- 25 Temmuz 2012
- 3.484
- 1.229
- 248
- Konu Sahibi sevememsendenbaska
-
Nasil bir frendir oHiç tv2 de galiba çıkan 'ah biz kadınlar 'ı izledin mi.yeminle benim araba kullanmam onlardan daha komik,el frenini çekebilmek için koltukların üstüne çıkıp ayağımla direnip bütün vücut yüklenince yapabilirim ancak olmuyor.
Hiç tv2 de galiba çıkan 'ah biz kadınlar 'ı izledin mi.yeminle benim araba kullanmam onlardan daha komik,el frenini çekebilmek için koltukların üstüne çıkıp ayağımla direnip bütün vücut yüklenince yapabilirim ancak olmuyor.
Nasil bir frendir o
Sert cekiyorsunuzdur o yuzden ne iniyor ne cikiyor
Basinda dugme var basinca hemen iniyor anlamadim hangi model araba
Yani okuyunca bende guldum latife yapmis galiba arkadas :-Dayyy buna ne güldüm anacimmm gözlerimden yas geldi ahahahahahahahaha
Hiç tv2 de galiba çıkan 'ah biz kadınlar 'ı izledin mi.yeminle benim araba kullanmam onlardan daha komik,el frenini çekebilmek için koltukların üstüne çıkıp ayağımla direnip bütün vücut yüklenince yapabilirim ancak olmuyor.
Yani okuyunca bende guldum latife yapmis galiba arkadas :-D
Hani vites sert olsa anlarim araba eski diye ama bu el frenini anlamadim
Cekerken cok sert cekiyorsunuzdurVallahi abartısız el frenini indiremiyorum,çekerken tamam düğmeye bas çek inerken inmiyor.opelastra otomatik vites bide 2yaşında.bende çok gülüyorum kendime.tam komedi valla el frenini biri indirmeden arabayı çalıştıramam.
doğru eşim en son park ederken hızlı çekiyor olabilir.bi araştırayım bunu bende hep kendi kusurum sanıyordum.Cekerken cok sert cekiyorsunuzdur
Benim arkadasin vardi aynisi kullandim bir kac kere opel yumusak araba
Sorun bir servise belki arizasi var
Bence senle ilgili degildoğru eşim en son park ederken hızlı çekiyor olabilir.bi araştırayım bunu bende hep kendi kusurum sanıyordum.
İlk zamanlar benimde oluyodu arabadan inince bacaklarım titriyodu yürümekte zorluk çekiyodum :) Şimdi gayet rahatım tabi :) Ama kullandıkca alışıyo insan kısa mesafelerde sık sık kullanıp alışmaya çalışın zamanla geçerevet arkadaşlar bende bir çok hemcinsim gibi buraya bu nedenle konu açıyorum. konuları okudum okduum ancak cevaplardaki nispeten olumsuz yazılanlar beni daha çok heyecanlandrdı.
konu şu ki, ben yeni ehliyet aldım. 12 saat direksyon dersi aldım 2. denemede sınavı geçtim. bilen bilir yeni sistem sınavı geçmek eskisi kadar kolay değildir. neyse eşimle çalıştım çalışmaya pratik yapmaya da devam ettim. trafiğe de çıktım 20 dk lık mesafelerden daha uzun değil. velevki, heyecandan dizlerim ellerim her yerim tutuluyor. direksiyon hakimiyetimin olduğunu söylüyorlar. direksyon hocamda benim trafğie hazır olduğumu dile getirmişti. ilk sınavda da yokuşta stop ettirdiğim için kaldım, park da vs. pek sıkıntım yoktu. neyse ki heycandan elim ayağıma dolaşıyor. bugün de eşim beni işten alacak ve eve dönüş yolunu şehir merkezinden birlikte döneceğiz. heyecan bastı beni daha aracı kullanmadan. bir el atın destek verin. ben bu heyecanı nasıl yenicem.
valla bravo diyorum size helal olsun inşallah Bi gün bende trafiğe kendi kendime çıkabilirim.Bence senle ilgili degil
Adam cart diye cekiyorsa ondan inmiyordur bazilarinin uc mahalle oteden duyulur.
Bir iki kez esimde sert cekip birakmis uyardim artik yumusak birakiyor
Cikarsin tabi kimler kimler yapiyor biz mi yapamayacagizvalla bravo diyorum size helal olsun inşallah Bi gün bende trafiğe kendi kendime çıkabilirim.
yüzmeyi gayet iyi biliyorum ama araba garip işte.Cikarsin tabi kimler kimler yapiyor biz mi yapamayacagiz
Gece gunduz fark etmez firsat olunca hep cik
Yuzme biliyormusun bu arada? Yuzme bilenler dahada kolay kullaniyormus arabayi da
Yaparsin kendine guvenyüzmeyi gayet iyi biliyorum ama araba garip işte.
Haklısın bunca zaman kendi kendimi körledim hep.Yaparsin kendine guven
Pratik lazim en onemlisi bu
Benim gözum karaHaklısın bunca zaman kendi kendimi körledim hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?