Burdan bir duruşu varmış gibi gelmedi bana erkek arkadaşının.
AİLESİNİN HABERİ YOK ! ve ne olcağını paşamızda kestiremiyor !
bana da öyle geldiği için ....
Resmen ali cengiz oyunuyla kabullendirmek istiyor.Oyle seyler turk dizilerinde olur.Durusu olan erkek daha once evlilik yapman umrumda degil,ben seni istiyorum.Herkes saygi gosterecek.Bunu yapma cesareti yok malesef ve bu ileride olaki evlendiniz basiniza kakilacak bir durum bile olabilir.Dikkatli karar verin.
Kaç yaşındasınız?
Ailesi kendini kandırılmış hisseder böyle. Sanki ortada yutturulacak bir durum varmış gibi davranılması hoş değil. Bence en baştan söylesin.
Ailesi kabul etmezse de en başından bilip ona göre ya ayrılırsınız ya da erkek arkadaşınız ilişkisinin arkasında durur.
+1000000 Aynen katılıyorum...İnsan istedikten sonra-sevdiğinin kendisi için doğru biri olduğundan eminse, ailesine kabul ettirir, gerekirse anne babasını karşısına alır direnir. Bu adam anneci. Ne demek "Anneme sevdireyim, ısındırayım, sonra söylerim ya da evlendikten sonra ce-ee yaparız" filan, geçsin bunları; 15 yaşındaki ergen veletler bile sevdikleri kızları deli gibi savunabiliyorlarken, bu annesinin korkak oğluşunun taktikleri, ancak vakit kaybı.
Bir şey diyeyim mi
1 ay önce böyle bir konum vardi
Problem kendimde sanıyordum huzursuz olduğum icin
Ancak karşımdaki vermiyormuş o huzuru
İçine sinmiyorsa vardır bir şey diyorum
olması gereken kesinlikle bu . onlarlık bi durum yok evet . ama bu duruşta sanırım bizinkinde yok .Yakın bir erkek arkadaşım daha önce evlilik yapmış biriyle evlendi yakınlarda. Size olması gerekeni söyleyeyim kızın daha önce evlenip ayrıldığı açıklamasını yapmadılar bile. Ailelerin tanışması esnasında arkadaşımın annesi öğrendi niye bizden sakladın niye söylemedin diye ayılıp bayılınca da sizlik bi durum yok deyip kestirdi attı. Artık tam ne konuşuldu bilmiyorum ama kıza dilinin ucuyla bile bu durumla ilgili bi şey diyemedi kadın. Olması gereken budur. Yok sevince yok bilmem ne olunca bunlar boş. Size o güveni vermemiş ki böyle hissediyosunu haklısınız da. Olmaz bu iş
Sizin partneriniz bence güçlü değil planlar peşinde ya öyle yaparım ya da böyle. Benim arkadaşımda yaşadı bu durumu fakat eşi ben seviyorum dedi ve arkadaşımla kaçtılar sonra aile mecbur kabullendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?