Ayrı eve çıkmak...

Yonca000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2023
29
4
1
40
Merhaba,
Kimseyle konuşamıyorum. Hatta bunları yazarken bile şuan gözetleniyorum. Kime ne yazıyor diye. 38 yaşındayım 3.evliliğim bitiyor. Ne dışarı tek çıkabiliyorum ne kendim karar verebiliyorum çalışacağım yer ile ilgili. Yarın olur dedikleri yere iş görüşmesine gideceğim. Borçlarım bitince de ayrı eve çıkacağım. Niye 3 evlilik derseniz aile baskısı. Arkadaşlarımla buluşturmazlar ablamı takarlar, her yere birlikte. Para verirsen iyisin. Toparlanayım ilk işim ayrı eve çıkmak ama karşı çıkacaklardır. Ne yapmalıyım?

Durumunuza üzüldüm.
Çalışıp bi ev tutabilirseniz.
Gecimide idame ettirebilicekseniz.
Bu fikir insallah olur.
stres etmemeye bakın .

Allah yar ve yardımcın olsun ayrı eve çıktığında ailen yada yakınların karışırlar mı ? şimdi bile gözetleniyorsan

Sorun değil ben de 2. Evliliğimdeyim mutlu değilsem isterse 5. Evliliğim olsun bitiririm elalem ne deri bir kenara bırakın artık kendiniz için yaşayın boşayın gitsin çocukta yok ki olsa bile yine bahane olmamalı kötü bir evlilikte

Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için evden ayrılacağım desem kapıyı kilitlerler o derece yanımda oldular nankör gelemem o yüzden mecburum söylemeden gitmeye gibi geliyor

Çok sıkıntıdayım. Tazminatım geleceğini bekliyorum sadece daha da konuşmazlar dışarı tek bile çıkamıyorum

Desemki çıkacağım ablan da gitsin derler ama istemiyorum yapamam onunla söylemeden gitmek sonradan söylemek doğru olur mu

Ablanıza güvenip size güvenmemelerinin sebebi 3 evlilik değil bence. Olayı baştan anlatır mısınız? Bu evlilikler nasıl oldu? Kimlerdi? İstemeselerdi sizi eve de kabul etmezlerdi, burda sizi koruyan bir aile var gibi gördüm ben.

38 yıl ailenizin istediği doğrultuda yaşamışsınız bir 38 yıl daha yaşarmısınız orasını Allah bilir. İşinize girin ufak ufak kenara atmaya bakın sonrasında kendi hayatınızı kurun.

İlk evliliğimi ailem istemedi Karadenizli diye 6 ay sürdü kaçtım kayınvalide ve eltilerden dayak yedim ayrı ev istiyorum diye

Sorun değil ben de 2. Evliliğimdeyim mutlu değilsem isterse 5. Evliliğim olsun bitiririm elalem ne deri bir kenara bırakın artık kendiniz için yaşayın boşayın gitsin çocukta yok ki olsa bile yine bahane olmamalı kötü bir evlilikte
Kesinlikle katılıyorum. Bir evin içinde neler yaşanıyor kim neler çekiyor kimse bilmez iç yüzünü bildiğim birşey varsa kangren olmuş bir parmağı kesip atacaksın ne komşular ne akrabalar nede arkadaşlar umrunda olmasın kendi hayatını kur ayaklarının üzerine sağlam bas ve artık kendin için yaşa Rabbim yar ve yardımcın olsun

İkinci evliliğim ailemin istediği gibi onların memleketlisini buldum şehir dışına evlendim bu kez de beni terketti ailesine benim evlenip ayrıldığımı söylememiş ve öğrenmişler geri döndüm

sessiz ve derinden yap ayrı eve çıkmaya dair planlarını. taşınacağın sırada söyle ki yoluna taş koyulmasın. bol şans

Back
X