep kıskanırdım elele dolaşan sevgilileri görünce benim sevdiğim niye yanımda yok diye üzülürdüm...Allaha çok şükür şu an evliyiz Allah herkesi sevdiğine kavuştursun...ama uzaktan yaşanan zor bir aşk gerçek aşktır kesinlikle ve özeldir diye düşünüyorum:34:

valla canım benimde en derin yaram buuu

bes yıllık aşkım birbuçuk senesi nişanlılık ki hala devam ediyo:nazar::nazar::nazar::nazar:

çok isterdim aynı sehirde olalım hergün görüşmenin yada yakınında olmanın güzelliğini yasayalım

ama mesafeye alışınca yanında olsa da huzurlu gitmez genel olarak özlemeye alışmış bi ilişki bizimkisi ben sıkılırım yanii:1::1::1::1:

Aynı şehir yalnız arada yarım saat mesafe oldugu halde pek sık görüşemiyoruz,iş yogunlugundan..Tabi ki aynı yerde calıstıgımız icin görememe gibi bi derdimiz yok cok sükür ...

okullarımız farklı illerde ama memleketimiz aynı her iki durumuda yaşıyorum aynı şehirde hadi canım sıkıldı diyip buluşabiliyorsun en güzel özelliğide tartışmalar çok uzamıyor fakat aile yanında olduğundan zamanında kısıtlı oluyor tabi
özlediğinde kavuşmanın tadıda bir farklı oluyor daha uzun zaman hatta günler geçiriyorsun kısacası ikisinin yeride farklı

Son düzenleme:
çok zordur pericim yaa ayrı olmak..havaların güzel olmasından,hafta sonlarının gelmesinden,yalnız başına takılmaktan nefret ettiğin anlar çoktur..ufacık bişiyler büyür çözemezsin..en fenası hasret:5: derin bir acıdır..tüm bu olumsuzluğuna rağmen sana ne hissettirdiği önemlidir..aynı şehirlerde olupta bir birine uzak o kadar çok insan var kii..senin o uzak yollarda kurduğun köprüyü yakındaki çoğu insan kuramaz ,cesaret edemez...birlikteyken sürekli didişen,birbirlerine akıl amaz hitaplarda bulunup hakaret eden sevgilileri gerçek mana da " sevgili" oldukları da tartışılır..ama işte göstermeye gelince mutluluk abidesi olurlar...

daha bugün yaşadığım bir olay;bir arkaşa nasılsın diye yazıyorum " iyiyim "diyor,mutluluktan uçuyor belli, işte "....' layım ,şuraya gitcez ,böyle yapcaz." diyor.(karşısındaki insanın derin bir özlem duydyğunu bildiği halde) insanların üslupları bile öyle bir değişiyor kii...kimsenin mutluluğunu kıskanıcak,elinden alıcak değiliz tabii; dediğin gibi imrenmek,yaşayamamın verdiği acı ve özlem sadece bizdeki ...

Allah herkesi sevdiğine kavuştursun....

amin amin Allah bütün sevdigine hasret olanları kavustursun...
aynen anlattıgın gibi onsuz bir şehirde olmak okadar zor ki anlatılmayacak derecede:14:
ama bunları tekrar yasıycam yine özlüycem acı cekicem:43:offf.... Allah herkesi en yakın zamanda kavustursun

3 yıl cıktık eskisiylee ayrı sehırdeydıkk cook zor oluyodu ıhtıcaım oldugundaa kendımı kotu hıseettıgmde zor anımdaa hatta özel gunlerımızde bıle beraber olamıyodukk... zordu yani anca bekle özle sabretti ilşki..
ama şuan sözlüyümm ve aynı şehirdeyiz hergün beraberiz aynı sehırde olmanınn güzellıklerını yenı yasıyorumm yadını cıkarıyorumm ;)

aynen anlattıgın gibi onsuz bir şehirde olmak okadar zor ki anlatılmayacak derecede:14:
ama bunları tekrar yasıycam yine özlüycem acı cekicem:43:offf.... Allah herkesi en yakın zamanda kavustursun

her gün kalbinde bir kurşunla gezmek gibi,git gide ağrısı arıyor:43:
hayırlısıyla o günleri görmeyi nasip etsin Allah'ım

Konumu boşlamışım ya :1:

şimdi şöyle söyliyim bundan önce uzun ilişkimde aynı şehirdeydik tamam istediğin zaman görebiliyosun belki ama ben mutlu değildim onunla yani
belki herşeyden haberdar oluyorsun mesela aynı yerde olduğun için yaşanan olaylardan,bi çok şeyi aynı yaşıyorsun ama kalp aynı atmayınca neye yarar ki:31:
şu an 4,5 yıl oldu mesela ayrııı şehirlerdeyiz ama ne farkederki o kadar seviyorum ki anlatamıyorum bazen o kadar taartışıyor,kopuyoruz bazen,yok olmıcak böyle diyorum oda diyor,ağlıyoruz ,yüksek çıkışlı kavgalarımız oluyor ama yok gened aynı hissediyorum
bi insan bu kadar mı nefes alıyor diye sevinir biri için
bilmiyorum ama bazen arada ki mesafeler hiç farketmez gönüller bir olup birlikte birbiri için attıktan sonra
belkide hasret güçlendiriyodur sevgimizi kim bilir tabiki zorlukları var yani keşke her dk,her sn beraber olsak aynı havayı solusak ama işte bizde bi gün hep birlikte yaşıcazz umuduyla mesafleri aşmaya çalışıyorsun
birde şey derler hasret çekenler evlenince ilk günki gibi aşık yaşarlaarmış mış gibi bir laf var ama ne kadar doğru bilemicem bunu gelecek göstericek bir tek yüce RABBİM biliyor işte bunu

Yaaa ne güzel yazmışsın sağol. Belki duymak istediğim buydu.
Yanyana olup da birbirinden habersiz 2 insan olmaktansa uzakta sımsıkı bağlı bir çift olmak ayrı bir heyecan... :31:
Ya da züğürt tesellisi :1:
İşte öyle aralarda bir şey. :18:

inşallah canımm tek dileğimm o :)

İnşallah tatlım :1:

bizde eşimle evlenmeden önce ayrı şehirlerde yaşıyoduk yaklaşık 2 yıl çıktık...çok zordu... tam 12 saatlik mesafedeydik birbirimize...yanlış anlaşılmalar tartışmalar çok oluyo uzakta olunca...ama asıl sevgi o zaman belli oluyo bence sonuçta her insan kaldıramaz zor bi ilişki yaşamayı...ama uzun zamandan sonra onu görmek heyecanla onun geleceği günü beklemek günleri saymak o özlem en güzeli ...aynı şehirde olmak elbet çok güzeldir ben mesela hep kıskanırdım elele dolaşan sevgilileri görünce benim sevdiğim niye yanımda yok diye üzülürdüm...Allaha çok şükür şu an evliyiz Allah herkesi sevdiğine kavuştursun...ama uzaktan yaşanan zor bir aşk gerçek aşktır kesinlikle ve özeldir diye düşünüyorum:34:

Allah mutluluğunuzu artırsın inşallah :nazar:
Ne güzel yazmışsın...
Umarım biz de kavuşuruz hayırlısıyla sizler gibi mutlu oluruz buralara yazar paylaşırız... :38:
:123:

valla canım benimde en derin yaram buuu

bes yıllık aşkım birbuçuk senesi nişanlılık ki hala devam ediyo:nazar::nazar::nazar::nazar:

çok isterdim aynı sehirde olalım hergün görüşmenin yada yakınında olmanın güzelliğini yasayalım

ama mesafeye alışınca yanında olsa da huzurlu gitmez genel olarak özlemeye alışmış bi ilişki bizimkisi ben sıkılırım yanii:1::1::1::1:

Sen yakında kavuşuyorsun tuzun kuru :1:
Kavuş bakalım :17:
Bize de gelir inşallah böyle tatlı şafak saymalar. :9:

AYni sehirde bile nefes almak yetiyor ..

Aynı nefes almayanlar da astımdan ölüyor galiba bizim sonumuz gibi. :27:
Tövbe estağfurullah :18:

Aynı şehir yalnız arada yarım saat mesafe oldugu halde pek sık görüşemiyoruz,iş yogunlugundan..Tabi ki aynı yerde calıstıgımız icin görememe gibi bi derdimiz yok cok sükür ...

Bak sizinki de zor ya...
Aynı yerde çalışıp görüşememek... :37:
Gene de bir çay bir kahve içip kaçamak yapıyorsunuzdur illa ki... :29:

kesnlkle katılıorm aynı shrde nefes aldıını blmek bile yetio insna..

Nispet yokkk nispet yok :25:

okullarımız farklı illerde ama memleketimiz aynı her iki durumuda yaşıyorum aynı şehirde hadi canım sıkıldı diyip buluşabiliyorsun en güzel özelliğide tartışmalar çok uzamıyor fakat aile yanında olduğundan zamanında kısıtlı oluyor tabi
özlediğinde kavuşmanın tadıda bir farklı oluyor daha uzun zaman hatta günler geçiriyorsun kısacası ikisinin yeride farklı

Ben ayrı şehrin tek artısını göremedim ya hayırlısı ne diyeyim... :37:

İnşallah dualarınız kabul olsun kızlar.
Kendim için bişey istemiyorum ya :1:

3 yıl cıktık eskisiylee ayrı sehırdeydıkk cook zor oluyodu ıhtıcaım oldugundaa kendımı kotu hıseettıgmde zor anımdaa hatta özel gunlerımızde bıle beraber olamıyodukk... zordu yani anca bekle özle sabretti ilşki..
ama şuan sözlüyümm ve aynı şehirdeyiz hergün beraberiz aynı sehırde olmanınn güzellıklerını yenı yasıyorumm yadını cıkarıyorumm ;)

Bize de gelir ya o günler hayırlısıyla da biz de yazarız buralarda o zamanlarımızı :8:

her gün kalbinde bir kurşunla gezmek gibi,git gide ağrısı arıyor:43:
hayırlısıyla o günleri görmeyi nasip etsin Allah'ım

Aminnn :46:

Eminim çok güzel bir şeydir ..
Biz uzaktan uzağa yaşıyoruz ilişkimizi ve artık yakında evleniyoruz ..

Uzaktan uzaga cok zor ama büyük sadakat ve fedakarlık :16:

Uzaklıgımıza son eklenen sey ise askerlik:43:

Son düzenleme:
çok güzel bi duygu :16:

bir aydır ayrıyız o kadar zor geldi ki :43:

herkesin sevdiği yanında olsun ya
tabi benimkidee :52::52:

Eminim çok güzel bir şeydir ..
Biz uzaktan uzağa yaşıyoruz ilişkimizi ve artık yakında evleniyoruz ..

Uzaktan uzaga cok zor ama büyük sadakat ve fedakarlık :16:

Uzaklıgımıza son eklenen sey ise askerlik:43:

Gerçekten zor ve sabır isteyen bir durum...
Yorucu yıpratıcı...
Allah kavuştursun inşallah...

çok güzel bi duygu :16:

bir aydır ayrıyız o kadar zor geldi ki :43:

herkesin sevdiği yanında olsun ya
tabi benimkidee :52::52:

İnşallah... Benim 4 ay doldu sayılır... Kaldı 6 ay...

5 yıllık bi ilişkim var 4 yılı ayrıydık bizde son 1 yıldır aynı şehirdeyiz o kadar mükemmel
bir şeyki eğer uzaktayken iyiysen yakında daha iyi olabiliyorsun :) ayy işyerindeyim şimdi bile özledim
diyorumki 4 yıl nasılda sabretmişim e tabi iyikide sabretmişim :D

Ahh ya ahh bizde ayrıyız. Ama sabredicez ve hep yan yana olacağımız günler geleceeek...:17:

Gerçek bi aşkın en büyük fedakarlıgıdır uzaklık :14::14::14:

6,5 yıldır uzaktan bi askı yürüttük şimdi asker hala bu uzaklıga devam ediyoruz
canımız cok tyanıyor dayanamıyoruz
37 gün sonra kollarında olacagım sabırsızlıkla bekliyorum onu .. askerlik bitsin evleniyoruz 7.yılımızda ..
Isparta dan İstanbul a uzanan bir aşk hikayesi ..
O'nu öyle çok seviyorum ki en güzel günlerimin en olmasını istediğim hayallerimin kahramanı ..
Neler yasadık neler cektik anlatsam roman olur ..
Parfüm şişesine bile dokunmaya cesaretim yok
:14::14:
Koku yayılırsa bittim :14::14:

Back
X