Aynı şehirde sevgili olmak nasıldır?

Aynı şehirde olmak çok güzel tabi ama benim de merak ettiğim bir şey var..uzakta olup da kavga etmeden nasıl durabiliyorsunuz(edip etmediğinizi bilmiyorum tabi ama) biz yarıyıl tatiline filan gidince hep tartışıırz,telefonda anlaşmak zor,duygular karşı tarafa tam olarak iletilmiyor sanki,özlüyoruz bunun acısını da birbirimizden çıkartıyoruz uzak olunca

Aynı şehirde olmak çok güzel tabi ama benim de merak ettiğim bir şey var..uzakta olup da kavga etmeden nasıl durabiliyorsunuz(edip etmediğinizi bilmiyorum tabi ama) biz yarıyıl tatiline filan gidince hep tartışıırz,telefonda anlaşmak zor,duygular karşı tarafa tam olarak iletilmiyor sanki,özlüyoruz bunun acısını da birbirimizden çıkartıyoruz uzak olunca

Canım ben kendi ilişkim için konuşayım, biz aynı burcuz kolay kolay kavgamız yok olmuor da belki 5 ayda bir :nazar::nazar:
Anlaşmamızda problem yok benim erkek halimdir kendisi , sanırım kavga tartısmada bundan olmuyor ..:nazar::nazar:
Tartışma çıkcak olsak bile kapanması için o ya da ben elimizden geleni yaparız birbirimizi kırmadan saygıyı yitirmeden ..
Yoksa bu ilişki yürümezdi 6,5 yıl.

Canım ben kendi ilişkim için konuşayım, biz aynı burcuz kolay kolay kavgamız yok olmuor da belki 5 ayda bir :nazar::nazar:
Anlaşmamızda problem yok benim erkek halimdir kendisi , sanırım kavga tartısmada bundan olmuyor ..:nazar::nazar:
Tartışma çıkcak olsak bile kapanması için o ya da ben elimizden geleni yaparız birbirimizi kırmadan saygıyı yitirmeden ..

Sizi tebrik ederim canım..dediğin gibi belki karakterlerle alakalııdr,biz çok çabuk sinirlenebiliyoruz..biz yan yanayken bile tartışmasız günümüz geçmiyor ama kin tutmuyoruz büyütmüyoruz,alıştık birbirimize..bizde 3.yıla girdik,inşallah biz sizin geldiğiniz zamanları görebiliriz,sizde daha nice yılları..

Sizi tebrik ederim canım..dediğin gibi belki karakterlerle alakalııdr,biz çok çabuk sinirlenebiliyoruz..biz yan yanayken bile tartışmasız günümüz geçmiyor ama kin tutmuyoruz büyütmüyoruz,alıştık birbirimize..bizde 3.yıla girdik,inşallah biz sizin geldiğiniz zamanları görebiliriz,sizde daha nice yılları..

Sağol canım, evet karakter ve iki kişinin insiyatifi çok önemli etken ..
İnşallah canım nice nice yıllara , teşekkür ediyorum
:16:

Tartışma elbet olur anormal deil ama dediğin gibi uzatmamak kin gütmemek bunlar çok önemli ..

Biz diyelim tartıştık uzamaz yarım saat bile sürmez
:9:

Sağol canım, evet karakter ve iki kişinin insiyatifi çok önemli etken ..
İnşallah canım nice nice yıllara , teşekkür ediyorum
:16:

Tartışma elbet olur anormal deil ama dediğin gibi uzatmamak kin gütmemek bunlar çok önemli ..

Biz diyelim tartıştık uzamaz yarım saat bile sürmez
:9:

Bizim de öyle uzamaz canım..hatta geçen gün arkadaşı bizimle beraberdi bize sürekli yine neden tartışıyosunuz diyip duruyordu:1::1:o söylemese tartışıtğımızı bile anlamıyacaktık,bize normal geliyordu..sizinde anlattığın gibi güzel devam eder inşallah canım..:nazar::nazar:

5 yıllık bi ilişkim var 4 yılı ayrıydık bizde son 1 yıldır aynı şehirdeyiz o kadar mükemmel
bir şeyki eğer uzaktayken iyiysen yakında daha iyi olabiliyorsun :) ayy işyerindeyim şimdi bile özledim
diyorumki 4 yıl nasılda sabretmişim e tabi iyikide sabretmişim :D

Ne güzel ya... Sabrın sonu hikayesi :nazar:
İnşallah benim 4-5 sene bekleme merasimim olmaz. :18:

Ahh ya ahh bizde ayrıyız. Ama sabredicez ve hep yan yana olacağımız günler geleceeek...:17:

İnşallah tatlım :38:

Gerçek bi aşkın en büyük fedakarlıgıdır uzaklık :14::14::14:

:37: Ama artık dayanamıyorum 1,5 senedir çile gibi :25:

6,5 yıldır uzaktan bi askı yürüttük şimdi asker hala bu uzaklıga devam ediyoruz
canımız cok tyanıyor dayanamıyoruz
37 gün sonra kollarında olacagım sabırsızlıkla bekliyorum onu .. askerlik bitsin evleniyoruz 7.yılımızda ..
Isparta dan İstanbul a uzanan bir aşk hikayesi ..
O'nu öyle çok seviyorum ki en güzel günlerimin en olmasını istediğim hayallerimin kahramanı ..
Neler yasadık neler cektik anlatsam roman olur ..
Parfüm şişesine bile dokunmaya cesaretim yok
:14::14:
Koku yayılırsa bittim :14::14:

Evet o koku meselesi beni de çok kötü yapıyor.
Kokusunu kazara otobüste ya da bir yerde aldığımda gözlerim doluyor :43:
İnşallah bir an evvel kavuşursunuz :38:
Darısı bize :17:

Sorun da orada. Muhakkak gerginlik oluyor.
Genelde gerginliği çıkaran benim o da ayrı dava :41:
O da alttan alır sakinleştirir. :27:
Öyle geçinip gidiyoruz.

Ne güzel ya... Sabrın sonu hikayesi :nazar:
İnşallah benim 4-5 sene bekleme merasimim olmaz. :18:

İnşallah tatlım :38:

:37: Ama artık dayanamıyorum 1,5 senedir çile gibi :25:

Evet o koku meselesi beni de çok kötü yapıyor.
Kokusunu kazara otobüste ya da bir yerde aldığımda gözlerim doluyor :43:
İnşallah bir an evvel kavuşursunuz :38:
Darısı bize :17:

Sorun da orada. Muhakkak gerginlik oluyor.
Genelde gerginliği çıkaran benim o da ayrı dava :41:
O da alttan alır sakinleştirir. :27:
Öyle geçinip gidiyoruz.

ah canım sen 1.5 sene diyorsun ben 7.seneme gircem :43::43::43::43:
inşallah canım kavuşalım sizlerde kavuşun hepimiz kavuşalım :54:

aynı şehirde olmak...
güzel ya bi işin düştüğünde hemen yardımcı olabilmek...
Uzaktan uzağa bi ilişkiyi yürütmek çok zor ya, sen haber vermesen hiçbişeyinden haberdar olmucak,
ona araba çarpsa hastanede kolunu alçıya alsalar falan...tee tüm koşuşturma bittikten sonra eline telefonu alabildiğinde haberin olacak mesela( arkadaşımın başına gelmişti)

ama hep dibdibe mırç mırç da insan sıkılıyo biraz,yani bilmiyorum size de oluyo mu ama insan az biraz kafasını dinlemek istiyo.Aksam vakti evimde pijemlarımı giymiş battaniyeye sarınmış TV izlerken 'bilmemkimler gelecek hadi sende gel' mesajı almak mesela,bazen uyuz ediyo beni :)
hem özlemeye de vakit kalmıyo hiç...ara ara buluşunca ne bileyim,daha kaliteli geçiyo sanki zaman.Süsleniyosunuz mesela,en güzel halinizle gidiyosunuz,belki birbirinize ufak hediyeler falan alınıyodur,yani hiçyoktan bi çiçek falan,sonuçta bi aydır görmediği yari...ama aynı şehirdeyken süpriz yapmak insanın aklına gelmiyo,yani hergün birbirinin aynı.Süslenmek deseniz? bi aydır eşofmandan başka bişeyle görmüyorum çocuğu :) ben de öyle saçı topla dişi fırçala çık evden:-/
bence en güzeli ankara eskişehir,mersin adana,istanbul kocaeli gibi bi trenlik bi şehirlik mesafede olmak.

aynı şehirde olmak...
Uzaktan uzağa bi ilişkiyi yürütmek çok zor ya, sen haber vermesen hiçbişeyinden haberdar olmucak,
ona araba çarpsa hastanede kolunu alçıya alsalar falan...tee tüm koşuşturma bittikten sonra eline telefonu alabildiğinde haberin olacak mesela( arkadaşımın başına gelmişti)

ama hep dibdibe mırç mırç da insan sıkılıyo biraz,yani bilmiyorum size de oluyo mu ama insan az biraz kafasını dinlemek istiyo.Aksam vakti evimde pijemlarımı giymiş battaniyeye sarınmış TV izlerken 'bilmemkimler gelecek hadi sende gel' mesajı almak mesela,bazen uyuz ediyo beni :)
hem özlemeye de vakit kalmıyo hiç...ara ara buluşunca ne bileyim,daha kaliteli geçiyo sanki zaman.Süsleniyosunuz mesela,en güzel halinizle gidiyosunuz,belki birbirinize ufak hediyeler falan alınıyodur,yani hiçyoktan bi çiçek falan,sonuçta bi aydır görmediği yari...ama aynı şehirdeyken süpriz yapmak insanın aklına gelmiyo,yani hergün birbirinin aynı.Süslenmek deseniz? bi aydır eşofmandan başka bişeyle görmüyorum çocuğu :) ben de öyle saçı topla dişi fırçala çık evden:-/
bence en güzeli ankara eskişehir,mersin adana,istanbul kocaeli gibi bi trenlik bi şehirlik mesafede olmak.

Ayy bizde yarimle uzaktayız. O kocaelide oturuyor ben istanbulda.
Ama Bursada okuyor artık. Çok özlüyoruz ama haftalar ya da aylar sonra görüşmekte öyle tatlı oluyor kiii.
Rabbim sevenleri ayırmasın. Uzak yakın farketmez. Elbet kavuşuruz ..:16:

Çok güzel bir şey olsa gerek :14: Benle sevgilim arasında kilometreler var malesef.. Onu çok özlüyorum .. :43: İstediğim anda yanımda olamıyor, ben de olamıyorum, ona sıkıca sarılma isteğimi bastırıyorum hep, özlemimi bastırmaya çalışıyorum ama çok zor. Kaç kez gece telefonda karşılıklı ağlayıp durduğumuzu biliyorum. Ama Allah'ın izniyle kavuşucaz inşallah. Rabbim sevenleri ayırmasın.

Ayrı şehirlerde olmak çok zor, sabır gerek bol bol. Düşünsenize, sevgiliniz ayrı şehirde okuyor, meraktan çatlar insan.. Ne yapıyor, kiminle, nerede vs.. Telefonları elimizden düşürmüyoruz bu nedenle.. Çoğu tartışmalarımız da bu uzaklık sorunundan çıkıyor zaten.. Ama çok seviyorummm :31:

kızlar aynı şehirde olmak çook güzel istediğin zaman onu görmek yanında olduğunu bilmek insana huzur veriyor benim sevgilim askerde şuan bizde ayrı şehirlerdeyiz şuan inanın hala alışamadım çook özlüyorum yokluğunu çok arıyorum :( şafak 89:43:

ben aşkmla aynı şehirde olmak istiyorum artık :14::14::14::14::14::14:
5 ay sonra hayırlısıyla 4,5 yıllık hasret bitecek :nazar:

biz aynı sınıftayız :)
artık kardeş gibi oluyorsun bir süre sonra :P
yani şaka bir yana aynı sınıfta olmasak daha iyi olurdu.
çünkü projedir derstir görüşmüş oluyoruz özel olarak dışarı çıkmıyoruz :)
güzel bişey ama.
benim sevgilisi uzakta olan bi arkadaşım var ona bazen derim ki "özlemenin de tadı ayrı, yanyana geldiğinizde sizin için sıradan olmayan bir durum oluyor"

ah canım sen 1.5 sene diyorsun ben 7.seneme gircem :43::43::43::43:
inşallah canım kavuşalım sizlerde kavuşun hepimiz kavuşalım :54:

Üzerimde senelerin yorgunluğu var myzt ondan kaynaklı biraz benim bu çöküntüm. :5:

aynı şehirde olmak...

Aynı şehirde olalım da dip dibe olmayı geçelim o zaman :9:

Çok güzel bir şey olsa gerek :14: Benle sevgilim arasında kilometreler var malesef.. Onu çok özlüyorum .. :43: İstediğim anda yanımda olamıyor, ben de olamıyorum, ona sıkıca sarılma isteğimi bastırıyorum hep, özlemimi bastırmaya çalışıyorum ama çok zor. Kaç kez gece telefonda karşılıklı ağlayıp durduğumuzu biliyorum. Ama Allah'ın izniyle kavuşucaz inşallah. Rabbim sevenleri ayırmasın.

Ayrı şehirlerde olmak çok zor, sabır gerek bol bol. Düşünsenize, sevgiliniz ayrı şehirde okuyor, meraktan çatlar insan.. Ne yapıyor, kiminle, nerede vs.. Telefonları elimizden düşürmüyoruz bu nedenle.. Çoğu tartışmalarımız da bu uzaklık sorunundan çıkıyor zaten.. Ama çok seviyorummm :31:

Güvenmek gerek illa ki. :24:
Aynı şehirde bile olsak her dakika ne yaptığını bilemeyiz.
Ağlamak da yastıklara sarılmak gece rüyanda görüp sabahleyin boş günde onu aramak, her çifte bakıp kendini hayal etmek ooo saysam gün biter içimdekileri... :43:

kızlar aynı şehirde olmak çook güzel istediğin zaman onu görmek yanında olduğunu bilmek insana huzur veriyor benim sevgilim askerde şuan bizde ayrı şehirlerdeyiz şuan inanın hala alışamadım çook özlüyorum yokluğunu çok arıyorum :( şafak 89:43:

Seninki 3 aymış bende de var 5,5 ay :37:

ben aşkmla aynı şehirde olmak istiyorum artık :14::14::14::14::14::14:
5 ay sonra hayırlısıyla 4,5 yıllık hasret bitecek :nazar:

Hayırlısıyla inşallah ben de 5,5 ay sonra aynı şehirde olacağım onunla :38:

biz aynı sınıftayız :)
artık kardeş gibi oluyorsun bir süre sonra :P
yani şaka bir yana aynı sınıfta olmasak daha iyi olurdu.
çünkü projedir derstir görüşmüş oluyoruz özel olarak dışarı çıkmıyoruz :)
güzel bişey ama.
benim sevgilisi uzakta olan bi arkadaşım var ona bazen derim ki "özlemenin de tadı ayrı, yanyana geldiğinizde sizin için sıradan olmayan bir durum oluyor"

Sürekli yan yana olmak sıkıntı tabii ki, ama ona bile özeniyorum inan ki :69:
Dip dibe olacağım zamanın hayalini kuruyorum deli gibi :18:

su gibi gecer inşallah zaman ..cabucak yanında olur:43:

ne kadar güzel ..nazar degmesin ..
kavga etmemek bence gercekten zor:50: siz basarmıssınız mükemmel

Kizlar yatip kalkip halinize sükredin ya. Bizim aramizda iller degil ülkeler var. Ben Almanyadayim o ise Kosovada, ben ne yapim simdi?

Sizlerin arasindaki mesafe ne durumda?Ilden ilede fark var yani simdi.

Hepimiz sevdigimize kavusuruz umarim:8:

Kizlar yatip kalkip halinize sükredin ya. Bizim aramizda iller degil ülkeler var. Ben Almanyadayim o ise Kosovada, ben ne yapim simdi?

Sizlerin arasindaki mesafe ne durumda?Ilden ilede fark var yani simdi.

Hepimiz sevdigimize kavusuruz umarim:8:

İnşallah :1:
Allah size de sabır versin :34:

Ben şimdi bu konuya bişeyler yazarım sende beni öldürürsün dimi Hayyalim :18:
Hayır yani başıma gelecekleri biliyorum ben o yüzden fazlacana yorum yapmadan diyorum ki,aynı şehirde hele hele aynı iş yerinde olmak harika...
:19:

Ben şimdi bu konuya bişeyler yazarım sende beni öldürürsün dimi Hayyalim :18:
Hayır yani başıma gelecekleri biliyorum ben o yüzden fazlacana yorum yapmadan diyorum ki,aynı şehirde hele hele aynı iş yerinde olmak harika...
:19:

:1: Artık anlatabilirsin kuzum :16:
Yaz bakalım uzun uzun da okuyalım. :27:
KK ya döndün sonunda :emir_bebek:

Back
X