- 17 Eylül 2007
- 829
- 452
- 658
aynen benim de neler saymak geliyo. eskiden saydığım oldu ama pişman etti beni söylediğime söyleyeceğime.. artık kibarca bile bişey söylenmiyo üff püff uzatma diyip sinirleniyo çünkü. ben de neyse bu sefer de günah benden gitsin diyip susup sinmeye başlıyorum ama bu seferde içinde ona karşı gizliden gizliye bir kin birikiyo. ağzımı bile açamıyorum ya. tatlı tatlı konuşabilsek ne ala ben hazırım ama olmuyo sonra da birikiyo işte ufaktan ufaktan nefret de hissetmeye başlıyosun sevgiyle beraber. öyle oluyomu sende de
Konu sahibi arkadaşım ; bence siz artık uzatmamalısınız. Çünkü bende sevgilimden 1 ay önce ayrıldım. Nedeni de ilgisizlik. adam (!) beni 3 haftadır arayıp sormuyordu düşün yani o kadar ilgisiz. Bence o sizi bırakmadan siz onu bırakmamalısınız .. Zor olsada bunu yapın. :26:
mrb arkadaşlar. daha önde de derdim köşesine yazmıştım. sevgilimle 1 yıldır beraberiz. ilk başlardaki ilgisi sevgisi kalmadı ve ben buna üzülüyorum. ben her zor zamanında yanındaydım. maddi manevi destekledim. iyi biridir aslında dışarıya pek naziktir. ama gel gör ki duygusallık romantiklik falan yok. oturup konuştum kaç kere benim buna ihtiyacım var. sevdiğini hissetmiyorum diye. hep beni suçluyo. ilgileniyorum sana yetmiyo diyo. ben böyleyim değişemem öyle sürprizler ilgi bekleme diyo. ama çaba göstermiyo ki. kime anlatsam -seni sevmiyo insan hiç mi umursamaz sevdiği üzülünce- diyo.. mesela dün gece mesaj attı napıyosun.ben yatcam diye.. ben de iyi canım iki güzel söz söyle de yat dedim en azından seni seviyorum de. çok uykum var zorlama üstüme gelme dedi yattı. benim zorumla arıyo soruyo napıyosun diye. dolayısıyla duygusallık yok zorla yapınca. yanyana gelince bile öyle elimi tutsun bi sevgili gibi hissettirsin yok. görevmiş gibi çıkıyoruz dışarı. sevgiliyiz beraber zaman geçirmeliyiz gibi. ne yapsam bilemedim. arkadaşlarım üstüne gitme sen de ilgilenme diyo. ben bi süre yapıyorum sonra dayanamayıp neden aramıyosun ilgilenmiyosun deyip kızıyorum. ve yine suçlu ben oluyorum.. dır dır yapıyosun şikayet ediyosun dioo..
Konu sahibi arkadaşım ; bence siz artık uzatmamalısınız. Çünkü bende sevgilimden 1 ay önce ayrıldım. Nedeni de ilgisizlik. adam (!) beni 3 haftadır arayıp sormuyordu düşün yani o kadar ilgisiz. Bence o sizi bırakmadan siz onu bırakmamalısınız .. Zor olsada bunu yapın. :26:
anlattıklarında bizim ilişkimizi gördüm valla.
benim sevgilim de hep görevmiş gibi yapar.
hiç güzel bir söz söylemez.
ama ben patladım en sonunda, çünkü görüşmek istemiyordu benimle.
ayrıldım.ayrıldığımın gecesi telefon etti ağladı.
ertesi gün barıştık, çaba sarfediyor yanımdayken yakın davranmak için, öpüyo falan.
ama işte çaba sarfetmeden olsun istiyorum.
ayrıca eminim yine eski haline döner
sevmiyo diye kestirip de atılmamalı aslında. sanırım yapmamız gereken ne harala gürele konuşup ayrılmak ne de bi köşeye sinip içimizde biriktirmek.. sevmesine rağmen ilgisiz duran insanlar da var. bi ara ben de öyleydim. en güzeli önce biraz kendimizi çekip karşımızdakine fırsat vermek. bi kere karşındaki ilgisizken en tatlı dille konuş gene olmuyo en fazla bikaç gün düzelir. ona fırsat verip duygularını hislerini tartmasına izin vermek daha mantıklı sanırım. o da olmazsa son çare ayrılık. bide bu sebebi öne sürüp ayrılmak için de kesin kararını vermiş olması gerek insanın. yoksa 1 hafta sonra özlemine dayanamayıp vazgeçtim yeterki birlikte olalım deyip tükürdüğünü yalamak da var.. ne acı ki senin ne kadar akıllı güzel iyi niyetli şu bu olduğunun bi önemi yok, seni kendini karşı tarafa ne kadar ulaşılmaz gösterdiğinle biçiliyo senin değerin. halbuki öyle de yapsan tersini de yapsan sen gene aynı sensin.. çok kızıyorum bu cepte hissedilme durumlarına. peşimde köpek olsun istemiyorum. sadece dengeli olsun birbirimize karşı ilgimiz istiyorum. bunun içinde maalesef sabır gerek. ben artık ona fırsat vericem bazı şeyleri yapması için. bakalım 1-2 haftaya oturacak işler değil bunlar ama sabredicem.
ha bide şöyle bi düşüncem var, daha iki gün önce seni seviyorumlar hadi buluşalımlar havada uçuşurken birdenbire ilgiyi kesmek de olmaz. o da ters teper ve de dikkat çeker..Napılabilir, buluşmaktan bahsedilmez iki üç hafta onun teklif edilmesi beklenir. zaten düne kadar senden teklif gelmesine alışan bir adam için bu kadarcığı bile kafi. yok gelemem işim var canım istemiyo demek de çok kışkırtıcı bi olay. zaten köpek olmasın adam bizim peşimizde o da sağlıklı değil, o işin de sonu ayrılık.. iyi kötü dengeli olsun birbirimize ilgimiz zaten yoluna girer o zaman.
mrb arkadaşlar. Daha önde de derdim köşesine yazmıştım. Sevgilimle 1 yıldır beraberiz. Ilk başlardaki ilgisi sevgisi kalmadı ve ben buna üzülüyorum. Ben her zor zamanında yanındaydım. Maddi manevi destekledim. Iyi biridir aslında dışarıya pek naziktir. Ama gel gör ki duygusallık romantiklik falan yok. Oturup konuştum kaç kere benim buna ihtiyacım var. Sevdiğini hissetmiyorum diye. Hep beni suçluyo. Ilgileniyorum sana yetmiyo diyo. Ben böyleyim değişemem öyle sürprizler ilgi bekleme diyo. Ama çaba göstermiyo ki. Kime anlatsam -seni sevmiyo insan hiç mi umursamaz sevdiği üzülünce- diyo.. Mesela dün gece mesaj attı napıyosun.ben yatcam diye.. Ben de iyi canım iki güzel söz söyle de yat dedim en azından seni seviyorum de. çok uykum var zorlama üstüme gelme dedi yattı. Benim zorumla arıyo soruyo napıyosun diye. Dolayısıyla duygusallık yok zorla yapınca. Yanyana gelince bile öyle elimi tutsun bi sevgili gibi hissettirsin yok. Görevmiş gibi çıkıyoruz dışarı. Sevgiliyiz beraber zaman geçirmeliyiz gibi. Ne yapsam bilemedim. Arkadaşlarım üstüne gitme sen de ilgilenme diyo. Ben bi süre yapıyorum sonra dayanamayıp neden aramıyosun ilgilenmiyosun deyip kızıyorum. Ve yine suçlu ben oluyorum.. Dır dır yapıyosun şikayet ediyosun dioo..
bazı erkekler cidden böyle. ama aklına hemen sevmeme durumu gelmesin. bu durumda her şeyi ters düz etmek yine sana kalıyor. öncelikle kendine hakim olmayı öğren ! mesaj atmıcam de , aramıcam de ve arama sorma yani. özledim , dayanamıyorum falan yok. o atmıyorsa sen de atma. 1. gün atmaz 2. gn atmaz 1 hafta atmaz ama ennde sonunda NOLUYOR LAN moduna giriyorlar. yani avucumun içndeki kız şmdi napıyor gibisinden. her neyse snra o da sennle ilgilencktir. ama ilk samimi hareketinde yine eski haline dönme. aynı şeklde devam et ve kaçan taraf olmayı öğren. ben bu şekilde 5 yıllık ilişkimi kurtardım dinle beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?