Aynı şehirde sevgili olmak nasıldır?

:1: Artık anlatabilirsin kuzum :16:
Yaz bakalım uzun uzun da okuyalım. :27:
KK ya döndün sonunda :emir_bebek:

Döneyim artık dedim :emir_bebek:
Bizi biliyorsun aynı şirketteyiz . Avantajı kadar dezavantajıda yok değil. İster istemez iş stresi etkiliyor özelimizi :26:
Ama onu sürekli de görmek ilaç gibi gelmiyor değil hele ki şu zor günlerde :17:

İnşallah :1:
Allah size de sabır versin :34:

Amin!
Ama uzun bir süre kavusmak mümkün degil gibi görünüyor. Almayanya'ya dönse bile aramizda cok büyük mesafeler olacak, o güneyde ben kuzeyde:50:
Sizde mesafeler ne durumda?En azindan ayni ülkedesinizdir umarim...

Döneyim artık dedim :emir_bebek:
Bizi biliyorsun aynı şirketteyiz . Avantajı kadar dezavantajıda yok değil. İster istemez iş stresi etkiliyor özelimizi :26:
Ama onu sürekli de görmek ilaç gibi gelmiyor değil hele ki şu zor günlerde :17:

İyi yapmışsın :nazar:
Biliyorum her gün her gün yeni yeni fotoğraflar :1: :16:
Dost var düşman var kızımmmm :31:
Maaşallah de popo kaşı :54::34:
Yanyana olmanız herşeye rağmen çok güzel.
2013 gelinlerine yazmaya başlamışsın :emir_bebek:
Evliliğe yol göründü demek. Falında çıkmıştı bakmıştım hatırlarsan :24::3:

Amin!
Ama uzun bir süre kavusmak mümkün degil gibi görünüyor. Almayanya'ya dönse bile aramizda cok büyük mesafeler olacak, o güneyde ben kuzeyde:50:
Sizde mesafeler ne durumda?En azindan ayni ülkedesinizdir umarim...

Biz mesafeleri bitirdik artık Allah'ın izniyle...
Şark görevindeydik, bitti ve kavuştuk :nazar:
Sonra da kısmetse evlilik düşünüyoruz tabii ben korkularımı yenersem :4:
Sizde durumlar ne alemde? Evlenmek niyetiniz varsa kuzey güney olur orta karar. :8:

Biz mesafeleri bitirdik artık Allah'ın izniyle...
Şark görevindeydik, bitti ve kavuştuk :nazar:
Sonra da kısmetse evlilik düşünüyoruz tabii ben korkularımı yenersem :4:
Sizde durumlar ne alemde? Evlenmek niyetiniz varsa kuzey güney olur orta karar. :8:

Sark görevimi? Doktorsunuz demek. Ne güzel.:34:
Ufukta evlilik görünüyor demek. Su imzanizdaki "hero mero" yazisida evlilik tarihinizimi kastediyor :1:
Ne tür korkulariniz var acaba, ögrenmekte sakinca yoktur umarim.
Yok bize evlilik cok uzak. Beyimiz daha okulunu bitirp kariyer yapacakmis, evim isim olsun, rahat ederiz diyor...:27:

Sark görevimi? Doktorsunuz demek. Ne güzel.:34:
Ufukta evlilik görünüyor demek. Su imzanizdaki "hero mero" yazisida evlilik tarihinizimi kastediyor :1:
Ne tür korkulariniz var acaba, ögrenmekte sakinca yoktur umarim.
Yok bize evlilik cok uzak. Beyimiz daha okulunu bitirp kariyer yapacakmis, evim isim olsun, rahat ederiz diyor...:27:

Yok doktor değil polis :1:
Bakalım düşünüyoruz ama :18: Ben biraz sorumluluklardan dolayı filan tırsağım bir de evimde o kadar rahatım ki bu rahatlıktan ayrılmak zor geliyor.
Annem bile sen rahata fazla alıştın diyor. Haklı valla :27:
Yaşlarınız kaç okul bitmedi dediğinize göre 20li yaşların başındasınız sanıyorum?

İyi yapmışsın :nazar:
Biliyorum her gün her gün yeni yeni fotoğraflar :1: :16:
Dost var düşman var kızımmmm :31:
Maaşallah de popo kaşı :54::34:
Yanyana olmanız herşeye rağmen çok güzel.
2013 gelinlerine yazmaya başlamışsın :emir_bebek:
Evliliğe yol göründü demek. Falında çıkmıştı bakmıştım hatırlarsan :24::3:

Bence yakın bi zamanda yenilemeli o falları :32:

Yok doktor değil polis :1:
Bakalım düşünüyoruz ama :18: Ben biraz sorumluluklardan dolayı filan tırsağım bir de evimde o kadar rahatım ki bu rahatlıktan ayrılmak zor geliyor.
Annem bile sen rahata fazla alıştın diyor. Haklı valla :27:
Yaşlarınız kaç okul bitmedi dediğinize göre 20li yaşların başındasınız sanıyorum?

Eniste polis demek. Güzel ama ayni zamanda zor bir meslek. Hele birde sizin gibi insanin polis sevdigi varsa cok ama cok zor birsey. Sark görevini nerede yapti eniste? Sükür sag saglim kavusmussunuz, Allah ayirmasin.
Rahata alisma sorunu herkeste var sanirim. Amaaaan, hersey olacagina varir, hic olmadi yemegi disardan söyleyip haftalikci alirsiniz olur biter:27:
Ben 23 yasindayim, o 26 yasinda. Almanya'da gec mezun olundugu icin yaslar böyle ilerliyor iste. Birde o üniversiteden önce mesleki egitim yaptigi icin artik nerdeyse 30 yasina bitirecek üniversitesini :52:

Anammmmm şirkette acilen kahve içmeliyim ki ya :D

İç tabii :1: Bekliyorum :34:

Eniste polis demek. Güzel ama ayni zamanda zor bir meslek. Hele birde sizin gibi insanin polis sevdigi varsa cok ama cok zor birsey. Sark görevini nerede yapti eniste? Sükür sag saglim kavusmussunuz, Allah ayirmasin.
Rahata alisma sorunu herkeste var sanirim. Amaaaan, hersey olacagina varir, hic olmadi yemegi disardan söyleyip haftalikci alirsiniz olur biter:27:
Ben 23 yasindayim, o 26 yasinda. Almanya'da gec mezun olundugu icin yaslar böyle ilerliyor iste. Birde o üniversiteden önce mesleki egitim yaptigi icin artik nerdeyse 30 yasina bitirecek üniversitesini :52:

Çoook zor çok. :37: Valla kara kara düşünüyoruz.
Benim hayallerim çok fazla, yapar mıyım yapamaz mıyım bilemem ama yemeğimizi hep ben yapmak istiyorum.
Fazla mı romantik düşünüyorum bilmem ama :1:
Sevdiğim insanları elimle besleyince sanki ben doyuyorum :37:
Temizlik için de sanırım dış kuvvetlerden destek almak gerekecek haklısın...
Geç olsun güç olmasın diyeceğim de, uzaktan uzağa olup ilişki yürütmek zor...
Bingöl'deydik biz... Şükür bitti de kurtulduk. :nazar:
Sağolasın Allah hiçbir seveni ayırmasın inşallah...

ahh biz ilişkimizin ilk üç yılı aynı şehirdeydik her gün görüşürdük..
sonra sevdicek birden üniye gidince, ailesi de memlekte taşınınca ben de üini için burada kalınca uzun bi süre şoktan çıkamamıştım
allahtan bi sene sonra mezun oluyo benimki..
uzaklığın bitmesine çok sevindim hayyalciğim
bizim de çoğu bitti azı kaldı..
bana da nasip olur mu acaba buraya konu açmak kavuştuk diye :31:

Son düzenleme:
Back
X