mrb arkadaşlar. daha önde de derdim köşesine yazmıştım. sevgilimle 1 yıldır beraberiz. ilk başlardaki ilgisi sevgisi kalmadı ve ben buna üzülüyorum. ben her zor zamanında yanındaydım. maddi manevi destekledim. iyi biridir aslında dışarıya pek naziktir. ama gel gör ki duygusallık romantiklik falan yok. oturup konuştum kaç kere benim buna ihtiyacım var. sevdiğini hissetmiyorum diye. hep beni suçluyo. ilgileniyorum sana yetmiyo diyo. ben böyleyim değişemem öyle sürprizler ilgi bekleme diyo. ama çaba göstermiyo ki. kime anlatsam -seni sevmiyo insan hiç mi umursamaz sevdiği üzülünce- diyo.. mesela dün gece mesaj attı napıyosun.ben yatcam diye.. ben de iyi canım iki güzel söz söyle de yat dedim en azından seni seviyorum de. çok uykum var zorlama üstüme gelme dedi yattı. benim zorumla arıyo soruyo napıyosun diye. dolayısıyla duygusallık yok zorla yapınca. yanyana gelince bile öyle elimi tutsun bi sevgili gibi hissettirsin yok. görevmiş gibi çıkıyoruz dışarı. sevgiliyiz beraber zaman geçirmeliyiz gibi. ne yapsam bilemedim. arkadaşlarım üstüne gitme sen de ilgilenme diyo. ben bi süre yapıyorum sonra dayanamayıp neden aramıyosun ilgilenmiyosun deyip kızıyorum. ve yine suçlu ben oluyorum.. dır dır yapıyosun şikayet ediyosun dioo..
Canım monotonlaşmış bir lişkiniz var bir an önce bunu değiştirmeniz lazım,senin yapman gerekenleri söyleyim sana..1.si kesinlikle ona neden aramıyorsun sormuyorsun,ben, sevmiyorsun,güzel şeyler söylemiyorsun deme !
2. sürekli ona odaklanma yapacak başka bir iş bul.
3.sürekli mesaj atan arayan kişi de sen olma..bir at iki tane o atsın.
4.kendine bak,fiziksel ve ruhsal anlamda,bana biraz güvenini kaybetmişsin gibi geldi,onu yeniden toplamaya çalış.
5.o ilgisizse sende ondan daha ilgisiz ol,o adım atmadıkça atma güzel bir şey söyleme.
daha buna benzer pek çok şey var canım,kaçan kovalanır aşkın kuralı budur..ve bir erkek ancak bundan anlar,amacın onu kendine bağlamaksa azıcık kendini tutacaksın
sevgilin fazlasıyla ilgisiz yanındayken bile elini bile tutmuyosa bencede sevgisini kendi içinde sorgula. yada düşün senin bu kadar sıkıntı çekmene değecek bir insanmı. şunu gayet iyi bliyorum ki bir insanın huyu neyse odur oyunlarla bunu değiştiremezsin. ve düşün bu insanla bir ömür mutlu olabilirmisin ona gçre karar ver. hayatın boyunca ona oyun oynayıp ilgisini çekmekle uğraşamazsın.
Bence ilişkini sorgula canım. Benim de aşağı yukarı seninki kadar süren bir ilişkim var ve bu sorunum yok. Hadi bizimkiler daha yeni ama ortaokuldan beri aynı kişiyle sevgili olup da geçen yaz evlenen arkadaşlarım var, onlar hala elele, gündüz iş yerlerinde bile devamlı mesajlaşırlar. Ben ilgisizliğin kişilik özelliği olduğuna inanmıyorum, eğer kişilik özelliği ise de törpülemesi gerekir. Beni böyle kabul et, şartları kabullen diye bir şey yok.
mrb arkadaşlar. daha önde de derdim köşesine yazmıştım. sevgilimle 1 yıldır beraberiz. ilk başlardaki ilgisi sevgisi kalmadı ve ben buna üzülüyorum. ben her zor zamanında yanındaydım. maddi manevi destekledim. iyi biridir aslında dışarıya pek naziktir. ama gel gör ki duygusallık romantiklik falan yok. oturup konuştum kaç kere benim buna ihtiyacım var. sevdiğini hissetmiyorum diye. hep beni suçluyo. ilgileniyorum sana yetmiyo diyo. ben böyleyim değişemem öyle sürprizler ilgi bekleme diyo. ama çaba göstermiyo ki. kime anlatsam -seni sevmiyo insan hiç mi umursamaz sevdiği üzülünce- diyo.. mesela dün gece mesaj attı napıyosun.ben yatcam diye.. ben de iyi canım iki güzel söz söyle de yat dedim en azından seni seviyorum de. çok uykum var zorlama üstüme gelme dedi yattı. benim zorumla arıyo soruyo napıyosun diye. dolayısıyla duygusallık yok zorla yapınca. yanyana gelince bile öyle elimi tutsun bi sevgili gibi hissettirsin yok. görevmiş gibi çıkıyoruz dışarı. sevgiliyiz beraber zaman geçirmeliyiz gibi. ne yapsam bilemedim. arkadaşlarım üstüne gitme sen de ilgilenme diyo. ben bi süre yapıyorum sonra dayanamayıp neden aramıyosun ilgilenmiyosun deyip kızıyorum. ve yine suçlu ben oluyorum.. dır dır yapıyosun şikayet ediyosun dioo..
şimdi öncelikle ben kendi gözlemlediklerimi bi söyleyim:) erkekler basit varlıklar yani ne biliyim öyle çok detaya inmiyorlar bizim gibihani işi varsa ilgilenemiyorsa bizim alınabileceğimizi düşünmüolar sonçta işim var onlada ilgilenirim işim bitince diolar sonra araya yorgunluk giriyor sonra tekrar bir iş ama biz kızlar biz saf kızlar biz mağrur ve mağdur kızlar her araya sıkıştırabiliyoruz bu arama sorma ilgi işini ne hikmetse işte buda onları çok önemsememizden sürekli onları düşünmemizden kaynaklanıyor:) tabi bu sorun yine biyere bağlanmyor orası ayrı mevzuda böyle biraz salmak gerekio galiba çünkü ozamn erkek noluo ya bu kıza dio bi merklanıo
aynı adamla çıkıyoruz sanki:) hep aynı sorunlar bende de var. iyi mi Allah var iyi ama çok üzülüyor insan. üzüldüğünü söyleyince de ( hem de hiç kapris yapmadan tatlı dille) abartan taraf oluyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?