aynı sorun var mı.. sevgilisi ilgisiz olanlar..

lethem

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
2.680
390
688
mrb arkadaşlar. daha önde de derdim köşesine yazmıştım. sevgilimle 1 yıldır beraberiz. ilk başlardaki ilgisi sevgisi kalmadı ve ben buna üzülüyorum. ben her zor zamanında yanındaydım. maddi manevi destekledim. iyi biridir aslında dışarıya pek naziktir. ama gel gör ki duygusallık romantiklik falan yok. oturup konuştum kaç kere benim buna ihtiyacım var. sevdiğini hissetmiyorum diye. hep beni suçluyo. ilgileniyorum sana yetmiyo diyo. ben böyleyim değişemem öyle sürprizler ilgi bekleme diyo. ama çaba göstermiyo ki. kime anlatsam -seni sevmiyo insan hiç mi umursamaz sevdiği üzülünce- diyo.. mesela dün gece mesaj attı napıyosun.ben yatcam diye.. ben de iyi canım iki güzel söz söyle de yat dedim en azından seni seviyorum de. çok uykum var zorlama üstüme gelme dedi yattı. benim zorumla arıyo soruyo napıyosun diye. dolayısıyla duygusallık yok zorla yapınca. yanyana gelince bile öyle elimi tutsun bi sevgili gibi hissettirsin yok. görevmiş gibi çıkıyoruz dışarı. sevgiliyiz beraber zaman geçirmeliyiz gibi. ne yapsam bilemedim. arkadaşlarım üstüne gitme sen de ilgilenme diyo. ben bi süre yapıyorum sonra dayanamayıp neden aramıyosun ilgilenmiyosun deyip kızıyorum. ve yine suçlu ben oluyorum.. dır dır yapıyosun şikayet ediyosun dioo..

Canım monotonlaşmış bir lişkiniz var bir an önce bunu değiştirmeniz lazım,senin yapman gerekenleri söyleyim sana..1.si kesinlikle ona neden aramıyorsun sormuyorsun,ben, sevmiyorsun,güzel şeyler söylemiyorsun deme !
2. sürekli ona odaklanma yapacak başka bir iş bul.
3.sürekli mesaj atan arayan kişi de sen olma..bir at iki tane o atsın.
4.kendine bak,fiziksel ve ruhsal anlamda,bana biraz güvenini kaybetmişsin gibi geldi,onu yeniden toplamaya çalış.
5.o ilgisizse sende ondan daha ilgisiz ol,o adım atmadıkça atma güzel bir şey söyleme.

daha buna benzer pek çok şey var canım,kaçan kovalanır aşkın kuralı budur..ve bir erkek ancak bundan anlar,amacın onu kendine bağlamaksa azıcık kendini tutacaksın

Son düzenleme:
sevgilin fazlasıyla ilgisiz yanındayken bile elini bile tutmuyosa bencede sevgisini kendi içinde sorgula. yada düşün senin bu kadar sıkıntı çekmene değecek bir insanmı. şunu gayet iyi bliyorum ki bir insanın huyu neyse odur oyunlarla bunu değiştiremezsin. ve düşün bu insanla bir ömür mutlu olabilirmisin ona gçre karar ver. hayatın boyunca ona oyun oynayıp ilgisini çekmekle uğraşamazsın.

Canim ayni sorunu bu aralar bende yasiyorum. Ve ilgisizliginden kavga ettik mesaj atma dedim sen kendin istediginde at dedi. Atiyormuyum hayir . Atmayida dusunmuyorum canim. Beni gercekten istiyo ve seviyorsa kendisi arasin ben cok yoruldum cunku artik. Sebde derdini acikla ve bir adim geri cekil canim senin icin degisicekmi seni kaybetmemek icin savasicak mi bak biraz. İnan zaman gectikce cok daha zorlasiyo hersey ve insan verdigi degere uzuluyo . Ayril demiyorum kesinlikle ama sevgilin senin verdigi degeri hakediyo mu bunu ogrenmek icin cabala ve herseyiyle kafanda dusun

Bence ilişkini sorgula canım. Benim de aşağı yukarı seninki kadar süren bir ilişkim var ve bu sorunum yok. Hadi bizimkiler daha yeni ama ortaokuldan beri aynı kişiyle sevgili olup da geçen yaz evlenen arkadaşlarım var, onlar hala elele, gündüz iş yerlerinde bile devamlı mesajlaşırlar. Ben ilgisizliğin kişilik özelliği olduğuna inanmıyorum, eğer kişilik özelliği ise de törpülemesi gerekir. Beni böyle kabul et, şartları kabullen diye bir şey yok.

Ne yazık ki ilişkinin başındaki heyecanı bitmiş gibi görünüyor arkadaşınızın. Hiç üstüne gitmeyin bundan sonrası ayrılık gibi görünüyor. Biraz gizemli olun. Aşağı yukarı buradaki yorumcuların hemen hepsi aynı süreçten geçiyor. Hani kadınlar siz erkekler hepiniz aynısınız derler ya erkek milleti de ben bir başkasına benzemem diye cevap verir ya!.
Ama gerçek bu! Neredeyse tüm erkekler, heyecan bittikten sonra bu şekilde davranmaya başlıyor. Doğanın kanunu herhalde. Sabırlı olun ama tabii ki bu ilişkiyi devam ettirmek ve karşınızdaki kişiyi kaybetmek istemiyorsanız. Aslında en güzel davranış onlar nasıl umursamaz ve çapkın davranıyorsa aynı onların anladığı dilden karşılık vermek.
Ama bu da seven kadının doğasında yok. Yoksa çapkınlık kadın/erkek farketmiyor.
Sizin için sözkonusu olmayabilir tabii ama genelde ilişkideki heyecan bittiğinde ya da araya başka bir kadın girdiğinde vs.vs. bu insan türü bu tür davranışlar sergiliyor.
Biraz rölantiye geçirin irtibatı yavaş ve sakin. Asla sabırsızlık yapmayın. Söylenecek çok şey yazılacak daha çok şey var ama, tanımadığımız insanların ahını almak ta var.
Belki bir derdi vardır filan.

bence ilişkinizdeki heyecan bitmiş ve erkek arkadaşın sana bunu bu şekilde belli ediyor.

bence fazla uzatmadan ve daha fazla kendini yormadan hayatını yoluna koymaya çalış çünkü bu saatten sonra hiçbirşey eskisi gibi olmayacak...

off ya bu erkekler neden boyle kı bnmkıde ısım cok yogun dıyor

arkadaşlar destekleriniz için çok teşekkürlerr

haklısın aslında kendime güvenimi kaybetmeye başladım.. bunları dikkate alırım canım saol.

evet ben de bunu düşünüyorum. beni gerçekten sevdiğine inanmıyorum ama ben ayrılmasam da böyle gider evleniriz. tabi sonuç aynı: benim hüsranım..

aslında ciddi ailevi sorunları oldu. ama ondan önce de çok farklı deildi. sadece ilk bikaç ay heyecanlı geliyodu. aslında şimdi düşününce o zamanlar benim kafam rahattı. hiç karışmazdım ona hiç kıskanmazdım. içimden gelmezdi. aman derdim geçerdim. sonra ne ara böyle oldu anlamadım. bikaç ay geçti ters düz olduk. yani zorla da olsa mesaj atar sabahları. ya da işten gelince arar. ama duygusallık hissetmiyorum. yanında heyecanlanmıyorum..

bide öküz hatta katır gibi inatçi kızlar yaa. oğlak burcu. ben de koç. acayip inatlaşıyoz.

Canım sen burda tavsiye edilenleri uygula çok da üzerine gitme,olmuyorsa sonuçta dünyanın merkezi o değil ya,elinden geleni yap gerisini de bırak artık..düzelirse ne ala ama düzelmezse o bir şey yapmıyorsa bu ilişki anlamını yitirmiş demektir...sonrasında bitirip bitirmemek sana kalmış canım,nasıl mutlu olacaksan

Son düzenleme:
evet aynı sorun bende de var işleri yüzünden ilgilenmeye zaman bulamadını düşünüyorum ama arkadaşlarına nası zaman ayırıyo bna bağrıyo azarlıyo stresli olduğu için yapıyodur diyorum ama insan nereye kadar sabredebilir ki böle ilgisizliğe

aynı adamla çıkıyoruz sanki:) hep aynı sorunlar bende de var. iyi mi Allah var iyi ama çok üzülüyor insan. üzüldüğünü söyleyince de ( hem de hiç kapris yapmadan tatlı dille) abartan taraf oluyosun

şimdi öncelikle ben kendi gözlemlediklerimi bi söyleyim:) erkekler basit varlıklar yani ne biliyim öyle çok detaya inmiyorlar bizim gibi hani işi varsa ilgilenemiyorsa bizim alınabileceğimizi düşünmüolar sonçta işim var onlada ilgilenirim işim bitince diolar sonra araya yorgunluk giriyor sonra tekrar bir iş ama biz kızlar biz saf kızlar biz mağrur ve mağdur kızlar her araya sıkıştırabiliyoruz bu arama sorma ilgi işini ne hikmetse işte buda onları çok önemsememizden sürekli onları düşünmemizden kaynaklanıyor:) tabi bu sorun yine biyere bağlanmyor orası ayrı mevzuda böyle biraz salmak gerekio galiba çünkü ozamn erkek noluo ya bu kıza dio bi merklanıo

ben de sabredemiyorum ki kendimi geri çekebileyim. çok sabırsızım bende:) sonra noluyo günü kurtarmış oluyosun herşey daha da zorlaşıyo. ama zaten ha deyince buluşacak yerlerde değiliz. o sabırlı bi de o yüzden benim için daha da zor..

valla bende sabırlı değildim ama öğrendim işte zamanla:) biliyorum zor yani öle bişey yapmadan beklemek ama yapabilirsin:)

çok haklısın ama severken özlerken salmak da zor oluyo be arkadaşım.benimki de salmış durumda ne de olsa ben varım herşeyi ikimiz için ayarlayan planlayan. aslında hiç gerek yok böyle şeylere 3 günlük dünya ne sanki mutlu olmaya çalış dimi.. olmuyo tabi. Ama ben verdim kararımı sabredicem gelişmeleri de paylaşıcam sizinle. Örneğin bu h. sonu adam benim ona hadi buluşalım diyeceğimden emin. demicem işte sabredicem nolcak bakalım. maksadım peşimde köpek olsun değil. maksadım dengeyi bulalım. ilişkimizin iyiliği için

yakın bi arkadaşıma bu sorunumdan bahsettiğimde bana her hafta buluşma, en azından teklif eden sen olma filan demişti. ben de demiştim ki ama çok özlerim nasıl dayanıcam. o da demişti ki bu kafayla gidersen bi gün gelecek temelli kaybedeceksin o zaman hep özleyeceksin:))

aynı adamla çıkıyoruz sanki:) hep aynı sorunlar bende de var. iyi mi Allah var iyi ama çok üzülüyor insan. üzüldüğünü söyleyince de ( hem de hiç kapris yapmadan tatlı dille) abartan taraf oluyosun

ya içimden neler saymak geliyo ona bazen de susuyorummm
ya bu erkekler çocuk gibi olduğundan tek bişiye odaklanabiliyo sanırım ve yakınında olana.
mesela yakınında pc ve oyun varsa saatlerce ben aklına gelmiyorum. odaklandığı şeye takılıp kalıyolar.
aklına gelip de bana ilgi gösterse ne ala. bekle ki odaklandığı şeyi bıraksınnn anam lethem i arayayım yoksa bana kızar desinnn de arasın.. off offffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…