aynı sorun var mı.. sevgilisi ilgisiz olanlar..

aynen benim de neler saymak geliyo. eskiden saydığım oldu ama pişman etti beni söylediğime söyleyeceğime.. artık kibarca bile bişey söylenmiyo üff püff uzatma diyip sinirleniyo çünkü. ben de neyse bu sefer de günah benden gitsin diyip susup sinmeye başlıyorum ama bu seferde içinde ona karşı gizliden gizliye bir kin birikiyo. ağzımı bile açamıyorum ya. tatlı tatlı konuşabilsek ne ala ben hazırım ama olmuyo sonra da birikiyo işte ufaktan ufaktan nefret de hissetmeye başlıyosun sevgiyle beraber. öyle oluyomu sende de

Konu sahibi arkadaşım ; bence siz artık uzatmamalısınız. Çünkü bende sevgilimden 1 ay önce ayrıldım. Nedeni de ilgisizlik. adam (!) beni 3 haftadır arayıp sormuyordu düşün yani o kadar ilgisiz. Bence o sizi bırakmadan siz onu bırakmamalısınız .. Zor olsada bunu yapın. :26:

ya ben trip atınca dinliyo ama hep üste çıkıyo. ya da 2 gün ilgi gösteriyo sonra yine aynen devam. ben de susuyorum senin gibi ama birikmez mi birikiyo tabi.. 3 güne başlıyorum çan çan konuşmaya.. içimde birikiyo ama ben tutamıyorum söyleniyorum. ondan sonra da vay sen hep şikayet ediyosun sıkıyosun bunaltıyosun yoruyosun..

canım ben de bıraktım o aramadıkça aramıyorum.

Canım aynı benim yaşadıklarımı yaşıyorsun şu anda, biz de böyleydik sonra ayrıldık. Daha önce de çok ayrılmıştık ama bu sefer son gibi. Böyle erkeklere ne yapılır bilmem ki. Ama çok kızıyorum.

Bence de yapılması gereken ayrılmak, eğer ilişkinizin düzelmesini istiyorsa bir erkek çaba harcamalı harcamıyorsa yol vermeli. Çok acı ama gerçek malesef bu.

Kelebek_93 merak ediyorum, sen ayrıldığında erkek arkadaşın hemen kabullendi mi ayrılığı? 1 ay olmuş, bu süreçte hiç görüştünüz mü?

zaten olacağı o gibi.. uzatmalardayız. ayrılınca da üzülcem biliyorum. şimdilik aramıyorum. eğer o da aramazsa ki inat yaparr aramaz gibi geliyor. biter gider.

Canım benimkinde de var ilgisizlik sorunu ama en azından yanımdayken çok yakın ve sıcak.Sitem etsem gölümü almaya çalışır bişeyler yapar kesin.
Senin anlattıkların çok aşırı sanki başka bir sorun var gibi,ilgisizliğide aşmış bu durum bence,çok üzüldüm

sen seni seviyorum de öyle mesaj at dediğin halde üstüme gelme zorlama yazmış. bu mesajı yazana kadar seni kırmamak adına seni seviyorum da yazabilirmiş. sevdiğini bile söylemek istemiyorsa demekki seni sevmiyor artık. bence bu ilişkiyi bitirmiş beyninde ve kalbinde. senin ayrılmanı bekliyor ki bu tür hareketlerde bulunuyor. açıkca konuş bence ayrılmak istiyorsan ayrılalım de, yok istemiyorum dersede o zaman kendine çeki düzen ver yoksa beni kaybediyorsun de.

sevmiyo diye kestirip de atılmamalı aslında. sanırım yapmamız gereken ne harala gürele konuşup ayrılmak ne de bi köşeye sinip içimizde biriktirmek.. sevmesine rağmen ilgisiz duran insanlar da var. bi ara ben de öyleydim. en güzeli önce biraz kendimizi çekip karşımızdakine fırsat vermek. bi kere karşındaki ilgisizken en tatlı dille konuş gene olmuyo en fazla bikaç gün düzelir. ona fırsat verip duygularını hislerini tartmasına izin vermek daha mantıklı sanırım. o da olmazsa son çare ayrılık. bide bu sebebi öne sürüp ayrılmak için de kesin kararını vermiş olması gerek insanın. yoksa 1 hafta sonra özlemine dayanamayıp vazgeçtim yeterki birlikte olalım deyip tükürdüğünü yalamak da var.. ne acı ki senin ne kadar akıllı güzel iyi niyetli şu bu olduğunun bi önemi yok, seni kendini karşı tarafa ne kadar ulaşılmaz gösterdiğinle biçiliyo senin değerin. halbuki öyle de yapsan tersini de yapsan sen gene aynı sensin.. çok kızıyorum bu cepte hissedilme durumlarına. peşimde köpek olsun istemiyorum. sadece dengeli olsun birbirimize karşı ilgimiz istiyorum. bunun içinde maalesef sabır gerek. ben artık ona fırsat vericem bazı şeyleri yapması için. bakalım 1-2 haftaya oturacak işler değil bunlar ama sabredicem.
ha bide şöyle bi düşüncem var, daha iki gün önce seni seviyorumlar hadi buluşalımlar havada uçuşurken birdenbire ilgiyi kesmek de olmaz. o da ters teper ve de dikkat çeker..Napılabilir, buluşmaktan bahsedilmez iki üç hafta onun teklif edilmesi beklenir. zaten düne kadar senden teklif gelmesine alışan bir adam için bu kadarcığı bile kafi. yok gelemem işim var canım istemiyo demek de çok kışkırtıcı bi olay. zaten köpek olmasın adam bizim peşimizde o da sağlıklı değil, o işin de sonu ayrılık.. iyi kötü dengeli olsun birbirimize ilgimiz zaten yoluna girer o zaman.

anlattıklarında bizim ilişkimizi gördüm valla.
benim sevgilim de hep görevmiş gibi yapar.
hiç güzel bir söz söylemez.
ama ben patladım en sonunda, çünkü görüşmek istemiyordu benimle.
ayrıldım.ayrıldığımın gecesi telefon etti ağladı.
ertesi gün barıştık, çaba sarfediyor yanımdayken yakın davranmak için, öpüyo falan.
ama işte çaba sarfetmeden olsun istiyorum.
ayrıca eminim yine eski haline döner

canım uzun soluklu ılıskıler zamanla gercekten monotonlasıyor.
heyecanını yıtırıyor.
ılk baslarda bırbırınızı tanımıyorsunuz cekıngen nazık olunuyor,mesajlasırken fılan heyecanlanıyor ınsan
ama zamanla artık bırbırınızı tanıya tanıya o heyecanda kalmıyor nazıklıte kalmıyor .
evlı cıftlerı dusun ,evlendıklerı gıbı onca sorumlugun altında ask mesk dusunemez hale gelıyorlar.
uzun soluklu ılıskılerde boyle .ılıskı uzadıkca sorumluluklarda artıyor .
evlılık derdı baslar aıle derdı baslar ,bunları dusunmekten artık ask mesk dusunemz hale gelıyor ınsan .
ben uzun soluklu ılıskılerı evlı cıftlere benzetıyorum .

eskı halıne doner canım merak etme .
2-3 gun degısıklık olur sonra hersey eskı duzenıne oturur .
keske ayrıldıgında ertesı gun barısmasaydın surundurseydın .

canım çok güzel yazmışsın şuan bende o tükürlüğünü yalama durumunda gibiyim:18: lütfen banada yardımcı olun ben ne yapıcam bilmiyorum bi ilişkim var ve erkek arkadaşım sigaraya çok karşı hem kendi hemde ailesi ve bu konu yüzünden birbirimize girdik bi anda bırakmamı istiyo ne konuşsak konuyu oraya bağlıyo bana yanlış gelen davranışlarını söylediğimde benimle savaşma herşeye negatif bakma die sinirleniyo onun savaşma konusuna asla katılmıyorum ama negatif bakma konusunda sanırım haklı ama bunada sebep kendi çünki biz 6-7 ay önce tanıştık 2-3 hafta kadar görüştük sevgili değildik ve ortada bişe yokken aramadı ses soluk kesildi 4ay sonra çıkıp geldi emek vermeye seninle ciddi bişeler yaşamaya geldim dedi tabi yaptığı eşşeklikten dolayı sölemem gerekenleri söledim haklısın dedi haklılığım korkularımı yenmeme yardımcı olmuyo ama dedim beraber atlatıcaz dedi tekrar aynısını yaparmı die hep bi tedirginliğim vardı falan filan tabi bende ona boş olmadığım için biz yavaş yavaş sevgililiğe doğru ilerledik şu çokkk büyük sorun olan sigara konusuna gelene kadar ki ilk tanıştığımız günden beri aslında bırak bırak diyodu iş ciddiye gittikçe söylemler çoğaldı ve bigün ben ona o bana derken sesler yükseldi gerginlik arttı falan sonra beni eve bırakırken bişe yoktu gülüyodu espri yapıyodu takılıyodu bende beş karış surat ben arabadan inerken tüm şu konuştuklarımızı düşün savaşmalarım negatifliğim sigara herşeyi düşün ve benimle gerçekten görüşmek isteyip istemediğine karar ver dedim indim hee bu sefer haber ver ama dedim kapıyı kapattım 3 gündür sesi çıkmıyo tatile gidicekti gittin mi die msj attım cvp vermedi ve çok inatçıdır koç burcu kendi bile söylüyo keçi bile yanımda masum kalır ben görüşmek istiyorum bukadar basit bi sigara mevzusundanda bitmesini istemiyorum ki bende o hayatımda yokkende bırakmak istiyodum söylüyodum her nekadar ona sölemesemde bırakmak için araştırmalar yapıyodum hatta akapunktura gitmeyi düşünüyodum ama olayı bukadar abarttıkça aklıma geldikçe bu mevzu sigara yakasım geliyo bana yardım edin arıyımmı yoksa tükürdüğünü yalama beklemi diyosunuz

canım benim zor durum oda bende topıgımde cok ılgılı dıye konu acmıstım cok ılgılı kavga etmeyen ustume dusen buda sıkıcı senınkıde zor erkeklerın ortası yok

cnm bende aynı sevgilin gibiyim tartışıyorz
bu nedenle ilgi gösteriyorum ama karşılığı
yok diyor ama ben yeterince ilgi gösterdiğimi
düşünüyorum sevmesine de seviyorum yani
demek istediğim sevgilinde böyle olabilir
ilgi göstermemesi sevmediği
anlamına gelmiyordur

benim sevgilimde aynı bana sarılmıyor. ilgi göstermiyor. arıyor soruyor ama bana sarılmıyor
ama biz çok yeniyiz ama sarılmıyor. ben söyleyincede bilmiyorum diyor.

ben anlamıyorum erkekleri yaaa..insan sevdiğine seni seviyorum demicekte kime dicek bu kadar mı zor bence bahane arıo...sende fazla üstüne gitme kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyo o zaman erkekler...

bazı erkekler cidden böyle. ama aklına hemen sevmeme durumu gelmesin. bu durumda her şeyi ters düz etmek yine sana kalıyor. öncelikle kendine hakim olmayı öğren ! mesaj atmıcam de , aramıcam de ve arama sorma yani. özledim , dayanamıyorum falan yok. o atmıyorsa sen de atma. 1. gün atmaz 2. gn atmaz 1 hafta atmaz ama ennde sonunda NOLUYOR LAN moduna giriyorlar. yani avucumun içndeki kız şmdi napıyor gibisinden. her neyse snra o da sennle ilgilencktir. ama ilk samimi hareketinde yine eski haline dönme. aynı şeklde devam et ve kaçan taraf olmayı öğren. ben bu şekilde 5 yıllık ilişkimi kurtardım dinle beni :)

canım katılıyorum sana cidden onların yaptıgını onlara yapıp göstermezsek anlamıyorlar kafaları almıyor basit düşünoyorlar benimde sevgilim arada ilgisizlesiyor 3 yıldır beraberız baslarda bende üstüne dusuyordum neden diye ama üstüne düstükce geri kaçıyorlar kendini geri çekip ilgilenmedigim zaman noluyor ilgilen askınla diyor:) bakmayın suan gülümsedigime suan ilgsiz msj attım aradım ama az önce msj attım tamam msj atmıcam aramıcam senin 1 dkkan yoksa benimde yok dedim ve suan sessiz kalmayı düşünoyorum cok zor bişey ama yapmazsak tamamen kaybedecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…