Ayrı anne baba ve davetiye sorunsalı

E sizde dede ve babaanne varsa onların torunu olarak büyüklerin isim ve soyisimlerini kullanabilirsiniz sonuçta baba tarafının soy ismini taşıyorsunuz başka bir seçenek olarak görebilirseniz ne Mutlu

Ona da alınırlar ki ne yapacağımı bilemiyorum.

Peki isim yazmadan 3 soyadı ile bitirsen. Eşinin ailesinin soyadı, babanın soyadı, annenin şimdiki soyadı. Yani mesela Yılmaz & Öztürk & Ertürk aileleri falan gibi...İsim yok diye bozulurlar mı?

Bu seferde babam orda annenin soyadının ne gereği var diyecek. Annem evli olduğu için

Geçen yıl evlenmiş ve anne babası ayrı biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Pek çok pürüz yaşadım anne ve babamdan ötürü, kaç yaşına gelmiş insanlar böyle günlerde çocuktan beter oluyorlar çok iyi biliyorum. Ama davetiye sorun olmadı bizde. İkisi de bekar benimkilerin gerçi. Ben ikisinin de adlarını yazdım, annemin soyadını kızlık soyadı olarak yazdım elbette. Ben tavrımı net bir şekilde ikisine de belli ettim. Bu benim en özel günüm, pürüz istemiyorum dedim ve bazı isteklerini de görmezden geldim. Herkesi mutlu etmeye çalışırsan mutsuz olan sen olursun. Git ikisinin de adını yazdır eşlerininkini yazdırma elbette. Bu çok abes bir istek. Tavrın net olsun. Gelmek istemeyen gönül koyan da gelmesin.

Rest çekemiyorum kimseyi kırmamak için ama sanırım bunu yapmam gerek, dediğin gibi bi noktada artık ben mutsuz oluyorum.

her ikisininde adı soyadı olmalı bence.. benim babamda başkasıyla evlenmişti sonra rahmetli oldu ben yine de annemin adını soyadını ve babamın adını soyadını yazdım ayrıca rahmetli babamın eşinide ayrıca davet etmiştim.. ölümlü dünya olduğunu hatırlat ikisine de

Bizimkiler ölümsüz gibi yaşıyorlar anlatamıyorsunuz malesef.

Bayanlar Merhaba,

2017 içerisinde nasipse evleniyorum hazırlıklara başlandı bitmek üzere ancak sorunum şu. Annem ve babam ayrı.. Annem başkasıyla evli babam da, şimdi davetiyeye nasıl ad soyad yazacağım. Alternatif fikri olan var mı?

Annem çoğu masrafı yapıyor babam ufak tefek yardımcı oluyor. Annemi de yazmak isterim ama ikisi de yan yana dahi olsa da isimleri olsun istemiyorlar.. :KK17:
anne ve babanızın ad ve soyadlarını alt alta yazdırın..

Bayanlar Merhaba,

2017 içerisinde nasipse evleniyorum hazırlıklara başlandı bitmek üzere ancak sorunum şu. Annem ve babam ayrı.. Annem başkasıyla evli babam da, şimdi davetiyeye nasıl ad soyad yazacağım. Alternatif fikri olan var mı?

Annem çoğu masrafı yapıyor babam ufak tefek yardımcı oluyor. Annemi de yazmak isterim ama ikisi de yan yana dahi olsa da isimleri olsun istemiyorlar.. :KK17:
:( bu durumu bende yaşadım. Ama yapıcak bişey yok ikisinide ayrı ayrı yazmak zorundasın. Sen davetiyeni çıkart takma kafana. Olması gereken nasılsa öyle yap. Onlarda anlıcaklardır.

Bayanlar Merhaba,

İsimlerini yanyana yazın soyad yazmayın damadın da aynı şekilde olsun, başka çare yok ıkısınıde yazmayıp atlayacak degılsınız

ayrılan anne babaların da şu düğün davetlerde girdiği triplere hastayım yaa!!! yanyana yazılınca yeniden nikahları kıyılmıyor! kızları evleniyor bir zahmet saçma triplerini kendi içlerinde yapıp kızlarının mutlu gününe yansıtmasınlar! ben olsam isimlerini yazar örnek davetiye bastırırım bir tane. yok beni onun adının yanına yazma diyen olursa tamamen silerim adını. sen bilirsin derim..

:KK43: bu durumu bende yaşadım. Ama yapıcak bişey yok ikisinide ayrı ayrı yazmak zorundasın. Sen davetiyeni çıkart takma kafana. Olması gereken nasılsa öyle yap. Onlarda anlıcaklardır.

Kayınvaliden nasıl karşıladı bir sorun yaşadın mı?

Kusura bakmayin ama annenizle babanizi omuzlarindan tutup sarsmak ve "kendine gel, cocugunun en mutlu gununu zehir etme" demek istiyorum. Bunu yapabilecek bir es dost akraba var mi?

Akraba çok ama böyle akraba mevcut değil sülalede.

ayrılan anne babaların da şu düğün davetlerde girdiği triplere hastayım yaa!!! yanyana yazılınca yeniden nikahları kıyılmıyor! kızları evleniyor bir zahmet saçma triplerini kendi içlerinde yapıp kızlarının mutlu gününe yansıtmasınlar! ben olsam isimlerini yazar örnek davetiye bastırırım bir tane. yok beni onun adının yanına yazma diyen olursa tamamen silerim adını. sen bilirsin derim..

Ne kadar güzel söylediniz ama gelin bunu anlatın.. Dediğiniz mantıklı örnek bir tane bastırıp böyle olacak denilmesi

Merhabalar, sorunu nasıl çözdünüz... Benim nişanlımında anne babası ayrı ve her ikiside başka insanlarla evli, annesinin eşi bize inanılmaz destek oluyor maddi anlamda ama babasının 1 lira bile katkısı olmadı. Abisi düğünde annesi ve annesinin eşinin adını yazdırıp dağıttığı için babası çok bozuldu. Aslında bende umursamam bozulursa bozulsun bizim nişanımıza bile gelmedi adam takım yok diyerek. Ama nişanlım çok üzülüyor. Sizce iki ayrı davetiye mi bastırmalıyım yoksa alternatif önerileriniz var mı?

Merhabalar, sorunu nasıl çözdünüz... Benim nişanlımında anne babası ayrı ve her ikiside başka insanlarla evli, annesinin eşi bize inanılmaz destek oluyor maddi anlamda ama babasının 1 lira bile katkısı olmadı. Abisi düğünde annesi ve annesinin eşinin adını yazdırıp dağıttığı için babası çok bozuldu. Aslında bende umursamam bozulursa bozulsun bizim nişanımıza bile gelmedi adam takım yok diyerek. Ama nişanlım çok üzülüyor. Sizce iki ayrı davetiye mi bastırmalıyım yoksa alternatif önerileriniz var mı?
C3126DD5-1DB8-4E87-88C7-DF2613570181.webp
Bakın Instagramdan buldum. Böyle durumlarda bu tarz davetiyeler daha mantıklı olur. Kimsenin güceneceği bir şey yok

en pratik çözüm hiç yazdırmamak

Ayşe ve Ahmet evleniyor oldu bitti

yalnız kendinize yeni konu açın bu konu eski ilk konuya yapılır yorum

eski konu sahibine bildirim gider

İllede isim isterlerse biyolojik anne ve babaların isim ve soy isimleri yazsın. Sonuçta gerçek olan bu.
İsim şartı yoksa sadece sizin isimlerinizi içeren bir davet şeklinde olsun.

Back
X