Ayrı anne baba ve davetiye sorunsalı

herderdedeva

Bşl; 110 Gn: 103 By: 1.74 Hedef: 70
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
1.883
3.522
133
Bayanlar Merhaba,

2017 içerisinde nasipse evleniyorum hazırlıklara başlandı bitmek üzere ancak sorunum şu. Annem ve babam ayrı.. Annem başkasıyla evli babam da, şimdi davetiyeye nasıl ad soyad yazacağım. Alternatif fikri olan var mı?

Annem çoğu masrafı yapıyor babam ufak tefek yardımcı oluyor. Annemi de yazmak isterim ama ikisi de yan yana dahi olsa da isimleri olsun istemiyorlar.. :KK17:

Sadece soyadınizi yazarsınız x ailesi gibi ama bunada annen alınır mı bilmem
Ama annende babanda bu konuda anlayışlı olmalı ağaç kovugundan cıkmadınya anan belli baban belli aslında ikisinde şimdiki soyadlarıyla yazman daha uygundu ama istemiyorlarsa yapacak bişey yok

Davetiyede bile yanyana yazılmaya tahammülleri yoksa düğüne nasıl gelecekler?

Düğün salonu 3 e bölünecek anne tarafı baba tarafı ve damat tarafı. Babam kalkıp oynamaz zaten sahne de denkte gelmeyecek. Çok şükür ki düğüne gelmelerinde bir sorun çıkarmıyorlar

Geçen gün böyle bir daveyiye gördüm..baba ismi soyadı anne ismi soyadı alt alta yazılmıştı..damadınkini de bu şekilde yazdırırsınız tek fark onunkilerin soyadları aynı olur ama çok göze batmaz bence..bana kalırsa anne baba ismine gerek yok en güzeli x ve y aileleri şeklinde ama sizde durum farklı

Geçen gün böyle bir daveyiye gördüm..baba ismi soyadı anne ismi soyadı alt alta yazılmıştı..damadınkini de bu şekilde yazdırırsınız tek fark onunkilerin soyadları aynı olur ama çok göze batmaz bence..bana kalırsa anne baba ismine gerek yok en güzeli x ve y aileleri şeklinde ama sizde durum farklı

Bunu beğendim teşekkürler

Sadece soyadınizi yazarsınız x ailesi gibi ama bunada annen alınır mı bilmem
Ama annende babanda bu konuda anlayışlı olmalı ağaç kovugundan cıkmadınya anan belli baban belli aslında ikisinde şimdiki soyadlarıyla yazman daha uygundu ama istemiyorlarsa yapacak bişey yok

Anlayışlı değiller hiç bu konuda bir ego savaşı aldı başını gidiyor

İkisi olursa eşlerinin de ad soyadlarını istiyorlar

İkisi de çok bencilce istekler değil mi?
Ben anne baba olsaydım kızımın en güzel gününde böyle bir pürüz çıkarmak istemezdim.

Benim de annemle babam ayrı. Biz davetiyemizde kendi isimlerimizi yazdık.
Biraz marjinal oldu ama...

Düğün salonu 3 e bölünecek anne tarafı baba tarafı ve damat tarafı. Babam kalkıp oynamaz zaten sahne de denkte gelmeyecek. Çok şükür ki düğüne gelmelerinde bir sorun çıkarmıyorlar
Yazık ya en mutlu gününüzde bile ortam gergin olacak. Bazı anne babaları anlamıyorum. Sorsan hepsi çocuğu için canını verir ama ufacık bir hoşgörüyü esirgerler.

Ben anne baba olsaydım kızımın en güzel gününde böyle bir pürüz çıkarmak istemezdim.

Rica etsem özelden fotoğraf atabilir misiniz? Marjinal olabilir hiç bir sıkıntısı yok yeter ki sorun olmasın.

Yazık ya en mutlu gününüzde bile ortam gergin olacak. Bazı anne babaları anlamıyorum. Sorsan hepsi çocuğu için canını verir ama ufacık bir hoşgörüyü esirgerler.

Küçüklükten beri kızım ben senin için canımı veririm laflarını şimdi gördüm fakat güzel can verdiler :KK11:

İlk evliliğimde benim de öyleydi.
Soyadımız bile yoktu.
Sadece;
"Düğünümüze bekleriz.
Bla ve Bla."

Back
X