• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı yerde evlenmek

venus12

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
788
801
303
Ankara
Arkadaşlar merhaba kafa ı kurcalayan bi konu var
Şimdi benim seneye düğünüm olacak . Çok yakın bir arkadaşında bu yaz evlendi. Düğün yerini çok beğenmiştim ama o zaman Aklımda Orayı tutmak hiç yoktu. Sonra biz nişanlıma düğün yeri bakmaya başladı. Derek istediğimiz tarih olması gerek fiyat konusunda en uygun olan en çok beğendiğimiz yer Arkadaşımın Düğünün olduğu yer oldu. Sonra arkadaşımı Aradım biz de burayı tutsak sence problem olur mu dedim o da olmaz aksine beğenip tuttuğunuz için memnun olurum dedi. Ama iste ortak arkadaşlarımız filan da geleceğinden yine de çok içime sinmedi. Bir kaç yer daha baktık ama en son yine elimizde bi tek orası kaldı ve Orayı tuttuk. Sonra bu arkadaşımla ve ortak arkadaşlarımızla buluştuğumuzda sordular neresi oldu diye ben de tuttuğumuz yeri söylediğimde sanki Arkadaşımın biraz yüzü düştü gibi geldi bana ortak arkadaşımda seneye yine aynı yere gideceğiz demek dedi Güldü. Benim de şu anda. Ilim içimi yiyor. Iptal etmeyi demedim ama kaporamız yanar dediler ki kaporamız için 3.000 verdik. Şimdi size sormak istiyorum sizin çok yakın arkadaşınız sizinle aynı yerde 1 yıl sonra düğün yapsa sizce problem olur mu veya dışardan komik Görünür MÜ ay in yerde düğün yapmam

Şimdi benim seneye düğünüm olacak . Çok yakın bir arkadaşında bu yaz evlendi. Düğün yerini çok beğenmiştim ama o zaman Aklımda Orayı tutmak hiç yoktu. Sonra biz nişanlıma düğün yeri bakmaya başladı. Derek istediğimiz tarih olması gerek fiyat konusunda en uygun olan en çok beğendiğimiz yer Arkadaşımın Düğünün olduğu yer oldu. Sonra arkadaşımı Aradım biz de burayı tutsak sence problem olur mu dedim o da olmaz aksine beğenip tuttuğunuz için memnun olurum dedi. Ama iste ortak arkadaşlarımız filan da geleceğinden yine de çok içime sinmedi. Bir kaç yer daha baktık ama en son yine elimizde bi tek orası kaldı ve Orayı tuttuk. Sonra bu arkadaşımla ve ortak arkadaşlarımızla buluştuğumuzda sordular neresi oldu diye ben de tuttuğumuz yeri söylediğimde sanki Arkadaşımın biraz yüzü düştü gibi geldi bana ortak arkadaşımda seneye yine aynı yere gideceğiz demek dedi Güldü. Benim de şu anda. Ilim içimi yiyor. Iptal etmeyi demedim ama kaporamız yanar dediler ki kaporamız için 3.000 verdik. Şimdi size sormak istiyorum sizin çok yakın arkadaşınız sizinle aynı yerde 1 yıl sonra düğün yapsa sizce problem olur mu veya dışardan komik Görünür MÜ ay in yerde düğün yapmam

ne varki canım bunda, bu konuda sana alınganlık ne alaka yapıyorlar, çok saçma, arkadaşın tuttu diye sen tutmucak mısın yani, görende aynı damatla evleniyor sanır, bence gayet normal bir durum,

Gayet normal bi durum eğer sen bu sekilde amann yanlış anlaşılır gibi davranmaya devam edersen inan bana çook yanlış anlaşılırsın gayet rahat be Relax ol arkadasin görüştüğün sevdiğin biri anladigim kadarıyla sorun yok yani

Kimse salonun tapusunu almiyor ya canim elbet sigarsiniz bir yil arayla ayni salona ;) kafani takma minicik seylere

Cevaplarınız için teşekkürler kızlar evet arkadaşım çok yakın ve çok sık görüştüğüm biri eskiden aynı yerde çalışıyorduk şimdi de yakın çalıştığımız yerler belki ben fazla alınganlık yaptık kafama taktım Orayı ilk onun düğününde gördüm ve çok beğendim işte özenmek gibi olur mu diye düşündüm ama amcam kesinlikle özenmek değil dediğim gibi fiyat ve tarih konusunda uygun içime sinen başka her olsaydı Orayı tutardım ama olmadı acaba dışardan nasıl görür ona özenmişim gibi olur mu diye merak edip sormak istedim

Benim de baba tarafım da bazı akrabalar hatta çoğunluğu aynı düğün salonunda evlendi. Nisanlandi kimsede surat asmadi hatta dahada memnun oldular çünkü bilindik bir yer merkezi vs olduğu için dahada memnun oldular.

Benim de bi kuzenimin dugunu, diger kuzenimin dugunun oldugu yerde oldu.kisa bi arayla. bence hic komik durumda yok.sana oyle gelmis olabilir canım takma kafana ne var sanki bunda:KK16:

Ne alaka. 2 yıl sonra da amcamın kızı benim kinamin olduğu salonu tutmuş ortak üç beş arkadaşı geçtim ortak akrabalar geldi sonuçta . Siz kendiniz çok kafaya takmisiniz size olan davranışları da bu yönde düşünüyorsunuz

ya millet birbirinin beğendiği kıyafetin aynısını alıyor...ev dekorasyonu kıskançlığı yüzünden aynı olan tipler var..arkadaşından ayrılan sevgilisiyle aşk yaşayıp onunla evlenen var :)) sen düğün salonu diyorsun sen,takma boşver..Sen eğlenmene bak..millet ne der diye düşünen..özgür olduğun düşündüğü halde aslında başkalarını ağzındaki sözlerle zincirlenmiş esir gibir...:KK66:

Şaka gibi inanmıyorum!
Kiralık salon bu kim tutarsa tutsun bunun ne önemi var!
Oyle düşünen arkadaslariniz cocukmu bu nasıl bi yaklaşımdır!

Yooo hic bi sorun da olmaz bu senin dugunun

Cevaplarınız için teşekkürler kızlar evet arkadaşım çok yakın ve çok sık görüştüğüm biri eskiden aynı yerde çalışıyorduk şimdi de yakın çalıştığımız yerler belki ben fazla alınganlık yaptık kafama taktım Orayı ilk onun düğününde gördüm ve çok beğendim işte özenmek gibi olur mu diye düşündüm ama amcam kesinlikle özenmek değil dediğim gibi fiyat ve tarih konusunda uygun içime sinen başka her olsaydı Orayı tutardım ama olmadı acaba dışardan nasıl görür ona özenmişim gibi olur mu diye merak edip sormak istedim

özenmiş olsan bile orayı tutabilirsin ne varki bunda

sadece onun dugunu olacaksa ozel dugun salonu yaptirsaydi.sasirdim kaldim sana neresi uygunsa orayi tut.kizlar hanim efendinin surati dusmus.cokda tin.
Cok uzuluyorsa sana baska dugun salonu tutuversin.

Garip olan tek sey su an bu durumdan suphe duyman. Sizin begendiginiz yer ve maddi olarak uyan mekan oraysa tabiki orda yapin. Surati dustuyse de kendi bilir yani. Takcak konu mu bulamamis . Icinize de sinsin bence demek ki guzel mekan

Ya düğün zamanı o kadar çok şey olacakki kafanıza takıp sıkıntı yapacağınız :) bence bunu bari takmayın , hem bence bunda birşey yok bende kuzenimin yaptığı yerde Yaptım Hiçte aklımıza öyle Şeyler gelmedi ;)

Bu konuda tek tuhaflık arayıp arkadaşınıza sormanız kime ne istediğiniz yerde evlenirsiniz bunu konuşmak bile lüzumsuz

Back
X