Aynı yerde evlenmek

O düğün salonunda yapılan ilk ve tek düğün arkadaşınızın mıydı? Hic dert edilecek bişey değil, bu kadar ince fikirli olmayın.

Uygun olmuş tutmuşsunuz.sadece beğenip özendiğiniz için bile tutabilirdiniz bunda bile bir sakınca göremiyorum. Parayı veren kiralar

yoo nolcak ki
ki zaten küçük yerlerde hep aynı yerler tutulur mecburen
arkadaşım benden sonra aynı yeri tutsa sevinirim ben de :) demek ki derim güzel yer seçmişim:))

ya özensen nolcak ki:)
rahat ol biraz
ben de bir arkadaşımın kaldığı şehre özeniyorum mesela başka bi arkadaşımın saçlarına nolmuş ki:))) benden ve ondan bişey eksilmesin yeter maşallah deyip geçiyoruz

Siz begenmissiniz tutmussunuz. Bu elalem ne der kafasiyla vazgecmeyi dusunmeniz bile enteresan.

düğün salonu sadece arkadaşına özelmiymiş, ondan başka orda kimse düğün yapamazmışmı. özenmiş olsan ne olur parasıyla değilmi. ilginç

Düğün mekanları kullan at değilki.

Benimde düğün mekanımı bir arkadaşım beğenmişti ve benim düğünümden 2 sene sonra olan düğününü orda yapmıştı. Böyle hiiç düşünmedim.

Arkadaşın bozulmamıştır bence kendi düğününden sonra salonu kapatacak hali yoktu ya
neresi içinize sindiyse düğünü orada yapacaksınız haklı olarak.Şimdiden mutluluklar

Yani böyle bişey yüzünden yüzü asılacak yada dalga geçecek biri varsa zaten arkadaşlığınızı kesin. Ama sizin de neden çekinip sorduğunuzu anlamadım. Benim düğünümün olduğu salonda eşimin tüm sülalesi evlendi neredeyse. Seneye aynı yere gisicez diye espiri yapmış arkadaşınız bence. Arkadaşınızla aynı gün tarih almak için ancak bukadar kafaya takılır. Misal yakın arkadaşımın düğünü var. Düğünde yapmak istediği saç modeli ile aynısını seçmişim resmini arkadaşıma yollayınca çıktı meydana gırgır geçtik bisürü aramızda tabiki ben başka modele yönlendirdim kendimi. Yada arkadaşımın kınası için kırmızı abiye bakarken kendi kendime Hooop kırmızı gelin içindir dedim. Yani düğün yeri için kimse kimseye laf edemez etsede aklından şüphe ederim.

Burda bir gelin vardı mesela eltisi düğününde beyaz giyip gelin tacı takmıstı. Bak buda anormal.

Ben aksine mutlu olurum beğenmiş demek ki o da tercih etmiş diye düşünürüm. Anlık bir seydir arkadaşınızın yüzünün düşmesi bence.

Ne sacma sey.1 hafta sonra degil 1 yil sonrasini konusuyorsunuz.Hoc kafaniza takmayin bence..

Olur mu hic ya oyle sey ilahi Size oyle gelmemistir niye yuzu dussun ki bosverin ya nolcak hem anilarini hatirlarlar :)

Arkadaşınızın yüzü düştüyse sorun bakalım tapu onda mıymış da òyle bi tepki vermis.. Ne degisik insanlar var :)

Büyük Şehirde yaşıyoruz o kadar düğün salonu Arasında aynısını tutmak tuhaf olur mu diye düşünmüştüm evet gerçekten ilk kez onun düğününde gittim bunu herkes biliyor daha önce Orayı bilmiyordum ama beğendim o Yüzen tuttum aslında 2 yeri beğenmiştim hatta diğerinin fiyatı daha uygundu ama tarih uyuyun değildi o Yüzen burayı tuttuk sonra diğer beğendiğim yer aradı o tarih boşaldı tutan çift bi hafta sonrasına kaydırmış isterseniz gelin dediler biz de iptal ettirirsek kaporamız yanar diye iptal ettirmedik etmelerde gerçekten sırf aynı yerde Olmasın diye diğer yeri tutardım

Etmeyin zaten hem kapora vermissiniz 3 bin geri vermezler.Düğün seneye demişsiniz erken değil mi tutmak için.

Bos seylere cok takmayin derim

Dügün salonu isteyen yapar dügününü Benim akrabalarin dügünü hemen hemen hep ayni salonda oldu , hic sorun olmadi...

senden sonra evlenen çiftler senin düğün salonunda evlenseydi anormal mi bulurdun ki? niye sorun olmalı?

Hiç böyle bişey duymadım, isteyen istediği salonu istediği kadar tutar ne var bunda

Düğün salonunun tapusunu mu almış arkadaşınız? Ne alaka yani yüzü düşmüş falan. Ne kadar bencilce bi davranış. Arkadaşınız olduğuna emin misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…